Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sonie @ 2013 04 18, 07:26)
O as jokiu budu nesiulau nei fiksatoriu nei tusu  schmoll.gif jeigu gera atliktas darbas, tvarkingai sudetos blakstienos ir protingai parinkti ilgiai jos nei velsis nei suksis, o fiksatorius labai daznai klientems dirgina aki, ypac sudrekes. Kas liecia priaugintu blakstienu tusa - tai taip pat ne iseitis, nes uztepus juo blakstienos gauna daugiau dirginimo - jas reikia nuvalineti, sukuojant jos daug sunkiau sukuojas ir t.t. Todel manyciau nereikia iseiciu ieskoti nei fiksatoriuose nei tusuose, o tiesiog tvarkingame ir protingae darbe. 4u.gif

Tušo ir aš nesiūlau, nes nematau prasmės jame. Bet fiksatorių naudoju pati darbe, visada sutepu blakstienas baigusi darbą. Ir dar nei vienai klientei nesudirgino akių. Ir ilgis blakstienu čia niekuo dėtas. Būna klientės naturalios blakstienos kraiposi kaip pasiutusios, po savaitės blakstiena paauga ir jau išsisukusi. Tada matau vienintelę priemone, kartą ar du į savaitę užsitepti fiksatoriaus. Nereikia persistengti su juo ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 04 22, 08:58)
Pasidalinkite, mergaites, kontaktais geros meistres Kaune, labai prasau 4u.gif 

Ir man nepamaisytu kontaktai nelabai besikandziojanciom kainiom, papildymo reikia jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 04 18, 16:18)
Kokia geriausia meistre kaune??? nu niekaip neranduu doh.gif patarkit prasau, kaunietes!!!

Ir klausimelis - o pvz jei noriu pasidaryt pravedimus ant akiu, vistiek reikia nuvalyti vakare, o jeigu blakstienu negalima su tuo valikliu makiazo valyti, tai kaip nusivalyt ta pravedima? g.gif  doh.gif  4u.gif

Iseitis- pasidaryt permanentini makiaza biggrin.gif
Meistre gera-867166661 senamiesty
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2013 04 21, 19:12)
ka manot?... g.gif kurios cia geresnes tos blakstienos? kazkaip linkstu prie pirmo varianto g.gif

http://www.ciumpam.l...mpaign=kartu.lt

http://www.groziodov...mpaign=kartu.lt

tik 1-mas
Atsakyti
labas. gali kuri zino kur yra LT kursai Yumi lashes blakstienu pildymo keratinu?
Atsakyti
Paneles,o kaip priziurite veida,valote kosmetika ir t.t. su priaugintomis blakstienomis?
Jei pvz naudoju paakiu maskuokli ir mineraline pudra,kaip man vakare valyti veida?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 04 18, 07:26)
O as jokiu budu nesiulau nei fiksatoriu nei tusu  schmoll.gif jeigu gera atliktas darbas, tvarkingai sudetos blakstienos ir protingai parinkti ilgiai jos nei velsis nei suksis, o fiksatorius labai daznai klientems dirgina aki, ypac sudrekes. Kas liecia priaugintu blakstienu tusa - tai taip pat ne iseitis, nes uztepus juo blakstienos gauna daugiau dirginimo - jas reikia nuvalineti, sukuojant jos daug sunkiau sukuojas ir t.t. Todel manyciau nereikia iseiciu ieskoti nei fiksatoriuose nei tusuose, o tiesiog tvarkingame ir protingae darbe. 4u.gif

dabar galvoju, kad butent del to man ir dirgina slapias akis, nes gale visada uzdeda ant blakstienu fiksatoriu. Antradieni eisiu daryti papildyma ir butinai apie tai pasiklausiu. Man blastienos niekados nesivelia, kas man nepatinka, kad jos labai greitai nuauga ir mane erzina tas, niekaip neisbunu ilgiau nei tris sav.
Atsakyti
sveikos, gal galit patarti, pati neuzilgo baigsiu blakstienu priauginimo kursus, tik mastau, kol neturiu specialaus gulto, kur guldyti merginas, kad butu patogu tiek man tiek joms priauginimo metu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 04 27, 16:02)
Paneles,o kaip priziurite veida,valote kosmetika ir t.t. su priaugintomis blakstienomis?
Jei pvz naudoju paakiu maskuokli ir mineraline pudra,kaip man vakare valyti veida?

Apatini voka ir blakstienas valot kaip visada, o virsutini,kur yra priaugintos blakstienos tai atsargiau, netrinant, jei yra laineris ar piestukas, tai su krapstuku pravalot, geriausia su vandeniu smile.gif

QUOTE(Dirty Diana @ 2013 04 27, 18:28)
dabar galvoju, kad butent del to man ir dirgina slapias akis, nes gale visada uzdeda ant blakstienu fiksatoriu. Antradieni eisiu daryti papildyma ir butinai apie tai pasiklausiu. Man blastienos niekados nesivelia, kas man nepatinka, kad jos labai greitai nuauga ir mane erzina tas, niekaip neisbunu ilgiau nei tris sav.

Siaip jo yra labai nedaug uztepama ir greitai isdziusta, tai kaip ir neturetu dirginti, nebent padaugina. O slapias akis gali del kliju pertekliaus dirginti dar.
Atsakyti
[quote=Dilana,2013 04 28, 00:45]
Apatini voka ir blakstienas valot kaip visada, o virsutini,kur yra priaugintos blakstienos tai atsargiau, netrinant, jei yra laineris ar piestukas, tai su krapstuku pravalot, geriausia su vandeniu smile.gif

O siaip iprastai veida vandenuku galima plauti?(t.y. slapinti tas blakstienas)
Atsakyti
Ar galima blakstienas prisiauginti nešiojant kontaktinius lęšius (linzes), kasdien juos išsiimant/įsidedant?
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 04 28, 09:20)
[Apatini voka ir blakstienas valot kaip visada, o virsutini,kur yra priaugintos blakstienos tai atsargiau, netrinant, jei yra laineris ar piestukas, tai su krapstuku pravalot, geriausia su vandeniu  smile.gif
O siaip iprastai veida vandenuku galima plauti?(t.y. slapinti tas blakstienas)

Zinoma, galima, nieko neatsitiks, nes jei eisit praustis i dusa tai vandens nelabai isvengsit smile.gif tik pirma diena po priauginimo ar korekcijos vengti vandens. Tik po prausimosi vandeniu galite su kazkokia servetele siek tiek pasausinti blakstienas.

QUOTE(villijaa @ 2013 04 29, 09:41)
Ar galima blakstienas prisiauginti nešiojant kontaktinius lęšius (linzes), kasdien juos išsiimant/įsidedant?

Taip, galima, tik priauginimo metu geriausia isimt lesius. Nuo to kasdienio salycio su skysciu gali tiesiog siek tiek anksciau ateiti korekcijai smile.gif
Atsakyti
pasiulykit gera, kruopscia meistre kaune, kuri nebutu uzsiplesusi kainu:) labai reikia.... butu gerai galerija darbu pamatyti pries einant rolleyes.gif
Atsakyti