QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 16, 05:53)
Sveikos merginos, tai jei teisingai supratau kuo naturaliau priaugina tuo ilgiau islieka ir maziau buna vargo jei aisku blakstienu neteplioji tusu ar nesipliuskeni pastoviai, o jei jau daugiau ir kaip veduokles trumpiau ir sunkiau su jomis , prasau pataisykit , nes domina greitu laiku susideti ir norisi siek tiek daugiau nei naturaliu, bet ne per daug ir ilgiau , kad laikytu ,Aciu
Na kuo labiau atitinka natūralias, tuo lengviau nešiojasi, nes nuosavai blakstienai mažesnį svorį reikia "nešt". Dar labai priklauso nuo natūralių blakstienų. Yra moterų su tokiomis tiesiomis, trumpomis ir silpnomis blakstienomis, kad ir natūralus priauginimas yra gana efektingas, bet "vėduoklių" jų blakstienytės tikrai nepaneštų.
QUOTE(Eismont @ 2013 07 17, 13:04)
Sveikos merginos Ir aš noriu prisijungti prie prisiauginusių gretų Prisiauginau 2 kartą, jau virš savaites, esu labai patenkinta, tačiau blakstienos krenta po truputį, kartu su mano.. Pirmą kartą kai man priaugino tai kankino 4h, ir visą laiką man pjovė akį O dabar super, 12 ilgis, nes atrodo labai gražiai ir darė 1,5h.
Kilo man toks klausimas, kaip jums prasiates duše? Man labai skaudą, nes patenka vandens ir nebegaliu atsimerkti, idomu ar visoms taip?
Kilo man toks klausimas, kaip jums prasiates duše? Man labai skaudą, nes patenka vandens ir nebegaliu atsimerkti, idomu ar visoms taip?
Pirmą kartą pataikėt pas neilgai dirbančią merginą. Reikėjo sakyti, kad jaučiat diskomfortą, būtų pataisius pagalvėlę, nebent su lipnia med. juostele apatines pridengė. Blakstiena "gyvena" apie 60-90 dienų, tai natūralu, kad krenta su dirbtine. Taip pat gali klijai atsiklijuot.
Antrą kartą jei sudėjo visas 12 mm ilgio, tai irgi abejoju meistrės profesionalumu... Dažniausiai blakstienytės dedamos nuo 8 mm prie akies vidinio kampučio ir į išorę ilginama. Dėl akių graužimo, tai čia jau klijai kalti, gal kokie nelabai kokybiški ar per anksti maudėtės, nes kai kurios meistrės rekomenduoja 1-2 paras visiškai nešlapinti blakstienyčių.
QUOTE(Shelly @ 2013 07 17, 22:19)
man atrodo kad pas netinkama meistre vaikstot....4valandas? WTF,per valanda padaro normaliai man,blakstienos krist pradeda po 3 savaiciu,darant procedura uzmigt galima nieko nepjauna,prausiantis nieko neskauda ...nu zodziu...kazkokia nesamone
Pradedančioji meistrė baigusi kursus geriau nei ta, kuri per valandą sudeda vienodo ilgio blakstienytes. Arba Jūs labai gerą meistrę radusi, kurios rankelė taip atkalta, kad viens blakstiena, du blakstiena ir t. t.