merginos, ar tinka dvifazis lancome BI-FACIL - Double-Action Eye Makeup Remover dazu nuemimui nuo voko?
sveikos, rekomenduokite, prasau tikrai gera meistre vilniuje
Sveikos,
Gal kas gali pasidalinti kaip reikia priziureti priaugintas blakstienas?
Kasdien reikia prasukuoti? Ar tas fiksatorius padeda ar net neapsimoka ji igsigyti?
Taip pat idomu kaip pasidarius makiazas tas blakstienas nuvalyti...? Juk apibyra seseliais ir pan.... Ar blogiausiu atveju galima patepti tusu?
Rytoj einu prisiauginti, o greitu metu ir i vestuves teks zygiuoti :S
Kasdien reikia prasukuoti? Ar tas fiksatorius padeda ar net neapsimoka ji igsigyti?
Taip pat idomu kaip pasidarius makiazas tas blakstienas nuvalyti...? Juk apibyra seseliais ir pan.... Ar blogiausiu atveju galima patepti tusu?
QUOTE(harmoneta @ 2013 07 10, 20:40)
Sveikos,
Kasdien pašukuoji, jei susivelia galima ir dažniau. Kuo ilgesnės už natūralias, tuo daugiau veliasi.
Fiksatorius panašus į laką, jis reikalingas nebent jei labai netinkamos sąlygos blakstienoms, t. y. nuolat baseinai, pirtys, jūros vanduo. Šlapių blakstienų jokiu būdu negalima trinti!
Tušu tepti nerekomenduojama, ypač vandeniui atspariu, nes tada susidaro sunkiai nuvalomi tušo gumulėliai. Paprastu tušu galima padažyti, bet negarantuoju, kad nesusidarys gumulėliai. Akių makiažą rekomenduojama valyti vandeninio pagrindo valikliais, nes nuo riebesnių pienelių blakstienos trumpiau laiko, atsiklijuoja greičiau. Prie pat akies ir blakstienų geriausia valyti kosmetiniais pagaliukais.
As vakar prisiauginau bet labai naturaliai, neilgas, netankiai. Visi ziuri ir nesupranta, kas su mano akim, sako, kad graziai atrodau, o kad priaugintos nesupranta priaugino meistre per 30 min, nes tiek laiko turejau. Darbu esu labai patenkinta. Akys jautrios, bet kas keisciausia griauze minimaliai , neasarojo akys sumokejau 140 lt. Dariausi "Grozio studija Kristina".
Kokios dabar apytiksliai kainos blakstienu priauginimo Kaune?
Sveikos merginos, tai jei teisingai supratau kuo naturaliau priaugina tuo ilgiau islieka ir maziau buna vargo jei aisku blakstienu neteplioji tusu ar nesipliuskeni pastoviai, o jei jau daugiau ir kaip veduokles trumpiau ir sunkiau su jomis , prasau pataisykit , nes domina greitu laiku susideti ir norisi siek tiek daugiau nei naturaliu, bet ne per daug ir ilgiau , kad laikytu ,Aciu
aš irgi buvau prisiauginus, bet man po savaitės pradėjo trukdyt, tai nesąmonę pasidariau - nusikirpau jas. Bet dabar ačiū Dievui jau ataugo. Bet šiaip gražu, nieko nesakau, tik kažkodėl po kiek laiko man jos pradeda trukdyt, vis vien svetimkūnis kaip bebūtų... Bet neatmetu galimybės po kiek laiko vėl prisiaugint
QUOTE(Glory @ 2013 07 16, 10:00)
man jos pradeda trukdyt, vis vien svetimkūnis kaip bebūtų...
kokiu būdu jums trukdo?
Sveikos merginos Ir aš noriu prisijungti prie prisiauginusių gretų Prisiauginau 2 kartą, jau virš savaites, esu labai patenkinta, tačiau blakstienos krenta po truputį, kartu su mano.. Pirmą kartą kai man priaugino tai kankino 4h, ir visą laiką man pjovė akį O dabar super, 12 ilgis, nes atrodo labai gražiai ir darė 1,5h.
Kilo man toks klausimas, kaip jums prasiates duše? Man labai skaudą, nes patenka vandens ir nebegaliu atsimerkti, idomu ar visoms taip?
Kilo man toks klausimas, kaip jums prasiates duše? Man labai skaudą, nes patenka vandens ir nebegaliu atsimerkti, idomu ar visoms taip?
QUOTE(Eismont @ 2013 07 17, 13:04)
Sveikos merginos Ir aš noriu prisijungti prie prisiauginusių gretų Prisiauginau 2 kartą, jau virš savaites, esu labai patenkinta, tačiau blakstienos krenta po truputį, kartu su mano.. Pirmą kartą kai man priaugino tai kankino 4h, ir visą laiką man pjovė akį O dabar super, 12 ilgis, nes atrodo labai gražiai ir darė 1,5h.
man atrodo kad pas netinkama meistre vaikstot....4valandas? WTF,per valanda padaro normaliai man,blakstienos krist pradeda po 3 savaiciu,darant procedura uzmigt galima nieko nepjauna,prausiantis nieko neskauda ...nu zodziu...kazkokia nesamone