dziaugiuosi, kad tiek daug entuziasciu!! nu merginos, salia svaros ir komforto liaupsiu, apdalinsiu jus dar juoko doze, juk savaitgalis
tai vat, galiu papasakoti nuotyki , tikra nuotyki su taurele, kuris tikrai liudija taureles NETOKSISKUMO naudai.
ne per seniausia istorija.
kaip cia pasakius, pasibaige mano menesines, viskas susitvarke, praejo mazdaug 4 dienos...atejo laikas meilei ir tt. nu ka. mylimes syki, kita... vienu metu lyg ir nudiege stiprokai gimdos kakleli, bet siaip jokiu kitu nemaloniu pojuciu. MB po to neiskentes sako: nueik pas daktarus, pasitikrink, nes kazkas ne taip. atrodo, lyg viduj kazkas suplesyta pas tave. ar tau viskas gerai?
abstulbau, galvoju, negi kokia mioma ar auglys isauges... apsiziuriu, o ten taurele likus. 4dienas tai tikrai, jei ne 5 isbuvo
ir esme: jokio gavos skausmo, jokio maudimo gimdoje, kas anksciau man budavo - (jei "uzmirsdavau" issiimti, ir prasiplauti taurele ir ji isbudavo manyje kokias, tarkim, 13 val ar net 18val, jei budavau apsivertus darbais ir pan....isivaizduojat
)...o sikart net tiek dienu isbuvo... jutau, kad ciut daugiau gleiviu ir vos vos nemalonus kvapas atsiranda...bent jau taip apie save pranese organizmas....
dabar isivaizduokit, jei tai butu buves tamponas...iskart butu skausmai suriete, jei ne uzdegimas...
slove silikonui ir isvis - tokiam isradimui
p.s. nerekomenduoju buti tokiai uzmarsiai, siaip tikrai verta keistis iki 8-12val-kaip rasoma, kas 4val isvis idealiausia, bet del mano issiblaskymo ir didelio tempo, vat kaip gaunasi...