QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 02 10, 09:58)
Nu šaunu.
Paskaičiau apie daugkartinius higieninius įklotus ir užsimaniau. Gal kuri naudojat, kokio jie plonumo, nesijaučia kaži jie?
Ploni įklotėliai ir paketai gal tik šiek tiek storesni nei mano įprastiniai. Naktiniai daugkartiniai tikrai stori ir ilgi, na tokie šarvai
MB apčiupinėjo mane pirmą naktį, net išsigando, klausia, kas čia
juokiausi balsu. Bet aš nenaudoju jokių vienkartinių naktinių įklotų, tai net neturiu palyginimo. Gal ir į juos būtų taip reagavęs
Jau visus išnaudojau, kiek turiu, reikia išskalbti, tai išskalbus palyginsiu tada pasakysiu tiksliau dėl storio. Beeeet. Jų visiškai nesijaučia. Jie nebruzda, nešiugžda, labai malonūs prie kūno - minkšti, švelnūs, šiltas jausmas. Naudojau vienkartinius hipoalergeninius įklotus, tai jau su tais nėr ką lyginti, o apie standarinius always net nenoriu pagalvoti
.
Vienintelis minusiukas tas, kad kadangi jie neturi lipnaus sluoksnio, tai pasivažinėja ant kelnaičių. Avarijų jokių nebuvo, tačiau įklotą radau ne ten, kur padėjau
. Čia aišku mano bėda, nes aš mmm naudoju pačius seniausius, labiausiai išsitampiusius apatinius, kad jeigu avarija, nebebūtų gaila išmesti
tai nusipirkau pigius, bet medvilninius ir tamprius apatinius (baisūs jie, tokie močiutės apatiniai
), bet mėnesinėms bus tas pats.
Didžiausias atradimas buvo tas, kad mmm kraujas
neturi visiškai jokio kvapo. Man mmm visada asocijuodavosi su tam tikru kvapu - dabar supratau, kad tai įklotų kvapas, ne kraujo.
Man net minties nėra grįžti prie vienkartinių
. Na bet palaukim, kol reikės skalbti, dar neprisiruošiau