Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(bitute_ @ 2013 10 14, 00:29)
Draugė lankėsi pas mano rekomenduotą meistrę. Ima nedaug (50 LT korekcija), bet labai labai kokybiškai, gerai atlieka savo darbą. Plius naudoja kokybiškas priemones, jokių pleistrų po akim neklijuoja. Man laiko tikrai ilgai smile.gif plius visada su skoniu padaro, neuždeda kilometrinių blakstienų... Eisiu as korekcijos, tai ir nusifotkinsiu. Kol kas galiu tik draugės foto įdėti, kaip atrodo, paprašiau, kad nufotkintų, nes visad nerimauju, kai ką nors rekomenduoju, kad įtiktų smile.gif (ji norėjo ilgesnių) tikiuosi rodo foto...smile.gif https://fbcdn-sphoto...448553297_n.jpg

čia man gražiai https://fbcdn-sphoto...686881842_n.jpg  4u.gif

nemėgstu permokėti už procedūras, toėl niekad neinu į salonus augintis blakstienų. galioja tiek plaukų dažymui, nagų lakavimui, blakstienoms.

Siaip viskas gal ir gerai, tik prie pat noisies niekaip nesuprantu kam ten tokias ilgesnes uzdejo.
Man noretusi, kad ten butu pacios trumpiausios g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 10 14, 08:25)
Siaip viskas gal ir gerai, tik prie pat noisies niekaip nesuprantu kam ten tokias ilgesnes uzdejo. 
Man noretusi, kad ten butu pacios trumpiausios  g.gif

gal taip norėjo klientė, nes man tai trumpesnius tikrai deda smile.gif
Atsakyti
Ar yra čia tokių, kurios nuolat prisiauginėja blakstienas? Ar tikrosios blakstienos nuo to nenukenčia?
Atsakyti
merginos, o pacios sau ar uzsidedat? ar vis del to reik ir kolegiu pagalbos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2013 10 15, 13:31)
merginos, o pacios sau ar uzsidedat? ar vis del to reik ir kolegiu pagalbos?  bigsmile.gif

mano dvi meistres sau nesidaro
Atsakyti
as neseniai prisiauginau, bet daugiau nebedarysiu...nebent kokiai kelionei ar siaip didelei sventei.. nes realiai gal ir patogu,kad nereikia dazytis, bet gaila savu blakstienu, kurioms tenka toks svoris ir jos greitai krenta.. ar pakutena aki,tai negali ir pasikasyti, iskart krenta kuri blakstiena..o ir miegant reikia atsargiau guleti..
Atsakyti
aš labai patenkinta, metų atradimas wub.gif o ir mano blakstienos nekrenta greičiau nuo jų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 15 spalio 2013 - 18:47
QUOTE(?angeliux? @ 2013 10 15, 14:31)
merginos, o pacios sau ar uzsidedat? ar vis del to reik ir kolegiu pagalbos?  bigsmile.gif

Pati kaip meistre galiu 100% uztikrinti, kad paciai sau KOKYBISKAI PASIDARYTI neimanoma. schmoll.gif Greiciausiai meistres, sakydamos, kad darosi pacios nenori issiduoti,kad darosi pas kolege, kurios darbas gali patikti ir ju klientems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 10 15, 22:12)
Pati kaip meistre galiu 100% uztikrinti, kad paciai sau KOKYBISKAI PASIDARYTI neimanoma. schmoll.gif  Greiciausiai meistres, sakydamos, kad darosi pacios nenori issiduoti,kad darosi pas kolege, kurios darbas gali patikti ir ju klientems  biggrin.gif

As kai viena karta paklausiau savo meistres pas ka ji darosi tai man pasake, kad pati aisku as nelabai patikejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau kas Kaune pigiai ir kokybiškai priaugintų blakstienas.Geriausia žaliakalny ar centre.Iš reikalo tinka ir pasiūlymai Mažeikiuose ir Vilniuje.rašykite į nr +37062202948 arba 860763165
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 10 15, 22:12)
Pati kaip meistre galiu 100% uztikrinti, kad paciai sau KOKYBISKAI PASIDARYTI neimanoma. schmoll.gif  Greiciausiai meistres, sakydamos, kad darosi pacios nenori issiduoti,kad darosi pas kolege, kurios darbas gali patikti ir ju klientems  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif sau neimanoma vien del kliju garavimo, dirbama 2val tai sau turetu 2 dienas prisiaugineti biggrin.gif Ir siaip pabandykit isivaizduoti vaizda, abi rankos pakeltos, jose smailus pinctai, kokiu kampu ziureti i veidrody, kad is virsaus su pincetu atskirtum 1blakstiena ir dar su kita rankauzdetum dirbtine ? As kuokstelius klientem makiazo metu sudedu per ~5min bet sau reikia 15-20 min. ir tai rankas pakerta, akys pradeda asaroti nuo itemto zvilgsnio ir kliju kurie daug silpnesni uz priauginimui skirtus.
Atsakyti
Norejau paklausti meistriu kai jus priauginejate blakstienas ar visalaik pries pradedamos darba jas nuriebalinate, taipat mergaiciu kurios prisiauginate ar jums visda nuriebalina blakstienas, nes as pastebejau kai nenuriebalina man beveik vissos atsiklijuoja blink.gif seniau nesuprasdavau kaip cia kas tai dabar galvoju gal cia tas nuriebalinimas itakos turi...
Atsakyti