Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(tati @ 2013 02 08, 16:59)
man prasitarė viena pažįstama, paskui kita sakė, kad irgi turi tokį daiktą. tik išgirdus pavadinimą tai vaizduotė keistai suveikė  blink.gif šiaip abi pažįstamos nebuvo labai jomis sužavėtos, negyrė, minėjo, kad yra minusų, bet aš užsikaibnusi idėjos internetą šukavau. šukavau šukavau ir už kelių dienų nusipirkau biggrin.gif ir pykau ant pažįstamų, kad anksčiau apie jas neprasitarė biggrin.gif
nieko per daug į protą atvedinėti neketinu irnesakyk.gif pasitaikius progai/temai paminėsiu, nenorės - pačios kaltos biggrin.gif man kelias valandas su paketu pabuvus šleikštu pasidarė, čiupau taurelę ir džiaugiausi nerealiu švaros pojūčiu.

drinks_cheers.gif va butent, kai prisimenu, kai tuose paketuose telksodavo kraujas doh.gif juk negali begti kas dvi minutes darbe jo keistis...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na, žinokit aš šiandien kaip ant sparnu thumbup.gif dar niekada nesijaučiau taip patogiai per mmm bigsmile.gif prisimenu kad sergu tik kai paskausta pilva arba nugara arba kartais kai nueinu i wc toks vaizdas kad man ji pavažiuoja žemyn o tada pradeda jaustis g.gif pastumiu šiektiek ir vėl viskas tvarkoj g.gif taip turi but?

QUOTE(Rokile @ 2013 02 08, 15:10)
as manau, jog kadangi daug moteru pas mus kompleksuotos (na, pripazinkim tai...), jos neisivaizduoja paties proceso, kaip ta dideli daikta susikist ten, ir dar paciai blink.gif  Rausta melsta ir visaip kaip sako ne ne, man gerai taip kaip yra (mano koleges taip sake,kai ikalbinejau naudotis proga, nes lunetei tuo metu buvo akcija perkant dvi taureles). Dabar as giriu, turiu patirties, tada viena jau klauso susidomejusi. Nors gal dar ir kaina gasdina kitas - bandyti neaisku ka uz simta litu, daugokoka...

kadangi aš prieš nusiperkant ilgai skaitinėjau šia tema, tai taurelės dydis manes nei kiek nenustebino, bet kai vyras pamatė, tai jo veido išraiška buvo tokia blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gemma @ 2013 02 08, 15:32)
o buvo kad pasiule ir trilitriaka susikist  doh.gif

doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pirmą ciklą bandau susidraugauti su Fleurcup, vis ieškau patogumo, visai nusikirpau kotelį, vis bandau ir bandau persidėti, bet galiausiai darau išvadą, kad ji man per didelė verysad.gif Na pavyko porąkart įsidėt taip, kad beveik nesijautė, nei kartelio neprabėgo, ir būtų neišpasakytas patogumas, jei ne tas rėmimasis į gimdos kaklelį... Įsigijau L dydį, nes gimdžiau natūraliai ir be to tuoj 30-metis, bet esu smulkaus kūno sudėjimo, gana sportiška, o dar ir mano GK žemokai (bet kuriuo ciklo metu jį lengvai užčiuopiu) ir, pamačius Melunos testuką dydžiui nustatyti, sužinojau, kad man reiktų S-M, o turima Fleurcup atitinka vos ne jų XL doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 02 08, 14:45)
Man tik idomiausia - kad visos, tik isgirde - sako fe, slykstu, nepatogu ir pan, paskui, po kurio laiko kai kurios apsipranta ir susidomi, isigyja - tada pirma mintis - kur as anksciau buvau doh.gif

Aš irgi prie tokių išbrokavusių iš pirmo karto lotuliukas.gif Kai draugė užsiprašė dovanų, tai sukau ties smilkiniu lotuliukas.gif Po dviejų metų pati jos pradėjau klausinėti, kaip sakasi naudoti ir ar tikrai geras daiktas, nes gi nu ir aš užsimaniau doh.gif

QUOTE(kuti kuti @ 2013 02 08, 18:07)
Dar pasisakysiu, škias, taurelę naudoju iki vidurio mm, vėliau man jau per sausa įsidėti būna.

