Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 00:34)
Žiūrinėjuos dar daugkartinius įklotus, noriu pereiti 100% prie eko priemonių  blush2.gif

Aš bandžiau. Dabar jau kurį laiką nenaudoju, bet vis mastau gal reikėtų. Man juos pagamino ši narė - http://www.supermama...?showuser=13064

Jos darbeliai - https://www.facebook...228297910543668

Įklotukai (turėjo anksčiau ir kitokių, gal neįkelta) - https://www.facebook...h...e=3
Atsakyti
Ačiū visoms už pasisakymus 4u.gif O aš tikrai išbandžiau, kad man atsitūpus geriausiai, nes tada niekas neprabėga thumbup.gif Jėėė pagaliau išmokau ir nors dar bijau garsiai džiaugtis, bet jei taip puikiai viskas ir bus, tada skraidysiu padebesiais, nes paketų negaliu pakęsti. Vien dėl to ir vaiką auginu tik su daugkartinėmis sauskelnėmis. Niekada nebuvau didelė gamtos mylėtoja ir puoselėtoja, bet žiūriu, saavaime ekologijos į mano gyvenimą ateina vis daugiau ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Dowyle, šaunu thumbup.gif thumbup.gif Išties, reikia tik cinkelį pagauti, ir tada viskas eisis kaip sviestu patepta thumbup.gif

Raven, vakar nardžiau nardžiau po internetą, ir užsisakiau komplektą, kuriame ir įklotai yra, ir paketai, iš esmės mano ciklui pakaktų manau, o jeigu naudoti kartu su taurele, tai išvis be jokių problemų, nepritrūksiu nieko thumbup.gif iškart ir neperšlampamus maišus paėmiau, ir dar flanelės servetėles beibiams, ir šlangutę / dušą, kuris šiaip skirtas daugkartinėms sauskelnėms nuplauti, prisijungia prie tualeto, turėsim namie pagaliau mini bidė thumbup.gif . O servetėles paėmiau irgi į savo priežiūros rutiną, apsiplovus nusišluostyti, o mmm metu apsivalyti su jomis sušlapinus. Išleidau krūvą pinigų, na bet labai džiaugiuosi ir labai labai tikiuosi, kad mano pienligė išmirs ir daugiau manęs nebekankins.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 18:08)

Raven, vakar nardžiau nardžiau po internetą, ir užsisakiau komplektą, kuriame ir įklotai yra, ir paketai, iš esmės mano ciklui pakaktų manau, o jeigu naudoti kartu su taurele, tai išvis be jokių problemų, nepritrūksiu nieko  thumbup.gif  iškart ir neperšlampamus maišus paėmiau, ir dar flanelės servetėles beibiams, ir šlangutę / dušą, kuris šiaip skirtas daugkartinėms sauskelnėms nuplauti, prisijungia prie tualeto, turėsim namie pagaliau mini bidė  thumbup.gif . O servetėles paėmiau irgi į savo priežiūros rutiną, apsiplovus nusišluostyti, o mmm metu apsivalyti su jomis sušlapinus. Išleidau krūvą pinigų, na bet labai džiaugiuosi ir labai labai tikiuosi, kad mano pienligė išmirs ir daugiau manęs nebekankins.

o kur pirkot? pasidalinkit wink.gif

Nepaguosiu - neismirs... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 18:20)
o kur pirkot? pasidalinkit wink.gif

Nepaguosiu - neismirs... blush2.gif

Pirkau iš bummis, šitą komplektą.

Man ji zaraza suaštrėja po mmm, tai įtariu plastiką. Aišku, čia tik kompleksiškai ją gydyti reikia, tą ir darau. Bet kad padės, tai tikiu (reik ir išlaidas pateisinti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 18:41)
Pirkau iš bummis, šitą komplektą.

Man ji zaraza suaštrėja po mmm, tai įtariu plastiką. Aišku, čia tik kompleksiškai ją gydyti reikia, tą ir darau. Bet kad padės, tai tikiu (reik ir išlaidas pateisinti  lotuliukas.gif )

Aciu, pasidairysiu 4u.gif

nemanau kad cia jis itakoja (o ir ne plastikas ten, o silikonas blush2.gif ) Tuos daugkartinius jau daug metu naudoju - bet po mmm ta geri turiu, ir ne tik po mmm - po kokios ligos (persalimo, roto, apsinuodijimo) - manau paprasciausiai tai susije su organizmo nusilpimu... Geriau sodos tirpalu praplaukit - ir praeis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 18:49)
Aciu, pasidairysiu 4u.gif

nemanau kad cia jis itakoja (o ir ne plastikas ten, o silikonas  blush2.gif ) Tuos daugkartinius jau daug metu naudoju - bet po mmm ta geri turiu, ir ne tik po mmm - po kokios ligos (persalimo, roto, apsinuodijimo) - manau paprasciausiai tai susije su organizmo nusilpimu... Geriau sodos tirpalu praplaukit - ir praeis wink.gif

soda kaip tik padaro terpę bakterijoms, nes terpė tampa labiau šarminė, o candida geriau dauginasi šarminėje aplinkoje. Nors soda ir nuima perštėjimą ir visą bjaurumą, bet deja, tik tam kartui. Kai man būna blogai, aš prasiplaunu su soda, o tada iškart su organiško obuolių acto tirpalu. Jeigu nelabai blogai - tik acto tirpalu. Česnako skiltelė nakčiai yra dar labai puikus ir išbandytas metodas. Bet visa tai - tik simptomų gydymas, reikia ieškoti priežasties. Man ir stresas, ir saldumynai, ir apskritai mityba įtakoja.

