Kokias priaugintu blakstienu prieziuros priemones reikia tureti?Uztenka tik sukuciu, ar dar kazko reik?
Sveikos
Praeita penktadieni pirma karta prisiauginau blaksienas. Jau i vakara pastebejau, kad dvi blakstienos prie saknu atsiklijavo. Ta prasme galiukas priklijuotas, o prie pat saknies atsiklijavo
Be to, jau kokios 4-5 iskrito (be mano, tik prisiaugintos). Nujauciu, kad nelabai kokybiskas darbas. Ar as teisi?
Praeita penktadieni pirma karta prisiauginau blaksienas. Jau i vakara pastebejau, kad dvi blakstienos prie saknu atsiklijavo. Ta prasme galiukas priklijuotas, o prie pat saknies atsiklijavo
Be to, jau kokios 4-5 iskrito (be mano, tik prisiaugintos). Nujauciu, kad nelabai kokybiskas darbas. Ar as teisi?
QUOTE(Katrix @ 2013 07 03, 11:57)
Sveikos
Prasti klijai jei atsiklijuoja nuo blakstienos arba per mazai ju uzdeta
QUOTE(annushka @ 2013 07 01, 17:43)
As vis svajojau svajojau apie tas priaugint blakstienas, ilgai masciau pasirinkau meistre, beje vilnieciu labai isgirta, jau tiek tu vadinamu laiku faisbooke turi 8 men dukryte palikau mamai priziureti. Pries dvi savaites uzsirasiau pas ta meistre, kad jau is ankto viskas suplanuota butu. Priimineja namie. Atvaziuoju siandien ryte sutartu laiku, duru man nieks neatidare, skambinu telefonu, neatsiliepia, rasau zinute, neatrase. Kaip durne prastovejau 30 min, galvodama gal kur vaziuoja, masinoj gal negirdi telefono. Kantrybe truko, apsisukau. Vis bandziau prisiskambint, tiesiog jau idomumo delei, kad nors koki pasiaiskinima isgirst.
Apie 12 val parase, kad ligoninej, kad primt negales. Nei vieno zodzio atsiprasau. Parasaiau, nes kalbet taip ir nenorejo, kad jei nepateiks israso kokio is ligonines, paviesinsiu ja kaip neatsakinga. As uz tai, kad gerbti viens kito laika. Ispudis toks, kad uzbaliavojo po savaitgalio ir sugalvojo issimiegot. Na bet, nieko kol kas nekaltinu, kantriai lauksiu pora dienu atiprasymo ir pazymos is daktaro. Neleisiu saves mulkinti ir visas ispesiu
Nezinau, ar tai nuo klienciu kiekio ispindeja tokios meistres ar tai tiesiog nuo zmogaus priklauso
Apie 12 val parase, kad ligoninej, kad primt negales. Nei vieno zodzio atsiprasau. Parasaiau, nes kalbet taip ir nenorejo, kad jei nepateiks israso kokio is ligonines, paviesinsiu ja kaip neatsakinga. As uz tai, kad gerbti viens kito laika. Ispudis toks, kad uzbaliavojo po savaitgalio ir sugalvojo issimiegot. Na bet, nieko kol kas nekaltinu, kantriai lauksiu pora dienu atiprasymo ir pazymos is daktaro. Neleisiu saves mulkinti ir visas ispesiu
Nezinau, ar tai nuo klienciu kiekio ispindeja tokios meistres ar tai tiesiog nuo zmogaus priklauso
I diskusijas neketinu plestis, gal yra skirtingu zmoniu, su skirtingais poreikiais ir skirtingom paziurom i atsakinguma. Mano postas skirtas tom, kurios turi panasu i manaji poziuri i atsakinguma bei vertina savo laika. Pasikartosiu, 10 val buvo sutarta, skambinau, rasiau zinutes, kantrybes turiu daug, skambinau daug kartu, galu gale apie 12 val parase trumpai, kad priimt negales. Nei vieno zodzio "atsiprasau" ar kazka panasaus. Ok, pasakiau, kad jei irodys, kad buvo ligoninej tai niekur nieko nerasysiu. Kaip suprantu gerbiamoji skaito SM , nes kitadiena gavau vos ne grasinanciu sms zinuciu, padare is mane durne, kad vos ne as tureciau jos atsiprasyt. Visiska kulturos, mandagumo stoka. As uz pagarba zmogui ir jo laikui. Manau cia akivazdus melas apie sveikata, geranoriskai siuliau tai irodyti, jei koja susilauze, tai net jokios pazymos tam nereikia, pasiulytu kokia kita diena susitikti, geranoriskai telefonu atsiprasytu ir paasikintu, o ne slapstytis. Kiekviena vertinam savo laika. Visko gali gyvenime atsitikt, bet turime oriai iseiti is kiekvienos situacijos.
