Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sonie @ 2013 05 08, 17:25)
Taip gali buti dėl kelių priežąsčių:
1. Per daug klijų uždėta
2. Jūsų akytės itin jautrios.
Antruoju atveju siulyčiau pabandyti klijus jautriom akims, tačiau jie laiko blogiau ir gali sutrumpėti tarpkorekcinis laikas.

3 variantas prastos kokybės klijai. Tokių atveju ir normalus kiekis uždėtas gali sukelti tokias reakcijas.
Atsakyti
panos helppp!!!!!!!!!!! kaip paciai nusiimti tika priaugintas blakstienas????? baisu ka is manes padare!!!! kaip nusiimti paciai? su aliejumi valyti?? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 13 gegužės 2013 - 13:23
o ka baisaus padare? taip, su aliejum
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 05 13, 14:22)
panos helppp!!!!!!!!!!! kaip paciai nusiimti tika priaugintas blakstienas????? baisu ka is manes padare!!!! kaip nusiimti paciai? su aliejumi valyti??  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bandykit jei turit ricinos alieju gal pades.
Kur ir kas cia jus taip baisiai padare? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 13, 13:25)
bandykit jei turit ricinos alieju gal pades.

nesvarbu, koks aliejus, tinka bet kuris
Papildyta:
cia esme yra aliejine baze, tirpinanti klijus, o ne aliejaus rusis
Atsakyti
jezus aciu,, o kaip, uztepti ant to diskelio vatos ir valyti tiesiog ir atsikabins?

veduokles padare, taip nenaturaliai ojezau.... negaliu zmonem rodytis arba del to kad nepratus as nezinau... o galima kaip nors tik dali nuimti?biggrin.gif nu ju tieeek daug, jezus kokkioj as panikoj lengvai tariant:))))

o tai aliejus tinka kad ir maistinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 13 gegužės 2013 - 13:30
tai gal geriau zirklutem patrumpink tuos blakstus? as taip dariau, kai man viena irgi buvo idejus nesvietisko ilgumo rolleyes.gif
taip, ant vatos diskelio, uzdedi ant akiu ir palaikai, bet nesitikek, kad visos taip graziai atsiklijuos ir nuslys nuo tavo blakstu
Atsakyti
bet neteksiu ir savo blaksciu ane? o jomajo doh.gif
Atsakyti
neik pas bet kuria blakstu meistre ir ji tau graziai nuims tas priaugintas ir liksi su savom smile.gif
Atsakyti
apsimazinau blakstienu.... dbar i zmogu panasesne... bet norejau paklaust ar cia visos tos blakstienos kaip dratai? doh.gif vajzau kaip duria akis:)) kokios kietos jos.... plastmasines kazkokios,,, nu taip nenaturaliai atrodo, ko labai tikejausi ir prasiau. Nezinau, noriu vistiek prisisauginti kad ir nudegiau, bet noriu silkiniu, zejau internete tikrai labai graziai atrodo, bet turbut neimanoma padaryt to ant mano blakstienu butu:D pas mane situacija tokia, kad pacios blakstienos nera is trumpuju, plius ju daug. prasiau naturalaus rezulatato, nes noriu vasara vienu vargu maziau tureti, ji man dedama sako oho kiek daug blakstienu nu ir as atsistoju ziuriu TAIP DIRBTINAI ATRODO ir jos baisiai dirbtinos juodos spalvos, saulej blizga... nu vienu zodziu g.gif schmoll.gif tai va ir klausimas - ar auginantis turi but labai prastos blakstienos kad isgaut kuo naturalesni rezultata ar cia kaip? nes man ji kaip supratau i kiekviena tarpuka po blakstiena ir gavos tokios storos sluotos:) ypac kampuose:)

patarkit ir apsvieskit ar galiu silkines auginantis isgauti toki rezultata: http://www.blakstien...7954153.jpg?376 ? ar nesitiket nieko? ar gal tikk kampus augintis?
Atsakyti
Manau, kad imanoma retesniais tarpais gal butu sudet.
Nelabai gal meistre suprato ko tikites.
Beja mano tikrai nera nei ilgos, nei tankios, bet kai po proceduros pamaciau save veidrodyje blink.gif
Atrode taip nenaturaliai, bet kaip sake meistre, taip ir buvo, apsipratau su vaizdu ir viskas buvo ok.
Del juodumo, tai todel ir dejaus, kad dazyt nereiktu ir butu juodos ax.gif
Kai mane jos daede, eme kristi, isretejo, pradejo sukiotis, pintis tarpusavy, kitos net po puse atsiklijavo, nuaugo...
Paemiau ir netekus kantrybes visas nulupau. lotuliukas.gif
kai kurios atsiskyre, kitos nuejo su savom.
Bet jau man buvo ir negrazu ir nepatogu.
Eme vokai pleiskanoti, nera nei kaip ten issivalyt, nei pasikrpasyt, eme nieztet
Zodziu netekau kantrybes ir su ricinos alijum nuemiau.
Gal dar kada uzsidesiu, bet tikrai dar negreitai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 13, 21:57)
Manau, kad imanoma retesniais tarpais gal butu sudet.
Nelabai gal meistre suprato ko tikites.
Beja mano tikrai nera nei ilgos, nei tankios, bet kai po proceduros pamaciau save veidrodyje  blink.gif
Atrode taip nenaturaliai, bet kaip sake meistre, taip ir buvo, apsipratau su vaizdu ir viskas buvo ok.
Del juodumo, tai todel ir dejaus, kad dazyt nereiktu ir butu juodos  ax.gif
Kai mane jos daede, eme kristi, isretejo, pradejo sukiotis, pintis tarpusavy, kitos net po puse atsiklijavo, nuaugo...
Paemiau ir netekus kantrybes visas nulupau. lotuliukas.gif
kai kurios atsiskyre, kitos nuejo su savom.
Bet jau man buvo ir negrazu ir nepatogu.
Eme vokai pleiskanoti, nera nei kaip ten issivalyt, nei pasikrpasyt, eme nieztet 
Zodziu netekau kantrybes ir su ricinos alijum nuemiau.
Gal dar kada uzsidesiu, bet tikrai dar negreitai  mirksiukas.gif

Skaitau jusu komentara ir galvoju apie save. Analogiska situacija!! Bet man patiko ir tikrai darysiuos truputi veliau vel. Tik man kyla klausimas, ar yra kokiu priemoniu kurios padetu truputi atstatyti naturalias blakstienas? Manosios tokios silpnos dabar atrodo, plius kai pati lupau blaktienas islupau ir savu sad.gif
Marginos patarkit 4u.gif Gal tas pats ricinos aliejus padetu?
Is anskto dekui!
Atsakyti