Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(~Aylin @ 2013 06 30, 22:24)
br@ske, kokiu budu buvo nuimtos priklijuotos blakstienos?

ta prasne jos man vis byrejo ir byrejo as jau matau ,kad nera mano naturaliu ryzausi nusimti ir viska paziureti,nes anksciau ar veliau teks vis apgaudinejau save,kad cia man tik taip atrodo ,kad reikia papildymo tas kelias likusias vienoje akyje tai aliejuku pasitryniau ir isrito kitoje akyje buvo ju daugiau tai taipat patryniau aliejuka su pirstu galiukais graziai nuemiau poto su sepetuku kas liko ,bet raut nereikejo ju verysad.gif
Papildyta:
as ju buciau net nenusiemus,bet jau maciau ,kad cia tikrai negerai nes tarpai buvo tustut tustuteliai
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2013 06 30, 21:29)
ta prasne jos man vis byrejo ir byrejo as jau matau ,kad nera mano naturaliu ryzausi nusimti ir viska paziureti,nes anksciau ar veliau teks vis apgaudinejau save,kad cia man tik taip atrodo ,kad reikia papildymo tas kelias likusias vienoje akyje tai aliejuku pasitryniau ir isrito kitoje akyje buvo ju daugiau tai taipat patryniau aliejuka su pirstu galiukais graziai nuemiau poto su sepetuku kas liko ,bet raut nereikejo ju verysad.gif
Papildyta:
as ju buciau net nenusiemus,bet jau maciau ,kad cia tikrai negerai nes tarpai buvo tustut tustuteliai

fear.gif
Atsakyti
o kuom skiriasi tos vadinamos norkos ir silkines blakstienos?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 07 01, 00:46)
o kuom skiriasi tos vadinamos norkos ir silkines blakstienos?

Paskaitykite truputi temos, nes sis klausimas visa tema ir uzduodamas dazniausiai ir manau ta pati per tapati atsakineti jau visiems pabode 4u.gif
Atsakyti
na as irgi jau nuo šeštadienio su priaugintomis VARVI blakstienomis. Tai naujiena, kuomet blakstienos atrodo tankesnės, o man būtent tankumo ir reikėjo. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad blakstienų priauginimas pas blogą meistrą labai kenkia, mano šiek tiek sutrumpėjo. O jei meistrė dirba kruopščiai ir atsakingai viskas būna gerai smile.gif taigi buvau dariusi 1 metų pertrauką nuo priauginėjimo, todėl kolkas netyčia pasitrinu akį, o tai kenkia, nes iškrenta blakstienos smile.gif dariausi neilgas, o tik šiek tiek ilgesnes už natūralias, nes mano blakstienos labai silpnos ir trumpos, todėl nenoriu jų dar labiau varginti ir kenkti, nes per sunki priauginta blakstiena nusveria ir atrodo prastai. taigi tik toks diskonfortas smile.gif šiaip vasaros metu labai patogu būti su priaugintomis blakstienomis, nes nereikia dažytis tušu smile.gif ir šiaip veidas atrodo patrauklesnis smile.gif taigi tikrai nebijokite darytis, tik visada žiūrėkite kad meistras būtų patikimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2013 07 01, 13:03)
na as irgi jau nuo šeštadienio su priaugintomis VARVI blakstienomis. Tai naujiena, kuomet blakstienos atrodo tankesnės, o man būtent tankumo ir reikėjo. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad blakstienų priauginimas pas blogą meistrą labai kenkia, mano šiek tiek sutrumpėjo. O jei meistrė dirba kruopščiai ir atsakingai viskas būna gerai smile.gif taigi buvau dariusi 1 metų pertrauką nuo priauginėjimo, todėl kolkas netyčia pasitrinu akį, o tai kenkia, nes iškrenta blakstienos smile.gif dariausi neilgas, o tik šiek tiek ilgesnes už natūralias, nes mano blakstienos labai silpnos ir trumpos, todėl nenoriu jų dar labiau varginti ir kenkti, nes per sunki priauginta blakstiena nusveria ir atrodo prastai. taigi tik toks diskonfortas smile.gif šiaip vasaros metu labai patogu būti su priaugintomis blakstienomis, nes nereikia dažytis tušu smile.gif ir šiaip veidas atrodo patrauklesnis smile.gif taigi tikrai nebijokite darytis, tik visada žiūrėkite kad meistras būtų patikimas  4u.gif

