Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(wspring @ 2013 02 11, 09:25)
Sveikos, norėčiau patarimo dėl fleurcup taurelės dydžio  4u.gif . Dabar kaip tik yra nuolaida 2vnt už 19,99eur, tai neapsisprendžiu imti 2vnt large ar 1large +1 small. Pagal aprašymus reiktų large dydžio, bet 30-metis tuoj pat bus, esu gimdžiusi ir natūraliai, ir su vaistais, esu smulkaus kūno sudėjimo.

aš asmeniškai patarčiau imti skirtingų dydžių. didesnė būtų pradžiai, o mažesnė vėlesnėm dienom. mažesne paprasčiau naudotis, o paskutinėm dienom jos bent jau man visiškai pakanka. bet čia asmeniniai pastebėjimai, kitų moterų fiziologijos neišmanau. tai galiu būt ir neteisi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

susigundziau ir as zinokit prisiskaicius lotuliukas.gif dbr jauciuos kaip akmesn amziui.. lotuliukas.gif

kurios firmos rekomenduotumet pirkti? neapsisprendziu.. gal pliusus ir minusus skirtingu firmu galit aprasyti? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 02 13, 00:56)
kurios firmos rekomenduotumet pirkti? neapsisprendziu.. gal pliusus ir minusus skirtingu firmu galit aprasyti? ax.gif

daug apie tai yra kalbeta,tik reikia paskaityti smile.gif

Atsakyti
Jungiuosi į mmm taurelės mylėtojų būrį. Nuostabus dalykas! wub.gif Ir kodėl aš anksčiau skeptiškai į tai pažiūrėjau.. doh.gif biggrin.gif
Koks komfortas. thumbup.gif Dar tik pirmoji diena išbandymų, bet jau esu labai sužavėta. wub.gif Tokia švari jaučiuosi, to švaros pojūčio negalėdavau jausti su įklotais. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajatara: 16 vasario 2013 - 15:24
Sveikos, su tokiu klausimu: gal kas rankiniame bagaže vežėsi taurelę, skrendat lėktuvu? Ar peršvietę, nepradėjo klausinėt kas ten ir pan?
Galvoju imtis ar ne, nes skrisiu tik su rankiniu bagažu. O peršvietę jie gali pagalvot, kad ten koks buteliukas ar pan. ir teks ją ištraukt doh.gif
Atsakyti
dziaugiuosi, kad tiek daug entuziasciu!! nu merginos, salia svaros ir komforto liaupsiu, apdalinsiu jus dar juoko doze, juk savaitgalis biggrin.gif 4u.gif

tai vat, galiu papasakoti nuotyki , tikra nuotyki su taurele, kuris tikrai liudija taureles NETOKSISKUMO naudai.

ne per seniausia istorija.
kaip cia pasakius, pasibaige mano menesines, viskas susitvarke, praejo mazdaug 4 dienos...atejo laikas meilei ir tt. nu ka. mylimes syki, kita... vienu metu lyg ir nudiege stiprokai gimdos kakleli, bet siaip jokiu kitu nemaloniu pojuciu. MB po to neiskentes sako: nueik pas daktarus, pasitikrink, nes kazkas ne taip. atrodo, lyg viduj kazkas suplesyta pas tave. ar tau viskas gerai?
abstulbau, galvoju, negi kokia mioma ar auglys isauges... apsiziuriu, o ten taurele likus. 4dienas tai tikrai, jei ne 5 isbuvo doh.gif ir esme: jokio gavos skausmo, jokio maudimo gimdoje, kas anksciau man budavo - (jei "uzmirsdavau" issiimti, ir prasiplauti taurele ir ji isbudavo manyje kokias, tarkim, 13 val ar net 18val, jei budavau apsivertus darbais ir pan....isivaizduojat doh.gif )...o sikart net tiek dienu isbuvo... jutau, kad ciut daugiau gleiviu ir vos vos nemalonus kvapas atsiranda...bent jau taip apie save pranese organizmas.... rolleyes.gif ax.gif
dabar isivaizduokit, jei tai butu buves tamponas...iskart butu skausmai suriete, jei ne uzdegimas...

slove silikonui ir isvis - tokiam isradimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
p.s. nerekomenduoju buti tokiai uzmarsiai, siaip tikrai verta keistis iki 8-12val-kaip rasoma, kas 4val isvis idealiausia, bet del mano issiblaskymo ir didelio tempo, vat kaip gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 vasario 2013 - 18:54
QUOTE(given444 @ 2013 02 16, 19:52)
dziaugiuosi, kad tiek daug entuziasciu!! nu merginos, salia svaros ir komforto liaupsiu, apdalinsiu jus dar juoko doze, juk savaitgalis  biggrin.gif  4u.gif

tai vat, galiu papasakoti nuotyki , tikra nuotyki su taurele, kuris tikrai liudija taureles NETOKSISKUMO naudai.

