Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(booonbon @ 2013 04 29, 15:25)
pasiulykit gera, kruopscia meistre kaune, kuri nebutu uzsiplesusi kainu:) labai reikia.... butu gerai galerija darbu pamatyti pries einant rolleyes.gif

Ka reiskia neusiplesusi?
kokia tai butu kaina?
Atsakyti
uzsiplesusi mano manymu - 150 ir virs litu g.gif buvau radus internete su panasia kaina doh.gif kitur radau kur uz 80lt augina, bet nezinau ar gera meistre g.gif tai vat ir ieskau kainos ir kokybes santykio gero rolleyes.gif
Atsakyti
Kaune visos mergaites rekomenduoja sio forumo nares Rykute ir Pentarda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 04 29, 20:44)
uzsiplesusi mano manymu - 150 ir virs litu g.gif buvau radus internete su panasia kaina doh.gif kitur radau kur uz 80lt augina, bet nezinau ar gera meistre g.gif tai vat ir ieskau kainos ir kokybes santykio gero rolleyes.gif

Tai vat galiu jums ir atsakyti, kad ta meistre, kurios tel. nr jums parasiau pries keleta pusl., ima 90 LT. daro kokybiskai, dirba senamiesty
Atsakyti
O man atrodo, kad svarbiau ziureti i korekcijos kaina. Tikrai eiciau pas gera rekomenduojama ir tikrai patikrinta meistre uz 150lt , kad tik korekcijos kaina butu ribos normose. Juk korekcija daroma kasmenesi. Kiek suprantu daug maz standartine korekcijos kaina 60-70lt.

p.s. Dar zinau merginos buna gudrauja eina prisiauginti pigiau, o korekcijai ir visam pastoviam vaiksciojimui eina pas tikrai gera meistre. Aisku nekalbu apie nekokybiska priauginima , bet pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 05 gegužės 2013 - 19:13
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 05, 18:21)
Tai vat galiu jums ir atsakyti, kad ta meistre, kurios tel. nr jums parasiau pries keleta pusl., ima 90 LT. daro kokybiskai, dirba senamiesty

darbu galerija turi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 05 05, 22:32)
darbu galerija turi?smile.gif

net nezinau, bet dirba gerai. Kiek draugiu lankesi, visos viena per kita ja surado ir dar nei viena nesiskunde.
Atsakyti
Sveikos, prisiauginau blakstienas jau beveik savaite. bet nesuprantu vieno dayko kodel jei akis asaroja ar suslampa pradeda nezmoniskai griauzti. ar taip turi bui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 05 08, 09:37)
Sveikos, prisiauginau blakstienas jau beveik savaite. bet nesuprantu vieno dayko kodel jei akis asaroja ar suslampa pradeda nezmoniskai griauzti. ar taip turi bui? 4u.gif

man tas pats. cia nuo klijuku.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 08, 09:42)
man tas pats. cia nuo klijuku.

bet tai taip griauzia kad baisu, o veliau nepraeina po kiek laiko? gal atsiplauna po to tie klijai?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 05 08, 10:53)
bet tai taip griauzia kad baisu, o veliau nepraeina po kiek laiko? gal atsiplauna po to tie klijai?

jeigu klijai atsiplautu, jusu priklijuotos blakstienos nukristu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 05 08, 11:53)

Taip gali buti dėl kelių priežąsčių:
1. Per daug klijų uždėta
2. Jūsų akytės itin jautrios.
Antruoju atveju siulyčiau pabandyti klijus jautriom akims, tačiau jie laiko blogiau ir gali sutrumpėti tarpkorekcinis laikas.
Atsakyti