Kaip patikrinti to meistro patikimumą? Prašyti kokio sertifikato?
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2013 07 01, 11:03)
na as irgi jau nuo šeštadienio su priaugintomis VARVI blakstienomis. Tai naujiena, kuomet blakstienos atrodo tankesnės, o man būtent tankumo ir reikėjo. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad blakstienų priauginimas pas blogą meistrą labai kenkia, mano šiek tiek sutrumpėjo. O jei meistrė dirba kruopščiai ir atsakingai viskas būna gerai smile.gif taigi buvau dariusi 1 metų pertrauką nuo priauginėjimo, todėl kolkas netyčia pasitrinu akį, o tai kenkia, nes iškrenta blakstienos smile.gif dariausi neilgas, o tik šiek tiek ilgesnes už natūralias, nes mano blakstienos labai silpnos ir trumpos, todėl nenoriu jų dar labiau varginti ir kenkti, nes per sunki priauginta blakstiena nusveria ir atrodo prastai. taigi tik toks diskonfortas smile.gif šiaip vasaros metu labai patogu būti su priaugintomis blakstienomis, nes nereikia dažytis tušu smile.gif ir šiaip veidas atrodo patrauklesnis smile.gif taigi tikrai nebijokite darytis, tik visada žiūrėkite kad meistras būtų patikimas  4u.gif

Jus Kaune ar Vilniuje jas prisiauginot?
Atsakyti
As vis svajojau svajojau apie tas priaugint blakstienas, ilgai masciau pasirinkau meistre, beje vilnieciu labai isgirta, jau tiek tu vadinamu laiku faisbooke turi biggrin.gif 8 men dukryte palikau mamai priziureti. Pries dvi savaites uzsirasiau pas ta meistre, kad jau is ankto viskas suplanuota butu. Priimineja namie. Atvaziuoju siandien ryte sutartu laiku, duru man nieks neatidare, skambinu telefonu, neatsiliepia, rasau zinute, neatrase. Kaip durne prastovejau 30 min, galvodama gal kur vaziuoja, masinoj gal negirdi telefono. Kantrybe truko, apsisukau. Vis bandziau prisiskambint, tiesiog jau idomumo delei, kad nors koki pasiaiskinima isgirst.
Apie 12 val parase, kad ligoninej, kad primt negales. Nei vieno zodzio atsiprasau. Parasaiau, nes kalbet taip ir nenorejo, kad jei nepateiks israso kokio is ligonines, paviesinsiu ja kaip neatsakinga. As uz tai, kad gerbti viens kito laika. Ispudis toks, kad uzbaliavojo po savaitgalio ir sugalvojo issimiegot. Na bet, nieko kol kas nekaltinu, kantriai lauksiu pora dienu atiprasymo ir pazymos is daktaro. Neleisiu saves mulkinti ir visas ispesiu 4u.gif
Nezinau, ar tai nuo klienciu kiekio ispindeja tokios meistres ar tai tiesiog nuo zmogaus priklauso doh.gif

Dabar ziurineju kokia kita meistre, nes sestadieni gi dukros krikstynos, tai vilties vis dar neprarandu, kad pasipuosiu tom blakstienom biggrin.gif
Ana meistre dirba su Silk, Nork ir 2HD, o dabar pas kuria ketinu nueiti su 3D Lashes. Ar bus gerai ? Noriu graziai naturaliu blakstienu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 01 liepos 2013 - 16:55
QUOTE(annushka @ 2013 07 01, 17:43)
As vis svajojau svajojau apie tas priaugint blakstienas, ilgai masciau pasirinkau meistre, beje vilnieciu labai isgirta, jau tiek tu vadinamu laiku faisbooke turi  biggrin.gif  8 men dukryte palikau mamai priziureti. Pries dvi savaites uzsirasiau pas ta meistre, kad jau is ankto viskas suplanuota butu. Priimineja namie. Atvaziuoju siandien ryte sutartu laiku, duru man nieks neatidare, skambinu telefonu, neatsiliepia, rasau zinute, neatrase. Kaip durne prastovejau 30 min, galvodama gal kur vaziuoja, masinoj gal negirdi telefono. Kantrybe truko, apsisukau. Vis bandziau prisiskambint, tiesiog jau idomumo delei, kad nors koki pasiaiskinima isgirst.
Apie 12 val parase, kad ligoninej, kad primt negales. Nei vieno zodzio atsiprasau. Parasaiau, nes kalbet taip ir nenorejo, kad jei nepateiks israso kokio is ligonines, paviesinsiu ja kaip neatsakinga. As uz tai, kad gerbti viens kito laika. Ispudis toks, kad uzbaliavojo po savaitgalio ir sugalvojo issimiegot. Na bet, nieko kol kas nekaltinu, kantriai lauksiu pora dienu atiprasymo ir pazymos is daktaro. Neleisiu saves mulkinti ir visas ispesiu  4u.gif
Nezinau, ar tai nuo klienciu kiekio ispindeja tokios meistres ar tai tiesiog nuo zmogaus priklauso  doh.gif

