Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Isigijau ir as taurele. Kai gavau ja, menesines jau buvo ipusejusios, isidejau iskart, nieko nesijaucia, ir tikrai mintis tik buvo "kur as anksciau buvau". Du ciklai paskui man jau kitaip.. Nebesugebu isideti gal doh.gif doh.gif Prateka man, ir siaip ji neissiskleidzia idejus dazniausiai.. Rankose paleidus atsoka iskart i savo vieta, o idejus.. Deduosi pagal "punch down fold"

http://www.femmecup......g Methods.pdf

gal kitaip bandyti.. Ar niekam taip nebuvo? Labai noreciau nuolat ja naudoti, gal tiesiog kitaip sulankstyti reikia, ar kitose pozose detis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 birželio 2015 - 15:23
QUOTE(Shalimar @ 2015 06 08, 16:22)
Isigijau ir as taurele. Kai gavau ja, menesines jau buvo ipusejusios, isidejau iskart, nieko nesijaucia, ir tikrai mintis tik buvo "kur as anksciau buvau". Du ciklai paskui man jau kitaip.. Nebesugebu isideti gal doh.gif  doh.gif Prateka man, ir siaip ji neissiskleidzia  idejus dazniausiai.. Rankose paleidus atsoka iskart i savo vieta, o idejus.. Deduosi pagal "punch down fold"

http://www.femmecup......g Methods.pdf

gal kitaip bandyti.. Ar niekam taip nebuvo? Labai noreciau nuolat ja naudoti, gal tiesiog kitaip sulankstyti reikia, ar kitose pozose detis g.gif

jus pabandykit pasukt ja viduje, kad ji issikleistu - ir jauciamas tas issikleidimo momentas - tada nebepratekes wink.gif

Buna ir man taip, kad nesugebu isidet, nors ja naudoju jau 6 metai lotuliukas.gif doh.gif Isimu dedu is naujo ir nesuku galvos mirksiukas.gif Daugiau praktikos ir bus ok 4u.gif
Atsakyti
Man irgi pirmus kartus pratekėdavo taurelė, bet su laiku išmokai taisyklingai ją įsidėti.Jei viduje pajunti, kad ji išsiskleidė, reiškia, kad taurelę teisingai įsidėjai.
Sakykit, ar prieš kiekvieną naują ciklą pavirinat taurelę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 06 21, 15:11)
Man irgi pirmus kartus pratekėdavo taurelė, bet su laiku išmokai taisyklingai ją įsidėti.Jei viduje pajunti, kad ji išsiskleidė, reiškia, kad taurelę teisingai įsidėjai.
Sakykit, ar prieš kiekvieną naują ciklą pavirinat taurelę?  g.gif

Aš nevirinu, bet apipilu verdančiu vandeniu ir palieku atšalti.
Atsakyti
Gal kuri zino, kur yra pirkti taureliu? Turiu Meluna, patinka, noriu dar vienos, internete niekur nerandu, kur jus perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 07 30, 14:24)
Gal kuri zino, kur yra pirkti taureliu? Turiu Meluna, patinka, noriu dar vienos, internete niekur nerandu, kur jus perkat?  g.gif

Mačiau lunette.lt, pati irgi bandysiu pirkti turbūt iš jų, nes kiek suprantu iš atsiliepimų, lyg jos vienos geresnių. Gal kas pirkote per šį puslapį?
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 07 30, 12:24)
Gal kuri zino, kur yra pirkti taureliu? Turiu Meluna, patinka, noriu dar vienos, internete niekur nerandu, kur jus perkat?  g.gif

Vaistinėse neparduoda taurelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2015 08 02, 16:48)
Vaistinėse neparduoda taurelių?  g.gif

Nezinau gal ir parduoda, bet kainos turbut bus atitinkamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 08 04, 13:37)
Nezinau gal ir parduoda, bet kainos turbut bus atitinkamos  g.gif

Aš pirkau vaistinėje ir taurelė kainavo 20 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2015 08 08, 17:51)
Aš pirkau vaistinėje ir taurelė kainavo 20 eurų.

Kokią pirkote ir kurioje vaistinėje?
Atsakyti
Kaip suprantu, bendra eiga naudojant ciklo metu būtų tokia:
1. turinys išpilamas į tualetą,
2. taurelė skalaujama po tekančiu vandeniu;
3. taurelė vėl įdedama.

Sakykit, o kaip su higiena viešuosiuose tualetuose? Išėmus taurelę tenka eiti į bendrą erdvę, kur kriauklės, ir ten ją plauti,o po to grįžti atgal įsidėti?
Analogiškai toks pats nepatogumas, jei namie tualetas ir vonia atskirose patalpose?
Gal kvailai skamba klausimas, bet nelabai suprantu eigos doh.gif
Atsakyti
Namuose tai galima daryti ir vonioje, tiesiog išpilti į skylę ir nupilti didesniu vandens kiekiu, arb į tualetą nusinešti vandens inde, butelyje, bet vonioje patogiau. Jei viešuose tualetuose, galima tam reikalui turėti nedidelį buteliuką ir nusinešti praplovimui. Galų gale kokį kartą nenumatytu atveju galima tik išpilti ir pavalyti tualetiniu popieriumi. Juk ir paketus keisdamos ne visada turime galimybę apsiplauti. Kai pradedi naudoti, tai atsiranda ir išeitys. 4u.gif
Atsakyti