Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Man įsidėjus taurelę, neišeina jos pasukiot, nes tau taurelė gaunasi per aukštai, nesuimu aš jos, nebėr vietos dviem pirštams, o gal aš nemoku?... blush2.gif Tik pirštu apvedžioju, apspaudinėju, bet būna, kad lašelis kitas ir prabėga...
Atsakyti
Aš taurele naudojuosi 6-7 metus. Tiksliai nebepamenu. Seniai pirkau. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet prieš pusmetį kažkas atsitiko. Taurelė beveik visada praleidžia. Nesuprantu, kas pasidarė. Nusipirkau naują, bet ir su ja praleidžia. Nejau kažkaip pasikeitė mano anatomija g.gif Labai gaila, nes taurelė- be galo patogus ir finansiškai naudingas dalykas.
Atsakyti
Dar klausimas iškilo 4u.gif O kokioje padėtyje būnate jūs, kai dedatės taurelę? Aš bandydavau pasilenkusi ir truputį sulenkusi kojas, paskui - pakėlus koją, o dabar pabandžiau atsitūpus ir lyg patogiau... Įsivaizduoju, kad ir nuo kūno pozos priklauso, kaip geriau tą taurelę įdėti, kad ji tinkamai prisisiurbtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 01 09, 14:02)
Aš taurele naudojuosi 6-7 metus. Tiksliai nebepamenu. Seniai pirkau. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet prieš pusmetį kažkas atsitiko. Taurelė beveik visada praleidžia. Nesuprantu, kas pasidarė. Nusipirkau naują, bet ir su ja praleidžia. Nejau kažkaip pasikeitė mano anatomija  g.gif  Labai gaila, nes taurelė- be galo patogus ir finansiškai naudingas dalykas.

Gali būti, kad pasikeitė. Reiktų didesnio formato ir manau, kad vėl viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dowyle @ 2016 01 09, 17:39)
Dar klausimas iškilo  4u.gif O kokioje padėtyje būnate jūs, kai dedatės taurelę? Aš bandydavau pasilenkusi ir truputį sulenkusi kojas, paskui - pakėlus koją, o dabar pabandžiau atsitūpus ir lyg patogiau... Įsivaizduoju, kad ir nuo kūno pozos priklauso, kaip geriau tą taurelę įdėti, kad ji tinkamai prisisiurbtų  g.gif

Viena koja pakelta, man taip patogiausia įsidėti ir daugiausia kontrolės turiu.
Atsakyti
Aš jeigu vonioje dedu, tai šiek tiek sulenkus kojas, o jei tualete, tai atsisėdus ant unitazo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 01 09, 09:46)
Aš išvis kotelį nukirpus, nes man durdavo, prieš išimant pasistandinu ir sugriebiu už taurelės apačios, lengvai suspaudžiu ir ištraukiu, o dedu irgi U formos. Nei man perlipt per save nereikėjo, visai naturalus dalykas tą taurelę įsidėt ar pirštus ten įkišt patikrint. Jau keli metai naudoju, vis atsidžiaugt negaliu.

Ačiū, manau, nukirpsiu tada tą kotelį, kad neerzintų. Taurelę ir man išgimdyt reikia taip ar taip, nes ji pakyla gan aukštai.

Kaip sumažinti tarpvietės tempimą, kai išsprūsta pats taurelės viršus, ta briauna? Ji pas mane yra tampresnė nei likusi taurelės dalis, yra toks pastorėjimas, tai toks nemalonus jausmas išimant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2016 01 09, 17:39)
Dar klausimas iškilo  4u.gif O kokioje padėtyje būnate jūs, kai dedatės taurelę?

Man patogiausia atsitūpus.
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2016 01 09, 13:45)
Man įsidėjus taurelę, neišeina jos pasukiot, nes tau taurelė gaunasi per aukštai, nesuimu aš jos, nebėr vietos dviem pirštams, o gal aš nemoku?... blush2.gif Tik pirštu apvedžioju, apspaudinėju, bet būna, kad lašelis kitas ir prabėga...

Man irgi niekas nesisukioja, be šansų ten kažką pasukti doh.gif apvedu pirštu, kaip ir tu, ir dar raumenis sutraukiu porą kartų, jeigu kartais būna neišsiskleidusi pilnai, tai išsiskleidžia, išgirstu prisisiurbimą ir ramu. Kartais ir man pora lašų prateka, bet aš tai nurašau neįgudimui, susitvarkys per kelis ciklus manau, įprasiu blush2.gif
Atsakyti
Na manau tas apsukimas nuo anatomijos priklauso ir nuo taurelės ir makšties dydžių/paslankumo santykio.

Aš pati įsidedu vidun vieną koją užsikėlus ant ko nors ir truputį pasisukus/pritūpus. Išsiimu tualete pusiau tupėdama (patogu išpilti).

Kotelį esu pasitrumpinus, taurelė įsistato aukštai, bet mano pirštai ilgai, tai viską pasiekiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš abiejų taurelių kotelius išvis nukirpau. Erzindavo. Pasiekiu taurelę ir be kotelio. Jei taurelė pakyla į viršų, pasistanginu ir pastumiu žemyn.
Kaip dezinfekuojate taureles? Aš prieš kiekvieną ciklą ištrinu spiritu, nupilu verdančiu vandeniu ir išplaunu.
Atsakyti

Aš tik užpilu verdančiu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2016 01 09, 22:19)
Aš tik užpilu verdančiu vandeniu.

Aš taip pat, nupilu tik verdančiu vandeniu. Kol kas ji nauja, nepatamsėjus, bet vėliau pamirkysiu karštame vandenyje su trupučiu sodos. Virinti sako nepataria, taurelė ne taip ilgai tarnaus, nors naudojimosi instrukcijoje bent jau mano diva cup tai parašyta, kad ją galima virinti g.gif

Žiūrinėjuos dar daugkartinius įklotus, noriu pereiti 100% prie eko priemonių blush2.gif
Atsakyti