Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

laba diena, ar dejotes grozio salone Donna?vaisvydavoj.rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2013 06 09, 14:46)
Mane taip pat domina kokybiskas blakstienu priauginimas Kaune.Noriu tankiu , graziu blakstienu.Kazkada buvau prisiauginusi pas Egidija, tai nepatiko retumas, bei sukelta alergija.
Gal kas rekomenduosite gera meistre?

O gal kas lanlotes pas sia meistre?
https://www.facebook...luspriauginimas

Senai domejausi blakstienu darbas gal dabar taip madinga smile.gif
Visuose darbuose matau tik riestas blakstienas, kazkaip dirbtinai atrodo unsure.gif .
Lyg dirbtine juostele priklijuota smile.gif Ir niekad nesuprasdavau kam prie noses deti tokias ilgas, nu tikrai kaip pas lele. bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 birželio 2013 - 22:47
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 06 26, 22:44)
Senai domejausi blakstienu darbas gal dabar taip madinga  smile.gif
Visuose darbuose matau tik riestas  blakstienas, kazkaip dirbtinai atrodo unsure.gif .
Lyg dirbtine juostele priklijuota  smile.gif Ir niekad nesuprasdavau kam prie noses deti tokias ilgas, nu tikrai kaip pas lele. bigsmile.gif

Ne, man ir nepatinka leliskos, noriu ilgejanciu i kampus.Uzsirasiau pas sia meistre:
https://www.facebook...236804089718034

Malonu butu Lisa, kad pakomentuotumet mirksiukas.gif

Niekas is draugiu nieko neparekomendavo, o taip bijau, nes pries keleta metu pas Egidija Kiliene buvau prisiauginus ir jau tingiu net pasakot kas ir kaip buvo, tiesiog sakiau , kad daugiau niekada neprisiauginesiu, bet ...laikas zaizdas gydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 29 birželio 2013 - 10:51
Merginos, na parasykit , parasau, kokios neigiamas pasiekmes. Ar tures ateityje itakos naturalioms blakstenoms ir pan....
Atsakyti
QUOTE(dalajax @ 2013 06 29, 12:16)
Merginos, na parasykit , parasau, kokios  neigiamas pasiekmes. Ar tures ateityje itakos naturalioms blakstenoms ir pan....

Labai priklauso nuo to, kaip yra blakstienos priauginamos. Pavyzdžiui, jei yra klijuojamos storos, yra dedama daug klijų ir "meistrė" nėra baigusi normalių kursų ir neturi pakankamai patirties, tai taip, gadina ir dar kaip. Tačiau mano draugė prisiauginėja pas profesionalią du metus ir metus pas kitą meistrę, kuri irgi yra baigusi tuos pačius kursus ir turi tarptautinį sertifikatą, tai blakstienos nė kiek nėra susilpnėjusios nei nieko. Ji net pertraukos nebuvo padariusi. Žodžiu, aš irgi prisiauginėju pas tą meistrę ir viskas gerai, nėra jokių pažeidimų, nes medžiagos yra pačios geriausios ir mergina turi pakankamai patirties, kadangi buvo baigusi kursus Rygoje ir yra įtraukta į tarptautinį profesionalių sąrašą.
Tokią informaciją turiu aš ir tikiuosi, kad pagelbėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiauginau ir as vakar blakstienas. Mokejau 200 lt. Dabar reikia priprasti dar prie tokio grozio wub.gif Taciau nei dirgina, nei persti, viskas tikrai normaliai. Kol kas dziaugiuisi. Meistre sake, kad korekcija reikes daryti po 3 savaiciu. Na ziuresiu..
Atsakyti
na ir as ateinu pasidalint patirtim , po menesio nusiemiau blakstienas daraiausi pyrma papildyma po beveik 2saw ,zodziu esme tame esu be savo blakstienu vaizdas tragizkas ... tusas dazo ne blakstienas o vokus nera jau ko dazyti verysad.gif tepu rizinos aliejum lauksiu pagerejimo ir vel desiuos . Gal kas parekomenduotu silainiuosia kazka tikrai gero?
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2013 06 30, 18:20)
na ir as ateinu pasidalint patirtim , po menesio nusiemiau blakstienas daraiausi pyrma papildyma po beveik 2saw ,zodziu esme tame esu be savo blakstienu vaizdas tragizkas ... tusas dazo ne blakstienas o vokus nera jau ko dazyti verysad.gif  tepu rizinos aliejum lauksiu pagerejimo ir vel desiuos . Gal kas parekomenduotu silainiuosia kazka tikrai gero?

