Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Taip,turbut jus esate teisi.smile.gif
Na bet vistiek del sventos ramybes isbandysiu kita meistre,kazkaip tikiu "rankos lengvumu" - kaip su geromos kirpejomis buna.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 02, 09:10)
Pentarda arba Rykute is sio forumo  4u.gif

Gal pas abi teko lankytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2013 05 28, 23:32)
Gal pas abi teko lankytis?  4u.gif

pas viena is ju, bet kol nera su kuo palyginti, negaliu nieko sakyt ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti meistre Panevezyje, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2013 05 28, 23:32)
Gal pas abi teko lankytis?  4u.gif

Nei pas viena 4u.gif Jos abi mano koleges, o pati dirbu Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
RYKUTE - kazkas fantastisko! biggrin.gif
Atsakyti
as dariausi pas ja, labai graziai padare, bet labai trumpai laikesi man, labai, pas kita meistre dvigubai ilgiau issilaikydavo, gal netiko klijai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 07 birželio 2013 - 23:07
man praejo dvi dienos, pameciau dvi blakstienas kol kas:D
Atsakyti
Gal kamnors teko kazka girdeti apie Karina is Z.sanciu? Aurelija is Dauksos g.? Ir Zivile graziosakys.lt ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina kokybiskas blakstienu priauginimas Kaune.Noriu tankiu , graziu blakstienu.Kazkada buvau prisiauginusi pas Egidija, tai nepatiko retumas, bei sukelta alergija.
Gal kas rekomenduosite gera meistre?

O gal kas lanlotes pas sia meistre?
https://www.facebook...luspriauginimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 09 birželio 2013 - 12:49
Sveikutes, gal galetumete kuri parekomenduoti meistre Siauliuose? Tik labiau noreciau kad dirbtu su norkos blaktutem, nes su silkinem po savaites pradeda akis erzint, krist ir galu gale nusikrapstau smile.gif su norkinem iki 2 sav isvaikstau....
Atsakyti
QUOTE(elfute @ 2013 06 19, 20:15)
Sveikutes, gal galetumete kuri parekomenduoti meistre Siauliuose? Tik labiau noreciau kad dirbtu su norkos blaktutem, nes su silkinem po savaites pradeda akis erzint, krist ir galu gale nusikrapstau smile.gif su norkinem iki 2 sav isvaikstau....

Dazniausiai erzina akytes del to, kad per daug kliju panaudojo, o blakstienu tipas kaip ir neturi reiksmes ax.gif
Atsakyti