Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Taip, skaičiau, kad kempinėlės naudojamos ir dėl smileysex.gif mėnesinių metu.
Noriu išbandyti, paskui galėsiu pasidalinti patirtimi. smile.gif
Atsakyti
http://www.huffingto...kushpmg00000046

Pasidalinu šiuo straipsniu anglų kalba.
Atsakyti
Merginos, moterys, ką tik perskaičiau dar vieną įdomų dalyką apie taurelę (pasirodo kokia aš esu atsilikusi doh.gif ) perskaičiau, kad kitos moterys mėnesinių kraują iš taurelės naudoja augalams tręšti. unsure.gif Ką jūs apie tai manote?
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 01 04, 17:40)
Merginos, moterys, ką tik perskaičiau dar vieną įdomų dalyką apie taurelę (pasirodo kokia aš esu atsilikusi  doh.gif )  perskaičiau, kad kitos moterys mėnesinių kraują iš taurelės naudoja augalams tręšti.  unsure.gif  Ką jūs apie tai manote?

Okatau biggrin.gif Čia panašiai iš tos serijos, kai visai neseniai pasipylė straipsniai apie moteris, kurios sperma tepdavosi veidus, nes tai alia stebuklas odai nuo visų bėdų, arba paskutinis mados klyksmas po gimdymo placentą pasiimti, nes alia irgi labai naudingas dalykas. Nežinau, kievienam savo, bet kaip sakant, iš didelio rašto tikrai išeinama iš krašto..smile.gif
Atsakyti
Visai rimtai moteriškės dalinosi patirtimi, kad kraują naudoja augalų tręšimui.Žinoma praskiestą su vandeniu.Dar perskaičiau, kad sodininkai naudoja gyvulių kraują augalų tręšimui.Nežinau kiek tame tiesos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 04 sausio 2015 - 17:05
Ar galite pasakyte kur galima Lietuvoje isigyti Fleurcup taurele nes kiek pasiskaiciau , kad sios firmos maziausiai neigiamu atsiliepimu. 4u.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2015 03 03, 09:49)
Ar galite pasakyte kur galima Lietuvoje isigyti Fleurcup taurele nes kiek pasiskaiciau , kad sios firmos maziausiai neigiamu atsiliepimu.  4u.gif Aciu.

pabandykite per Google paiešką "Fleurcup + parduoda"

o jei nerasite teks iš www.fleurcup.com siųstis. aš savąją būtent šiame puslapyje ir pirkau.
Atsakyti
Feisbuke esu vienoje grupėje, kurioje moterys dalinasi patirtimi apie taurelę.Labai nustebino, kad kai kurioms moterims ji kartais netikėtai iškrenta sučiaudėjus ar šiaip be jokios priežasties.Neįsivaizduoju kaip taip gali atsitikti? g.gif Nes man taurelę reikia traukti stipriai, vos ne replių prireikia biggrin.gif Gal čia natūraliai gimdžiusių problema?Aš patyriau tik Cezario pjūvį.
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 03 12, 17:15)
Feisbuke esu vienoje grupėje, kurioje moterys dalinasi patirtimi apie taurelę.Labai nustebino, kad kai kurioms moterims ji kartais netikėtai iškrenta sučiaudėjus ar šiaip be jokios priežasties.Neįsivaizduoju kaip taip gali atsitikti?  g.gif  Nes man taurelę reikia traukti stipriai, vos ne replių prireikia  biggrin.gif  Gal čia natūraliai gimdžiusių problema?Aš patyriau tik Cezario pjūvį.

Net neįsivaizduoju kaip tai galėtų nutikti. Nebent per maža ir pilna, kažkiek gal ir galėtų pasmukti, todėl reikia pasirinkti tinkamą. Man tokių čiūdų nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 03 12, 17:23)
Net neįsivaizduoju kaip tai galėtų nutikti. Nebent per maža ir pilna, kažkiek gal ir galėtų pasmukti, todėl reikia pasirinkti tinkamą. Man tokių čiūdų nėra buvę.

Galbūt pasirenka netinkamą taurelės dydį arba kitos problemos su vagina.
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 03 12, 16:15)
Feisbuke esu vienoje grupėje, kurioje moterys dalinasi patirtimi apie taurelę.Labai nustebino, kad kai kurioms moterims ji kartais netikėtai iškrenta sučiaudėjus ar šiaip be jokios priežasties.Neįsivaizduoju kaip taip gali atsitikti?  g.gif  Nes man taurelę reikia traukti stipriai, vos ne replių prireikia  biggrin.gif  Gal čia natūraliai gimdžiusių problema?Aš patyriau tik Cezario pjūvį.

Iskrenta todel, kad yra silpni dubens/maksties raumenys smile.gif As turiu pati sia problema, po pirmojo gimdymo visos problemos prasidejo, nors vis sakydavau daktarei, kad kazkas negerai, bet ji nieko itartino nepastebejo, o kai nusipirkau taurele, tai jokiu abejoniu neliko. Pradejau sportuoti, gal kazkiek susitvarkys smile.gif
Man tai paprasciausiai bevaikstant taurele isslenka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2015 03 12, 17:15)

Tris vaikus pagimdžiau pati, bet kad ji iškristų neįsivaizduoju. Gal neteisingai įdėta, nesusidaręs vakumas g.gif
Atsakyti