Plastikas turėjau omeny vienkartinius paketus mirksiukas.gif aš ne visada taurelę galiu naudoti, kartais viduj taip išerzinta būna, kad ten geriau nebelysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 18:55)
soda kaip tik padaro terpę bakterijoms, nes terpė tampa labiau šarminė, o candida geriau dauginasi šarminėje aplinkoje. Nors soda ir nuima perštėjimą ir visą bjaurumą, bet deja, tik tam kartui. Kai man būna blogai, aš prasiplaunu su soda, o tada iškart su organiško obuolių acto tirpalu. Jeigu nelabai blogai - tik acto tirpalu. Česnako skiltelė nakčiai yra dar labai puikus ir išbandytas metodas. Bet visa tai - tik simptomų gydymas, reikia ieškoti priežasties. Man ir stresas, ir saldumynai, ir apskritai mityba įtakoja.

Plastikas turėjau omeny vienkartinius paketus  mirksiukas.gif aš ne visada taurelę galiu naudoti, kartais viduj taip išerzinta būna, kad ten geriau nebelysti  doh.gif

nu man ne - praeina per 1-2 dienas iki sekanciu mm blush2.gif Nors paskutiniu metu arba su citroseptu prasiplaunu, arba arbatmedzio aliejumi pasitepu blush2.gif

aaa, supratau mirksiukas.gif Nuo paketu jo - man iskart ten susierzina viskas...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 19:03)
nu man ne - praeina per 1-2 dienas iki sekanciu mm blush2.gif  Nors paskutiniu metu arba su citroseptu prasiplaunu, arba arbatmedzio aliejumi pasitepu blush2.gif

Vadinasi, dar yra pakankamai gerųjų bakterijų, kad atsistatytų sveikas balansas 4u.gif Pas mane jau pažengusi stadija, terpė pati nebeatsistato doh.gif jeigu naudoji kelias dienas per mėnesį tik, tai ok, tik patariama soda nepiknaudžiauti, ir apsiriboti porą kartų per savaitę max, ir ne kiekvieną dieną naudoti, leisti atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 19:11)
Vadinasi, dar yra pakankamai gerųjų bakterijų, kad atsistatytų sveikas balansas  4u.gif Pas mane jau pažengusi stadija, terpė pati nebeatsistato  doh.gif jeigu naudoji kelias dienas per mėnesį tik, tai ok, tik patariama soda nepiknaudžiauti, ir apsiriboti porą kartų per savaitę max, ir ne kiekvieną dieną naudoti, leisti atsigauti.

tada jums ne kas unsure.gif As tokiu atveju spjauciau i tradicine medicina, jos priemones ir kreipciaus i homeopata... Tvarko jie tuos dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 10, 19:17)
tada jums ne kas unsure.gif  As tokiu atveju spjauciau i tradicine medicina, jos priemones ir kreipciaus i homeopata... Tvarko jie tuos dalykus mirksiukas.gif

Tai aš panašiai ir darau, tik pati lotuliukas.gif nebent situacija tikrai nebevaldoma, tada išgeriu tabletę, bet šiaip tvarkausi pati, stebiu ir stengiuosi pastebėti, surasti priežastinius ryšius. Pvz įklotų negaliu naudoti, jau geriau kelnaites pasikeisti, kai būna užėjimas. Ir kol kas būklė tikrai daug geresnė nei kad buvo anksčiau, bet dar nėra visiškai gerai. Sunkiausia yra mitybą sutvarkyti, nes esu smaližė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 10, 19:21)
Tai aš panašiai ir darau, tik pati  lotuliukas.gif nebent situacija tikrai nebevaldoma, tada išgeriu tabletę, bet šiaip tvarkausi pati, stebiu ir stengiuosi pastebėti, surasti priežastinius ryšius. Pvz įklotų negaliu naudoti, jau geriau kelnaites pasikeisti, kai būna užėjimas. Ir kol kas būklė tikrai daug geresnė nei kad buvo anksčiau, bet dar nėra visiškai gerai. Sunkiausia yra mitybą sutvarkyti, nes esu smaližė  doh.gif

bet jei tiek pazeista gleivine - tai ne kazka padeda... Saldumynu norejimas - gali ir reiksti kazkokiu medziagu trukuma... blush2.gif Ok, baigiam, tema ne apie tai - isgasdinsim naujai prisijungiancias lotuliukas.gif
Atsakyti