uzsiplesusi mano manymu - 150 ir virs litu buvau radus internete su panasia kaina kitur radau kur uz 80lt augina, bet nezinau ar gera meistre tai vat ir ieskau kainos ir kokybes santykio gero
uzsiplesusi mano manymu - 150 ir virs litu buvau radus internete su panasia kaina kitur radau kur uz 80lt augina, bet nezinau ar gera meistre tai vat ir ieskau kainos ir kokybes santykio gero
O man atrodo, kad svarbiau ziureti i korekcijos kaina. Tikrai eiciau pas gera rekomenduojama ir tikrai patikrinta meistre uz 150lt , kad tik korekcijos kaina butu ribos normose. Juk korekcija daroma kasmenesi. Kiek suprantu daug maz standartine korekcijos kaina 60-70lt.
p.s. Dar zinau merginos buna gudrauja eina prisiauginti pigiau, o korekcijai ir visam pastoviam vaiksciojimui eina pas tikrai gera meistre. Aisku nekalbu apie nekokybiska priauginima , bet pigiau.
Sveikos, prisiauginau blakstienas jau beveik savaite. bet nesuprantu vieno dayko kodel jei akis asaroja ar suslampa pradeda nezmoniskai griauzti. ar taip turi bui?
Sveikos, prisiauginau blakstienas jau beveik savaite. bet nesuprantu vieno dayko kodel jei akis asaroja ar suslampa pradeda nezmoniskai griauzti. ar taip turi bui?
Taip gali buti dėl kelių priežąsčių:
1. Per daug klijų uždėta
2. Jūsų akytės itin jautrios.
Antruoju atveju siulyčiau pabandyti klijus jautriom akims, tačiau jie laiko blogiau ir gali sutrumpėti tarpkorekcinis laikas.