Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(vavute11 @ 2013 01 24, 18:22)
Laba mergaites  4u.gif

Isigyjau juki taurele ir iskilo klausimelis ar jas galima naudot nakti (prasau nesijuokit blush2.gif )   Nes naktys baisios keliuos kelis kart kad baloj neatsikelt ryte..

Dekui  4u.gif

Galima ir naktį smile.gif Nuo to laiko, kai turiu taurelę, niekada nebebuvo sutepta patalynė iš po nakties. Bet aš pirmai nakčiai visada deduosi dar ir paketą, kad jei neprabusčiau, kad neprabėgtų viskas. O visoms kitoms naktims užtenka taurelės. Ir nėra baisu pajudėti miegant, nes niekas niekur nepasislinks ir niekas neprabėgs biggrin.gif

Na gali tektis ir su taurele naktį atsikelti, bet gal užteks vieno karto 4u.gif Man pirmą naktį reikia vieną kartą pasikeisti, bet kitomis jau miegu ramiai iki ryto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte: 25 sausio 2013 - 00:52
Sveikos 4u.gif
Paskaitydavau šią temą jau seniai, bet tik neseniai sulaukiau pirmųjų mmm po gimdymo, tad laikas išbandyti taurelę. Iš jūsų pokalbių žinau, kad protingiausia įsigyti žinomos firmos taurelę, vien dėl šiuo metu vykstančios akcijos esu nusižiūrėjus Fleurcup, bet matau, kad ji yra prie minštesnių. Galbūt čia yra išbandžiusių ir kietesnes, ir minkštesnes taureles? Būtų įdomu sužinoti, kuri ir kodėl labiau patiko? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2013 01 25, 02:24)
Sveikos 4u.gif
Paskaitydavau šią temą jau seniai, bet tik neseniai sulaukiau pirmųjų mmm po gimdymo, tad laikas išbandyti taurelę. Iš jūsų pokalbių žinau, kad protingiausia įsigyti žinomos firmos taurelę, vien dėl šiuo metu vykstančios akcijos esu nusižiūrėjus Fleurcup, bet matau, kad ji yra prie minštesnių. Galbūt čia yra išbandžiusių ir kietesnes, ir minkštesnes taureles? Būtų įdomu sužinoti, kuri ir kodėl labiau patiko? Ačiū!

Turiu amulette taurelę. bent man tai atrodo, kad kažkas su ja negerai - neįmanoma jos niekaip ten įkišti. Arba ji pernelyg kieta, arba pas mane ten gerokai perankšta. Paskutinis bandymas baigėsi netikėtu jos šuoliu į unitazą... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silverstrija1978 @ 2013 01 25, 14:02)
Turiu amulette taurelę. bent man tai atrodo, kad kažkas su ja negerai - neįmanoma jos niekaip ten įkišti. Arba ji pernelyg kieta, arba pas mane ten gerokai perankšta. Paskutinis bandymas baigėsi netikėtu jos šuoliu į unitazą...  doh.gif  blush2.gif

Oho, kaip čia taip? blink.gif O ji labai kieta? Kažkodėl galvojau, kad tos neaiškios taurelės kaip tik labai minkštos, skystos, kad neišsiskleidžia...

Aš turiu fleurcup, tai ji pakankamai minkšta, bei dabar kelias dienas naudoju Meluną, ji daug kietesnė, bet negaliu vienareikšmiškai pasakyti, kuri labiau patinka biggrin.gif Meluna (kietesnė) lengviau skleidžiasi, kažkaip geriau prisivakuumuoja, bet ir grubokai kartais gaunasi (jaučiu tempimą). Bet čia gal dėl to, kad pripratau prie minkštesnės fleurcup (ją naudoju pusantrų metų), tai tiesiog reikia susidaugauti... Bet gal jei nuo pat pradžių būčiau turėjusi tą kietesnę taurelę, gal būtų lengviau išmokti naudotis, nes su fleurcup kelis mėnesius vargau kažkaip, praleidinėjo man vis ax.gif
Atsakyti
Dekui atsakiusiom 4u.gif
Antra diena kai naudoju juki taurele, tai kazkaip keista. Nakti is iprocio pramiegojau ant vieno sono suspaustom kojom biggrin.gif Bet siaip tai kai iprasiu bus nerealus daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu "Lunette" taurele. Naudoju nuo vasaros. O DIEVE BRANGUS, KUR AS BUVAU ANKSCIAU, kad sis stebuklas pakliuvo man i rankas TIK VASARA doh.gif Anksciau paketai, tamponai sukeldavo visokias infekcijas ir issutimus ypatingai vasara kai silta ir reikia vaikscioti su tais pampersais ir keistis kuo dazniau, kad neduok dieve nepasmirsti... O dabar jauciuos, kaip normalus zmogus smile.gif Nereikia stotis kaip suletintam filme kad neduok dieve nebutu pliupsnio lotuliukas.gif ir kad neslametu sparneliai lotuliukas.gif Tariu milijona TAIP taurelei, kuri pakeite mano dienas ir priverte apie jas pamirsti smile.gif Buvo taip kad isidejusi taurele net pamirsau, kad mano dienos ir prisiminiau ne po 12, o po 16 valandu, kad reikia gi pasiotikrinti smile.gif Niekas neprabega - papildomu apsaugos priemoniu nenaudoju jokiu smile.gif Mergaites, o kuo plaunate savo taureles? As tik vandeni virinu 5minutes..
Atsakyti
Ir vėl akcija Melunoms, labai gera kaina gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Nuogimimo.lt FB akcija, viskam 50% tai galioja ir meluna bei yuuki taurelėms bigsmile.gif .

Pagaliau pataikiau ant nuolaidos Yuuki, įsigijau ir nekantrauju išbandyti, po tiek domėjimosi ir šio forumo skaitymo thumbup.gif
Atsakyti
http://uogos.lt/visa....html?type=all#

o kaip ta?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 06, 21:17)

Ar jūs pirktumėte skalbimo mašiną, kurios pavadinimas (markė) "washing machine"? biggrin.gif Aptarinėjome čia jau n kartų - greičiausiai, kad kinietiškas neaiškus (t.y. neaišku, iš ko ir kaip pagamintas) daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 02 06, 23:56)
Ar jūs pirktumėte skalbimo mašiną, kurios pavadinimas (markė) "washing machine"?  biggrin.gif  Aptarinėjome čia jau n kartų - greičiausiai, kad kinietiškas neaiškus (t.y. neaišku, iš ko ir kaip pagamintas) daiktas  ax.gif

Tai ner isbandziusiu, bet ten lyg kazkoks med zenkliukas sone ir matyt neaisq kas ir kaip, gaila, kad tik dabar pamaciau, o tai buciau susisiekus su pardaveju ir paklausus kas ir kaip g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Visai neseniai sužinojau apie taureles. Mano mm būna pakankamai gausios, negaliu naudoti tamponų, na man su jais labai nemalonu ir nepatogu, lankau baseiną ir mėgstu pasportuoti, tai tomis dienomis tenka atsisakyti šio malonumo. Norėjau paklausti ar ta taurelė nesijaučia kai ją įsidedi, nes pvz tamponus aš nuolat jaučiu ir labai nepatogu ir nemalonu. Bijau kad nebūtų tas pats su taurele g.gif
Atsakyti