Jei kam neidomu tiesiog praleiskyt sita pastraipa. Kalba eina apie Kerinčios blakstienos gerbiamaja Kristina [COLOR=yellow].
Pastabele gerbiamai damai, jei dar sulauksiu is Jusu smeizianciu, grasinanciu ar kitokio pobudzio neigiamu zinuciu viesai cia paskelbsiu visa susirasinejima su Jumis ir kreipsiuos i vartotoju teisiu apsaugos institucija. Tokio izulumo man dar neteko patirti. Sekmes.
annushka zinokit galvociau lygiai taip pat kaip jus, kad panele neatsakinga, bet po sendienos supratau, kad visko gyvenime pasitaiko ( pati uzsiimu verslu kur pastoviai tariuosi del laiko ) nu ir zinokite esme tame kad siandien pabudau nuo skausmo krutines srityje, galvojau jau viskas paskutinioji isauso, man dar tik 20 dabar pagalvojus truputi kitaip buciau viska darius bet tuo metu is skausmo negalejau net kvepuot vos tevus prisisaukiau (skambinau greitajai kurios taip ir nesulaukiau gerai kad tai nebuvo nieko labai rimto tik nervu kazkoks uzsispaudimas) lygiai taip pat atsirado paneliu skambinanciu kai raiciausi is skausmo nu zinokit nekeliau ragelio ir supyko pora, bet pagalvojus negi kelsi ir stenesi, kad laukiu greitosios bloga, mirstu, tevam ir kiti dalykai galvoj buvo lakste kaip pakvaise nesuprato kas darosi juk nesakysi mama imk atsiliepk paaiskink kas ir kaip. Aisku iskart pagerejus atsiprasiau visu, kad taip sakant pavedziau bei pazadejau klaida istaisyti ir kitaip pradziuginti kita karta Taip ,kad nenoriu nei teisinti nei peikti sios meistres nes nesu su ja susidurus,bet atsiprasyti galejo. Beje fb paziurejau jos darbelius nugi grazus (cia Vilniuje) gal tikrai daug klientu turi ir jau nori panele pailseti ( aisku tai nepateisinama, nes jei net sutarta pries savaite laikas tai tikrai negrazu )
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 07 03, 19:34)
Aisku iskart pagerejus atsiprasiau visu, kad taip sakant pavedziau bei pazadejau klaida istaisyti ir kitaip pradziuginti kita karta Taip ,kad nenoriu nei teisinti nei peikti sios meistres nes nesu su ja susidurus,bet atsiprasyti galejo. Beje fb paziurejau jos darbelius nugi grazus (cia Vilniuje) gal tikrai daug klientu turi ir jau nori panele pailseti ( aisku tai nepateisinama, nes jei net sutarta pries savaite laikas tai tikrai negrazu )
As apie tai ir kalbu, apie isprusimo ir kulturingumo lygi. Sutinku visiskai, kad viskp gyvenime buna. O kad darbeliai fb grazus ir sutinku, del to butent pres pora savaicu ir uzsirasiau pas ja, na bet to nepakanka kaip matome
QUOTE(annushka @ 2013 07 03, 16:22)
Atsiprasyti privalejo ir paskirti kita laika jums patogiu metu Na visko buna gyvenime ir tai ne pasaulio pabaiga
QUOTE(Rykute @ 2013 07 01, 10:09)
Paskaitykite truputi temos, nes sis klausimas visa tema ir uzduodamas dazniausiai ir manau ta pati per tapati atsakineti jau visiems pabode
skaiciau anksciau,gal pries metus, tai taip niekas dorai ir negalejo atsakyt-vienos merginos aiskino, jog tokiu kaip norkos blakstienu isvis nebuna,ir jeigu meistre sako, kad klijuoja norkos blakstienas, tai ji melage.kitos uzgincijo jog buna...tada niekas dorai ir neatsake, tik gincijosi.uztat ir klausiu dabar.