Oj kaip negerai sad.gif gal galetumete pasakyti, kokias blakstienas klijavo? Ar jos buvo storos? Kokias priemones naudojo? Kur priauginetoja baige kursus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2013 06 29, 12:49)
Ne, man ir nepatinka leliskos, noriu ilgejanciu i kampus.Uzsirasiau pas sia meistre:
https://www.facebook...236804089718034

Malonu butu Lisa, kad pakomentuotumet mirksiukas.gif

Niekas is draugiu nieko neparekomendavo, o taip bijau, nes pries keleta metu pas Egidija Kiliene buvau prisiauginus ir jau tingiu net pasakot kas ir kaip buvo, tiesiog sakiau , kad daugiau niekada neprisiauginesiu, bet ...laikas zaizdas gydo  lotuliukas.gif

Yra keli grazus darbai. Nelabai suprantu del kokybes, ar kruopsciai priklijuota, nelabai matau. Link noses tikrai geriau, nera tokio kvadrato uzsimerkus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2013 06 30, 19:20)
na ir as ateinu pasidalint patirtim , po menesio nusiemiau blakstienas daraiausi pyrma papildyma po beveik 2saw ,zodziu esme tame esu be savo blakstienu vaizdas tragizkas ... tusas dazo ne blakstienas o vokus nera jau ko dazyti verysad.gif  tepu rizinos aliejum lauksiu pagerejimo ir vel desiuos . Gal kas parekomenduotu silainiuosia kazka tikrai gero?

Uzjauciu verysad.gif patekot pas nokokia meistre.
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2013 06 30, 18:20)

Siaubas...Kaip isgasdinote mane blink.gif blink.gif blink.gif planavau sia savaite riztis sitai avantiurai ir as-o dabar nezinau, ka daryti blink.gif blink.gif

Frappepoppe aciu uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalajax: 30 birželio 2013 - 21:04
QUOTE(dalajax @ 2013 06 30, 22:03)
Siaubas...Kaip isgasdinote mane blink.gif  blink.gif  blink.gif  planavau sia savaite riztis sitai avantiurai ir as-o dabar nezinau, ka daryti blink.gif  blink.gif

Frappepoppe aciu uz atsakyma 4u.gif

kaip as pati isigandau... atvirai pasakius juk esu suauges zmogus aiginantis vaikiuka,bet as net verkiau. kaip reikes iseit i zmones baisu baisu verysad.gif verysad.gif verysad.gif nepasiseke tai man labai cia .vis ziuriu ziuriu i veidrodi verysad.gif verysad.gif verysad.gif tepu ricinu alieju sako lyg padeda nezinau mitas cia ar ne verysad.gif verysad.gif verysad.gif dyrba su BLINK priemonemis priaugino silkines NORK blakstienas ,kursus panele baigus . Snekejau sake ,kad labai keista giredet ,kad taip nutiko va panelem daro jau 3 papildyma ir visos su savom blakstienom,kad as viena cia tokia... verysad.gif greiciau ataugtu blakstienos ir tas siaubas pasibaigtu verysad.gif
Atsakyti
br@ske, kokiu budu buvo nuimtos priklijuotos blakstienos?
Atsakyti