Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

O gal yra kokia parduotuvė, vaistinė, kur tas taureles galima apžiūrėti realiai pamatyti?
Papildyta:
QUOTE(Sikste @ 2015 03 12, 18:43)
Iskrenta todel, kad yra silpni dubens/maksties  raumenys smile.gif As turiu pati sia problema, po pirmojo gimdymo visos problemos prasidejo, nors vis sakydavau daktarei, kad kazkas negerai, bet ji nieko itartino nepastebejo, o kai nusipirkau taurele, tai jokiu abejoniu neliko. Pradejau sportuoti, gal kazkiek susitvarkys smile.gif
Man tai paprasciausiai bevaikstant taurele isslenka sad.gif

O kokie pratimai padeda tuos raumenis sustiprinti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2015 03 12, 22:14)
O gal yra kokia parduotuvė, vaistinė, kur tas taureles galima apžiūrėti realiai pamatyti?
Papildyta:

As internetu uzsisakinejau smile.gif Bet taip ir guli stalciui sad.gif na , gal kada nors pradesiu ir as naudoti smile.gif
Pats paprasciausias, tai sutraukti raumeni ir ji atleisti, na lyg sysiotum ir noretum sulaikyti, labai gerai tai daryti kai is tikro sedi ant tualeto smile.gif O siaip pilates labai gerai, taip pat butina ir pilvo raumenis stiprinti, pilnas internetas pratimu moterims po gimdymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 13 kovo 2015 - 00:07
Aš naudoju taurelę jau apie metus laiko. Pirkau Meluna XL dydį. Esu nebejauna ir 5 natūralūs gimdymai, be to esu žema, tai labai giliai nėra kur jos įdėti. Tai ta taurelė daugiau pavaikščiojus kiek pasmunka ir pradeda nemaloniai jaustis, bet iškristi tikrai neiškrenta. Gausiausiu metu šiek tiek prateka, bet čia koks pusdienis toks būna.
Žodžiu, man nebuvo tokio stebuklo, kaip daug kas rašo - "kur aš anksčiau buvau ", bet šiaip turi ir privalumų tas daiktas, vis tiek daugiau švaros.

Aš padariau išvadą kad turbūt labiausiai tinka aukštesnėms ir jaunesnėms moterims, joms būna tas stebuklas.
Atsakyti
Man taurelė buvo metų atradimas.Dabar labai gėda prisiminti, kai apie ją sužinojus galvodavau "fui, kaip šlykštu". blush2.gif doh.gif Pabandžiau ir daugiau gyvenime prie "pampersų" negrįšiu. schmoll.gif
Tik man ją sunkoka ištraukti, kaip jau čia rašiau pirma, man ją reikia traukti iš visų jėgų, kol ją "pagimdau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2015 03 13, 07:51)
Aš naudoju taurelę jau apie metus laiko. Pirkau Meluna XL dydį. Esu nebejauna ir 5 natūralūs gimdymai,  be to esu žema, tai labai giliai nėra kur jos įdėti. Tai ta taurelė daugiau pavaikščiojus kiek pasmunka ir pradeda nemaloniai jaustis, bet iškristi tikrai neiškrenta. Gausiausiu metu šiek tiek prateka, bet čia koks pusdienis toks būna.
Žodžiu, man nebuvo tokio stebuklo, kaip daug kas rašo - "kur aš anksčiau buvau ", bet šiaip turi ir privalumų tas daiktas, vis tiek daugiau švaros.

Aš padariau išvadą kad turbūt labiausiai tinka aukštesnėms ir jaunesnėms moterims, joms būna tas stebuklas.