kaip cia pasakius, pasibaige mano menesines, viskas susitvarke, praejo mazdaug 4 dienos...atejo laikas meilei ir tt. nu ka. mylimes syki, kita... vienu metu lyg ir nudiege stiprokai gimdos kakleli, bet siaip jokiu kitu nemaloniu pojuciu. MB po to neiskentes sako: nueik pas daktarus, pasitikrink, nes kazkas ne taip. atrodo, lyg viduj kazkas suplesyta pas tave. ar tau viskas gerai?
abstulbau, galvoju, negi kokia mioma ar auglys isauges... apsiziuriu, o ten taurele likus. 4dienas tai tikrai, jei ne 5 isbuvo  doh.gif  ir esme: jokio gavos skausmo, jokio maudimo gimdoje, kas anksciau man budavo - (jei "uzmirsdavau" issiimti, ir prasiplauti taurele ir ji isbudavo manyje kokias, tarkim, 13 val ar net 18val, jei budavau apsivertus darbais ir pan....isivaizduojat doh.gif )...o sikart net tiek dienu isbuvo... jutau, kad ciut daugiau gleiviu ir vos vos nemalonus kvapas atsiranda...bent jau taip apie save pranese organizmas....  rolleyes.gif  ax.gif
dabar isivaizduokit, jei tai butu buves tamponas...iskart butu skausmai suriete, jei ne uzdegimas...

slove silikonui ir isvis - tokiam isradimui  4u.gif  4u.gif  4u.gif
p.s. nerekomenduoju buti tokiai uzmarsiai, siaip tikrai verta keistis iki 8-12val-kaip rasoma, kas 4val isvis idealiausia, bet del mano issiblaskymo ir didelio tempo, vat kaip gaunasi...

Nu ir prajuokinot lotuliukas.gif thumbup.gif as ir pirksiu ja tikrai, tik nelabai laiko turiu skaitytis tema, o nieks nepataria n-taji karta unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(enigma3 @ 2013 02 16, 17:56)
Sveikos, su tokiu klausimu: gal kas rankiniame bagaže vežėsi taurelę, skrendat lėktuvu? Ar peršvietę, nepradėjo klausinėt kas ten ir pan?
Galvoju imtis ar ne, nes skrisiu tik su rankiniu bagažu. O peršvietę jie gali pagalvot, kad ten koks buteliukas ar pan. ir teks ją ištraukt  doh.gif

Vat mane ir domina sis dalykelis.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2013 02 16, 16:56)
Galvoju imtis ar ne, nes skrisiu tik su rankiniu bagažu. O peršvietę jie gali pagalvot, kad ten koks buteliukas ar pan. ir teks ją ištraukt  doh.gif

Jei ir tektų parodyti, manau, neatims - gi ne aštrus daiktas ar skystis, o taurelės paskirtis ne jų reikalas. Nelabai suprantu, ko čia jaudintis.

QUOTE(given444 @ 2013 02 16, 18:52)
dziaugiuosi, kad tiek daug entuziasciu!! nu merginos, salia svaros ir komforto liaupsiu, apdalinsiu jus dar juoko doze, juk savaitgalis  biggrin.gif  4u.gif

Čia tai bent reklama lotuliukas.gif

QUOTE(leopardas @ 2013 02 17, 22:59)
Nu ir prajuokinot lotuliukas.gif  thumbup.gif as ir pirksiu ja tikrai, tik nelabai laiko turiu skaitytis tema, o nieks nepataria n-taji karta unsure.gif

Abejoju, ar kuri čia turi įsigijusi kelioliką taurelių, kad galėtų visas palyginti, o ir asmeniniai kriterijai gali gerokai skirtis. Svarbiausia yra pirkti žinomos firmos taurelę, pirmam temos puslapy yra minkštumo palyginimo lentelė. Gal mažumėlę padės šis filmukas.
Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 02 17, 22:59)
as ir pirksiu ja tikrai, tik nelabai laiko turiu skaitytis tema, o nieks nepataria n-taji karta unsure.gif

o atsakymams pasiskaityt laiko ar bus?.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 02 18, 00:02)
Abejoju, ar kuri čia turi įsigijusi kelioliką taurelių, kad galėtų visas palyginti,

as turiu dvi,yuuki ir fleurcup.Abiem neturiu priekaistu,bet yuuki man per kieta.man geriau tinka fleurcup,bet ji sunkiau skleidziasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajatara @ 2013 02 16, 15:22)
Ir kodėl aš anksčiau skeptiškai į tai pažiūrėjau..  doh.gif  biggrin.gif

turbut dauguma uzduoda ta klausima lotuliukas.gif

QUOTE(given444 @ 2013 02 16, 18:52)

hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 18 vasario 2013 - 08:13
Aš naudoju meluna, priekaištų jokių.
Tik va noriu paklausti rolleyes.gif Pirmomis mmm dienomis kas kiek valandų keičiate? Na man ganėtinai greitai prisipildo, 3-4 val. Bet kai taurelės nejaučiu, tai norėčiau darbe išbūti be keitimo, nes vis tiek namuose pasikeisti man geriausiai sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 18, 10:41)
Aš naudoju meluna, priekaištų jokių.
Tik va noriu paklausti rolleyes.gif Pirmomis mmm dienomis kas kiek valandų keičiate? Na man ganėtinai greitai prisipildo, 3-4 val. Bet kai taurelės nejaučiu, tai norėčiau darbe išbūti be keitimo, nes vis tiek namuose pasikeisti man geriausiai sekasi rolleyes.gif

Na aš jau irgi galiu pasigirti, kad išbandžiau:) pirmas ciklas kaip ir be rūpesčių didesnių praėjo, tik man šiek tiek skauda išsiimti taurelę..kažkaip drasko šiek tiek. Na bet gal įgusiu daugiau.
O "tvarkiausi" kas 3 h kažkur pirmas dvi dienas, paskui jau rečiau..Man tai ir darbe jokių problemų nebuvo apsišvarint smile.gif
o šiaip tai dedu pliusus taurelei..nors teisybę pasakius, man su tamponais patogiau buvo smile.gif gal apsiprasiu su laiku labiau
Atsakyti