Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(inetute140 @ 2013 08 20, 00:09)
Jeigu norite kaune prisiauginti blakstienas, tai tikrai rekomenduoju  http://www.skelbimai...ne-50lt-5507675  . Deda kruopsciai ir atsakingai. smile.gif

Kazkoks siaubas! pleistrais vokai paklijuoti..... na ir lygis! ne veltui 50 LT. blink.gif
Papildyta:
As isvaiksciodavau po 5 savaites be korekcijos, 4 savaites puikiai laikydavosi, dedavau 15 ilgi. Tik uzvakar nusiemiau, kazkoks bzykas uzejo doh.gif

Merginos, kiek jus mokate uz korekcija pilna?
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 08 26, 15:07)
dedavau 15 ilgi.

ojezustumarija swoon.gif jums blakstienos kartais nedenge antakiu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 26 rugpjūčio 2013 - 15:31
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 26, 16:29)
ojezustumarija swoon.gif jums blakstienos kartais nedenge antakiu? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir aš panašiai pagalvojau... ir su tokiu ilgiu 5 savaites??? smile.gif)
Atsakyti
nedenge:) Pas mane 15 ne per visa aki 12, 13, 14, 15 pamixuota

Kas cia juokinga????????unsure.gif man sis ilgis tiko ir vulgariai neatrode. Jei buciau 1.50 cm ugio gal ir keistai atrodytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo def Fox: 27 rugpjūčio 2013 - 08:31
QUOTE(def Fox @ 2013 08 27, 08:29)
Jei buciau 1.50 cm ugio gal ir keistai atrodytu...

super atsakymas, 10 balu bye1.gif ok.gif
Papildyta:
p.s. dar pasitikslinsiu: jus manote, kad pas 1.50 ugio merginas tos 15 mm blakstienos vilktusi zeme, nes mazo ugio, del to atrodytu nekaip? blush2.gif
Atsakyti
Svarbu, neatrodyti va taip, kaip garsioji balerina
foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 27 rugpjūčio 2013 - 11:56
QUOTE(def Fox @ 2013 08 27, 09:29)
nedenge:) Pas mane 15 ne per visa aki 12, 13, 14, 15 pamixuota

Kas cia juokinga????????unsure.gif  man sis ilgis tiko ir vulgariai neatrode. Jei buciau 1.50 cm ugio gal ir keistai atrodytu...

Jei J linkio, tai turėjo dar naturaliai atrodyti, bet šiaip reta meistrė kasdieniam nešiojimui klijuoja 15 mm ilgį.
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 08 28, 12:40)
Jei J linkio, tai turėjo dar naturaliai atrodyti, bet šiaip reta meistrė kasdieniam nešiojimui klijuoja 15 mm ilgį.

Tas tiesa, maniske praktiskai niekam neklijuoja, tik isskirtiniams atvejams smile.gif
Atsakyti
Man, turinčiai labai šviesias blakstienas, kaip ir šviesius plaukus, priaugintos ypač tiko. Net vaikinas pastebėjo, kad daug gražiau atrodau. Išties, visoms šitai patariu bent pamėginti ir pajusite didelį skirtumą tarp to, kaip atrodote ryte tik pakilusios iš lovos - nors ir nepasidažę, bet stulbinamos.
Tik vat bėda buvo tame, kad tobulą variantą gauti buvo sunku, nes kelios „meistrės“, kurių paslaugas teko išbandyti, paliko tai tarpus, kai kreivai šleivai klyjavo arba perdaug klyjų uždėjo, su kuriais pešė mano tikrąsias blakstienėles.
Reziume: jei kam įdomu, panelę, pas kurią šitaip gražinuosi radau per feisbuką. Paslaugas atlikinėja Kaune. Dar nuorodą į jos puslapį įmesiu https://www.facebook...inimas.Pasvalys
Atsakyti
QUOTE(Monika564 @ 2013 09 03, 20:56)
Net vaikinas pastebėjo, kad daug gražiau atrodau.

o man kaip tik sako, kad kam jas nesioju tas "plastmasines blakstienas, grazu, bet nenaturalu", tai vis tik nuiminesiu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dabar prisiauginusi De Luxe blakstienytes, tai man patinka (y)
Papildyta:
Aš galiu parekomenduoti tikrai gerą meistrę - Živilę - 865500889. (Dirba Aukštuosiuose Šančiuose). Bet ji daug ima (pirmas priauginimas apie 100, papildymai- 80Lt). Sakykit gal žinot gerą meistrę Kaune, kuri gerai atlieka savo darbą ir ima gerokai pigiau? Man jau korekciją darytis reiktų g.gif Per skelbiu.lt nemažai skelbimų, tik kai jų tiek daug nežinai pas kurią eit...
Papildyta:
P.S. Živilė dirba su De Luxe blakstienomis smile.gif
Atsakyti
Draugė lankėsi pas mano rekomenduotą meistrę. Ima nedaug (50 LT korekcija), bet labai labai kokybiškai, gerai atlieka savo darbą. Plius naudoja kokybiškas priemones, jokių pleistrų po akim neklijuoja. Man laiko tikrai ilgai smile.gif plius visada su skoniu padaro, neuždeda kilometrinių blakstienų... Eisiu as korekcijos, tai ir nusifotkinsiu. Kol kas galiu tik draugės foto įdėti, kaip atrodo, paprašiau, kad nufotkintų, nes visad nerimauju, kai ką nors rekomenduoju, kad įtiktų smile.gif (ji norėjo ilgesnių) tikiuosi rodo foto...smile.gif https://fbcdn-sphoto...448553297_n.jpg

čia man gražiai https://fbcdn-sphoto...686881842_n.jpg 4u.gif

nemėgstu permokėti už procedūras, toėl niekad neinu į salonus augintis blakstienų. galioja tiek plaukų dažymui, nagų lakavimui, blakstienoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute_: 13 spalio 2013 - 23:35