Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Rokile @ 2013 02 08, 15:10)
as manau, jog kadangi daug moteru pas mus kompleksuotos (na, pripazinkim tai...), jos neisivaizduoja paties proceso, kaip ta dideli daikta susikist ten, ir dar paciai blink.gif  Rausta melsta ir visaip kaip sako ne ne, man gerai taip kaip yra (mano koleges taip sake,kai ikalbinejau naudotis proga, nes lunetei tuo metu buvo akcija perkant dvi taureles). Dabar as giriu, turiu patirties, tada viena jau klauso susidomejusi. Nors gal dar ir kaina gasdina kitas - bandyti neaisku ka uz simta litu, daugokoka...

butent drinks_cheers.gif mano kai kurios net artimos drauges rausdamos ir mikciodamos apie save ir mmm sneka, bet po truputi irgi jau gundosi...
o buvo kad pasiule ir trilitriaka susikist doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 08 vasario 2013 - 15:39
nu nzn as kai pirkau - tikrai nebuvau macius kaip atrodo gyvai, tad ir dydzio labai neisivaizdavau - mane baide tikrai ne jis lotuliukas.gif , ir po pirmos uzuominos kad toks daigtas egzsistuoja iki isigijimo praejo gal 2 metai - paskui aisku del tu 2 metu nagus kramtyt norejos doh.gif , draugiu nemazai turiu - vienom uzzzsiminiau kitom, bet tai jau su gyvom rekomendacijom - viskas paprasciau - tad yra kam savaites uzteko apsisprest, yra kas iki siol baidos - bet ju problema, ne mano lotuliukas.gif
va ginekologai kisdami savo kontraceptikus galetu padirbet siuo klausimu, daugiau pasidomet - bet ne, jie nei zino apie jas nei labai domisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2013 02 08, 14:42)
lotuliukas.gif sakyciau, lai ir dziaugias tais savo paketais doh.gif

Trumpai apie savo patirti... Isigijau fleur cup ax.gif Ir ka.... Pirmas ciklas draugaujam ax.gif Ir galiu pasakyti tik tiek.... KUR AS BUVAU ANKSCIAU doh.gif fantastika... prisimenu karstas vasaras +30 ir paketus doh.gif ar isvykas prie vandens...  unsure.gif pagaliau viskas bus kitaip thumbup.gif  thumbup.gif

Asmeniskas aciu Alcantarai 4u.gif kazkaip po jos postu uzsikabinau blush2.gif

mano tokios pat mintys buvo po pirmųjų dienų su taurele thumbup.gif
ir tikrai nėra už ką mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

o kas liečia LT moteris, tai tikrai labai daug yra kompleksuotų... koks čia gali būt šlykštu tą daiktą kištis, o joms kaži nešlykštu tą paketą visą pilną nusimti supakuoti ir išmesti rolleyes.gif juk irgi reikia liesti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man tai ne tai kad slykstu kazko - bet nu keista i save kist (tamponu negalejau naudot) - o cia kazkaip sukist ir nesiot puoduka viduje pilna kraujo - nu kai nepabandai - keistas jausmas, ypac kai vazduote islavejus lotuliukas.gif
Atsakyti
aš pati tamponų niekad nenaudojau ax.gif kažkada bandžiau ir man nepatiko, išsausino ten vidų, buvo nemalonus kažkoks jausmas... ir daugiau niekada į jų pusę ir nebežiūrėjau... o va taurelė man kažkaip visai kitaip pasirodė jau nuo pirmų pasidomėjimo minučių (na čia gal dėl to kad ir 10m vyresnė buvau nei naudojant tamponus) smile.gif taigi draugei apie ją papasakojus, po kurio laiko nusprendžiau įsigyti ir aš ir visiškai nesigailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alcantara @ 2013 02 08, 15:57)
aš pati tamponų niekad nenaudojau ax.gif kažkada bandžiau ir man nepatiko, išsausino ten vidų, buvo nemalonus kažkoks jausmas... ir daugiau niekada į jų pusę ir nebežiūrėjau... o va taurelė man kažkaip visai kitaip pasirodė jau nuo pirmų pasidomėjimo minučių (na čia gal dėl to kad ir 10m vyresnė buvau nei naudojant tamponus) smile.gif taigi draugei apie ją papasakojus, po kurio laiko nusprendžiau įsigyti ir aš ir visiškai nesigailiu ax.gif

tai va - draugei papasakojus - vistiek ja ko gero daugiau pasitikit nei forumietem mirksiukas.gif , as buvau pioniere sitam reikale draugiu tarpe - tai ir sprendziau ar ryztis tam ar ne (juk mes ir mokejom po 100 lt, pradzioje gi tiek jos kainavo) blush2.gif
Atsakyti
tiesą pasakius kol draugė apie jas manęs neapšvietė, aš net nežinojau kad tokios egzistuoja blush2.gif
Atsakyti
man prasitarė viena pažįstama, paskui kita sakė, kad irgi turi tokį daiktą. tik išgirdus pavadinimą tai vaizduotė keistai suveikė blink.gif šiaip abi pažįstamos nebuvo labai jomis sužavėtos, negyrė, minėjo, kad yra minusų, bet aš užsikaibnusi idėjos internetą šukavau. šukavau šukavau ir už kelių dienų nusipirkau biggrin.gif ir pykau ant pažįstamų, kad anksčiau apie jas neprasitarė biggrin.gif
nieko per daug į protą atvedinėti neketinu irnesakyk.gif pasitaikius progai/temai paminėsiu, nenorės - pačios kaltos biggrin.gif man kelias valandas su paketu pabuvus šleikštu pasidarė, čiupau taurelę ir džiaugiausi nerealiu švaros pojūčiu.
Atsakyti
Perskaiciau tiek pagyru, ir man reikia. ax.gif Noreciau pirkti inetrnetu,is kur geriausiai? Pirmam puslapi tuos saitus perziurejau...ir pasimeciau:) Kur jus isigijot?
Papildyta:
Ar griebt sita? Nedaug laiko liko, rekit jei bloga
http://beta.lt/visa-...track_type=name
Atsakyti
meluna yra gera taurelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 02 08, 18:44)
Perskaiciau tiek pagyru, ir man reikia. ax.gif  Noreciau pirkti inetrnetu,is kur geriausiai? Pirmam puslapi tuos saitus perziurejau...ir pasimeciau:) Kur jus isigijot?
Papildyta:
Ar griebt sita? Nedaug laiko liko, rekit jei bloga
http://beta.lt/visa-...track_type=name

Man gera ši taurelė, tik dydį pasirinkit tinkamą. 4u.gif O ir gamina, tai jie neklystu, vokiečiai.

Dar pasisakysiu, škias, taurelę naudoju iki vidurio mm, vėliau man jau per sausa įsidėti būna. Ir nežinau, ar čia sutapimas, nes skaičiau, kad kai kurioms rašiusioms mm sutrumpėjo, tai man atvirkščiai blink.gif teplioja dar porą dienų po mm. Kooodėl man taip? unsure.gif
Atsakyti
Aciu, jau uzsakineju. Del dydzio suabejojau, nes seniau kiek zinojau tik 2 dydziu buvo, o cia toks pasirinkimas g.gif
Atsakyti