Dabar ziurineju kokia kita meistre, nes sestadieni gi dukros krikstynos, tai vilties vis dar neprarandu, kad pasipuosiu tom blakstienom  biggrin.gif 
Ana meistre dirba su Silk, Nork ir 2HD, o dabar pas kuria ketinu nueiti su 3D Lashes. Ar bus gerai ? Noriu graziai naturaliu blakstienu.  4u.gif

Oj net nesu girdejusi tokio neatsakingumo blink.gif gerai, kad esate tokia ryztinga thumbup.gif
O apie tas 3D lashes as esu girdejusi nemazai dalyku ir kai kurios merginos yra patenkintos. Ir pati tokias dariausi, tai buvo visai nieko, bet man kazko truko.... todel uzsirasiau Vilniuje pas viena mesitre, kuri daro Xtreme lashes blakstienomis tai rezultatas nepalyginamas. Man asmeniskai ji graziau padare, gal vaizdas siek tiek kitoks. Nors zinoma 3D lashes irgi neblogas variantas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2013 07 01, 14:24)
Kaip patikrinti to meistro patikimumą? Prašyti kokio sertifikato?

Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, jog geras meistras niekada nepeiks kito meistro darbo. Galbūt ir matys klaidų, bet to nespasakys. Esu buvusi pas vieną mergina, kuri sakė, kad beveik visos čia Kaune prastai priklijuoja blakstienas, turi vieną ilgį ir t.t. Tai po jos darbo aš išsigandau ir verkiau pusę dienos, nes blakstienos buvo gerokai per ilgos ir man netiko. Pas ją buvo ir mano draugė, jai irgi priaugino perilgas. Vadinasi pati ji turėjo tik vieno ilgio blakstienų, todėl jai atrodė, kad ir visos taip daro biggrin.gif Šiaip jeigu mergina turi sertifikatą, tai jį dažniausiai pakabina, kad klientės matytų. O jei nėra, manau nėra gėda ir paprašyti, nes tai bent jau užtikrins, kad ji baigė kursus.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2013 07 01, 17:43)

Na jei mergina buvo ligoninei tai reiketu ir uzjausti gal 4u.gif Gal jusu numerio neissisaugojo ir negalejo perspeti, o nuo ligu neapsaugoti nei jus nei kiti... manau jei jums tektu skubiai lekti i ligonine, nutiktu kasnors negero tai pati pamirstumet apie tas blakstienas, nes tuo metu ne tas galvoj 4u.gif Na jei tai neatsakingumas ir melas del ligonines tai taip neatsakinga, bet nereikia iskart nurasyti zmoniu kaip melagiu, neatsakingu ir aferistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 07 02, 20:25)
Na jei mergina buvo ligoninei tai reiketu ir uzjausti gal  4u.gif  Gal jusu numerio neissisaugojo ir negalejo perspeti, o nuo ligu neapsaugoti nei jus nei kiti... manau jei jums tektu skubiai lekti i ligonine, nutiktu kasnors negero tai pati pamirstumet apie tas blakstienas, nes tuo metu ne tas galvoj 4u.gif  Na jei tai neatsakingumas ir melas del ligonines tai taip neatsakinga, bet nereikia iskart nurasyti zmoniu kaip melagiu, neatsakingu ir aferistu  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Kai dirbi toki darba ir uzsirasymus priemi stipriai i prieki negali garantuoti del to, kas nutiks po menesio ar netgi rytoj. Juk liga/mirtis/bendras negalavimas ir dar visoks velnias nepranesa is anksto, kad tarkime rytoj ateis... o jei reikalas ateina iki ligonines tai jau ne juokas... 4u.gif
Atsakyti