QUOTE(Pentarda @ 2013 07 03, 12:52)
Prasti klijai jei atsiklijuoja nuo blakstienos arba per mazai ju uzdeta
Aciu labai uz atsakyma
QUOTE(Ašara @ 2013 07 04, 00:37)
skaiciau anksciau,gal pries metus, tai taip niekas dorai ir negalejo atsakyt-vienos merginos aiskino, jog tokiu kaip norkos blakstienu isvis nebuna,ir jeigu meistre sako, kad klijuoja norkos blakstienas, tai ji melage.kitos uzgincijo jog buna...tada niekas dorai ir neatsake, tik gincijosi.uztat ir klausiu dabar.
mane ir domina kuom cia kas skiriasi kurios naturalesnes kurios kaip tik wow ryskios
nes pati nuejau pas savo naguciu meistre net neskaicius kaip kas ir kuo skiriasi tai prisiauginau viskas ok tik truputi ilgokos ir storos tai apatine voko linija neislaiko blakstienyciu ir krenta ant akiu tai nuejau pas kita sake kad mano blakstutes silpnos tai uzmete lengvesniu bet vistiek noriu issiaiskinti kaip kokios atrodo kazkur esu macius tik nork ir silk palyginima o kas tie 2d ir 3d nesuprantu
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 07 04, 09:39)
mane ir domina kuom cia kas skiriasi kurios naturalesnes kurios kaip tik wow ryskios
nes pati nuejau pas savo naguciu meistre net neskaicius kaip kas ir kuo skiriasi tai prisiauginau viskas ok tik truputi ilgokos ir storos tai apatine voko linija neislaiko blakstienyciu ir krenta ant akiu tai nuejau pas kita sake kad mano blakstutes silpnos tai uzmete lengvesniu bet vistiek noriu issiaiskinti kaip kokios atrodo kazkur esu macius tik nork ir silk palyginima o kas tie 2d ir 3d nesuprantu
Ir nork ir silkines blakstienos turi storius, pvz 0,12mm, 0,15mm, 0,20mm, 0,25mm. Naturalesnes yra 0,12 ir 0,15, o ryskesnes 0,20 ir 0,25. Taigi meistre pries dedant turetu paklausti kokiu nori kliente, ir ar atitiks klientes blakstienas. O 3D yra blakstienu tipas irgi, kaip ir nork ar silkines
QUOTE(Ašara @ 2013 07 04, 01:37)
Visos blakstienos sintetines. Yra skirtingi storiai ir skirtingi uzrietimai. Visa kita priklauso nuo gamintojo. Yra geresnes kokybes, o yra prastesnes. Prastesnes gali buti pvz. per daug minkstos, arba atvirksciai per kietos, ne tokios juodos, arba visiskai ne blizgios-matines. Dazniausia prastesnes kokybes jeigu biros buna nevienodo ilgio , riestumo vienoje dezuteje (maiselyje). Geros kokybes buna vienodos, juodos, riestumas vienodas pvz . "C" formos 11mm ir C" formos 12mm turi grazu vienoda riestuma, o prastu jie skiresi .
Visos sitos blk ir geros ir blogos gali buti pavadintos SILK ir MINK. Tada kiekviena firma , kuri juos parduoda duoda savo pavadinima. Ju begale, nors gaminti gali viename kinieciu fabrike. (visos gaminamos Kinijoje, tik skiresi kokybe).
Pvz. 3D Laches firma neturi SILK, ar MINK, bet isskire i paprastas ir "VIP SILK' laches. 2HD irgi tik pavadinimas. Kiti pavadinimai Lietuvoje naudojamu blakstienu. Perfekt silk laches, 3D, 2HD, Blink, Deliuxe laches, Belle laches, xxL laches, magik laches, Diamond laches ir begale kitu
Turite eiti pas mestre, kurios darbai Jums patiko. Kiekviena dirba su sau priimtinom blakstienom. Kuo toliua, tuo daugiau atsiranda nauju pavadinimu, bet blk tikrai tos pacios. Arba geros kokybes, arba prastos.
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 07 04, 11:39)
Del riskumo parasiau, nors aisku logiskai plonesnes bus mazau riskios ,nei storesnes.