Aš tai manyčiau, netinka dydis arb blogai įdedate, nes gerai įdėjus, neturi praleisti kraujo.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2015 03 12, 22:14)

http://www.kegel8.lt...ubens-raumenys/
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2015 03 12, 23:14)

kėgelis + pilatesas, nieko geriau už šį derinuką nėra mirksiukas.gif be to jis naudingas ne tik gimdžiusioms, bet ir visoms, kurios nenori turėti bėdų dėl šlapimo nelaikymo vyresniame amžiuje

dar yra vaginaliniai kamuoliukai intymioms treniruotėms. be to, ir reguliarus lytinis gyvenimas tuos raumenukus priverčia "dirbti". tiesa, ne taip efektyiai, kaip aukščiau paminėta mankšta.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2015 03 12, 23:14)

Aš taurelę nusipirkau vaistinėje, bet problema tame, kad daug vaistininkų dar nežino kas tai per daiktas, man pasitaikė supratingas vaistininkas vyras blush2.gif ir padėjo išrinkti tinkamą tautelės dydį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2015 03 13, 07:51)
Aš naudoju taurelę jau apie metus laiko. Pirkau Meluna XL dydį. Esu nebejauna ir 5 natūralūs gimdymai,  be to esu žema, tai labai giliai nėra kur jos įdėti. Tai ta taurelė daugiau pavaikščiojus kiek pasmunka ir pradeda nemaloniai jaustis, bet iškristi tikrai neiškrenta. Gausiausiu metu šiek tiek prateka, bet čia koks pusdienis toks būna.

Esu zema, bet taip giliai isisisodinu, kad paskui vos pasiekiu ta galiuka.
O slysti taurele pradeda tada, kai prisipido ir per sonus prateka, automatiskai pati issivakumuoja ir slpiomis sienelemis pradeda ciuožti
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 03 13, 09:25)
Aš tai manyčiau, netinka dydis arb blogai įdedate, nes gerai įdėjus, neturi praleisti kraujo.

Na jau didesnių man atrodo nebūna. smile.gif

O dėl įdėjimo, jau kitaip nežinau kaip įdėt, viską padarau, kaip turi būti, nei įdubusi, nei deformavusis, nei kaklelis šone. g.gif Bet sakiau kad tų pratekėjimų pasitaiko tik gausiausiu pusdieniu ir ne todėl kad persipildė.

Aš kai ieškojau taurelės, tai pačiupinėjau Vilniaus g. "Sveiki produktai" ar kažkaip panašiai vadinasi ekologiškų prekių parduotuvė, tai ten specialiai pačiupinėjimui turėjo tokią vieną kaip pvz, bet ten tada nelabai jų turėjo pirkt. Bet čia buvo prieš metus, nežinau, ar dar ten yra ta parduotuvėm ir ar turi.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2015 03 13, 20:39)
Na jau didesnių man atrodo nebūna. smile.gif

O dėl įdėjimo, jau kitaip nežinau kaip įdėt, viską padarau, kaip turi būti, nei įdubusi, nei deformavusis, nei kaklelis šone.  g.gif Bet sakiau kad tų pratekėjimų pasitaiko tik gausiausiu pusdieniu ir ne todėl kad persipildė.
Aš kai ieškojau taurelės, tai pačiupinėjau Vilniaus g.  "Sveiki produktai" ar kažkaip panašiai vadinasi ekologiškų prekių parduotuvė, tai ten specialiai pačiupinėjimui turėjo tokią  vieną kaip pvz, bet ten tada nelabai jų turėjo  pirkt. Bet čia buvo prieš metus, nežinau, ar dar ten yra ta parduotuvėm ir ar turi.

Taurelės gi skirtingos skirtingų firmų, gali būti vienos firmos didžiausia, o kitos firmos ji bus mažiausia, man būna prabėga tik jei netinkamai įsidedu, nors ir išsiskleidus būna, arba kai pilna būna, nors ir gerai įdėta. Aš radau kaip ją tinkamai įsodint, tai neprabėga. Nežinau, bandykit pakreipt vienaip kitaip, gal rasit tinkamą, kad neprabėgtų.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif kada geriausia taureles pradėt vėl naudot po gimdymo?
Atsakyti