Aš turiu Meluna ir Fleurcup, tai pirmoji yra kietesnė ir pastebėjau, kad baigiantis mmm iš tikrųjų taip gal jaučiasi labiau tas kietumas įsidedant. Su Fleurcup taip nebuvo, vieną kartą pamiršau, kiek dienų man trunka mmm, tai pranešiojau vieną dieną ilgiau (žinoma, ploviau ryte ir vakare), jokio diskomforto nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 02 09, 09:02)

Aš turiu Meluna ir Fleurcup, tai pirmoji yra kietesnė ir pastebėjau, kad baigiantis mmm iš tikrųjų taip gal jaučiasi labiau tas kietumas įsidedant. Su Fleurcup taip nebuvo, vieną kartą pamiršau, kiek dienų man trunka mmm, tai pranešiojau vieną dieną ilgiau (žinoma, ploviau ryte ir vakare), jokio diskomforto nebuvo  bigsmile.gif

o Fleurcup pirkote is uzs psl? As turiu lunette, bet jei uz per pus pigiau, nusipirkciau dar viena ax.gif

Ir dar karta kartoju klausima - ar esate kas visai nukirpusios koteli (berods, viena jusu saket, kad taip)4u.gif ? Vis mastau apie tai, bet nedristu ax.gif
Atsakyti
Fleurcup pirkau iš jų psl. www.fleurcup.com. Tuomet buvo akcija (pas juos pastoviai kartoajasi jos) - dvi taurelės už 19.99 eur, o siuntimas ten kainuoja 4 eur. Tai susikooperavome su merginomis (iš tikrųjų planavome dviese pirkti, bet atsiliepė daugiau merginų, tai užsakinėjome du komplektus, tad siuntimas gavosi po 1 sur kiekvienai bigsmile.gif ). Žodžiu, man ta Fleurcup su siuntimu kainavo apie 36 lt thumbup.gif Kadangi naudoju jau beveik pusantrų metų ją, tai atsipirko jau net nežinau, kiek kartų rolleyes.gif
Kotelio palikau vieną padalą, nedrįstu visai nukirpti, bet ir netrukdo man tas mažas galiukas. O Meluna pas mane su tokiu mažu burbuliuku, tai nerealu, daug labiau patiko, nei kotelis, nei badosi, nei ką, mažiukas, o jei jau kartais prireikia už jo prigriebti, tai irgi labai patogu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, jei cia nebuciau pasiskaiciusi komentaru, tai dievazi, tikrai toliau naudociausi paketais ir kamuociausi vasara ir bet kokiu kitu laiku,kai susergi,
o kiek susitaupo, o jausmas kad nesergi tai isvis nenuperkamas thumbup.gif o cia nusipirkau per akcija bigsmile.gif et...kaip gerai...
Atsakyti
Kazkaip man si cikla jauciasi ta taurele, nesuprantu, kodel g.gif Toks jausmas, kaip kazkada su tamponais - kazkur pilve, net skrandy, atrodo, atsiliepia tas jausmas, kad kazkas ten yra g.gif Idomu, kas cia ne taip. Isidedu taip pat, kaip visada, be problemu
Atsakyti
Labas vakaras,

labai susidomėjau menstruacine taurele, gal galite patarti kur ją geriau pirkti? čia Lt kainos labai skiriasi nuo europietiškų? kurios firmos patikimesnės? blush2.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 10, 22:44)
Labas vakaras,

labai susidomėjau menstruacine taurele, gal galite patarti kur ją geriau pirkti? čia Lt kainos labai skiriasi nuo europietiškų? kurios firmos patikimesnės?  blush2.gif
ačiū  4u.gif

as pirkaus is cia:
http://www.lunette.l...aurele-729.html
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 02 10, 22:44)
Labas vakaras,

labai susidomėjau menstruacine taurele, gal galite patarti kur ją geriau pirkti? čia Lt kainos labai skiriasi nuo europietiškų? kurios firmos patikimesnės?  blush2.gif
ačiū  4u.gif

pati turiu Fleurcup, esu labai patenkinta thumbup.gif pirkau is www.fleurcup.com

o siaip tai pirmam temos lape labai daug informacijos, naudingu nuorodu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimo dėl fleurcup taurelės dydžio 4u.gif . Dabar kaip tik yra nuolaida 2vnt už 19,99eur, tai neapsisprendžiu imti 2vnt large ar 1large +1 small. Pagal aprašymus reiktų large dydžio, bet 30-metis tuoj pat bus, esu gimdžiusi ir natūraliai, ir su vaistais, esu smulkaus kūno sudėjimo.
Atsakyti