Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Sveikos, šiandien pavirinau savo pirmą taurelę ir "pasitreniravau" įsidėti.Gana lengvai įsidėjau kaip pirmus kartus ir jausmas toks geras, nes nieko viduje nejaučiau! ax.gif Tik iškilo klausimas kaip dar nepatyrusiai: kiek giliai ją reikia įstumti į vidų? g.gif Ar kotelis turi likti truputį išlindęs, ar viską "ten" giliai įstumti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 21 lapkričio 2014 - 17:09
reikia stumti, tiek kiek lengvai lenda. o viduje pati taurelė kažkiek juda ir prisitaiko prie erdvės. dėl kotelio, tai jis neturėtų būti išlindęs. bent jau man, pvz, jis dūrė, buvo tikrai nemažas diskomfortas, kadangi pirmom dienom gimdos kaklelis labai žemai nusileidžia, kotelis man vis išlįsdavo. tad iš pradžių jį vis trumpinau, o kai tik pramokau elgtis su taurele nusikirpau jį visiškai. buvo ir daugiau atsiliepimų, kad kotelį reikia nukirpti.

nors iš pradžių kotelis gal ir reikalingas, nes bent jau psichologiškai atrodo, kad taip saugiau, kad tikrai pavyks taurelę surasti ir ištraukti už kotelio pagriebus. bet vėliau pramoksite taurelę pastumti makšties raumenukais ir kotelis taps nebereikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 11 21, 17:07)
Sveikos, šiandien pavirinau savo pirmą taurelę ir "pasitreniravau" įsidėti.Gana lengvai įsidėjau kaip pirmus kartus ir jausmas toks geras, nes nieko viduje nejaučiau!  ax.gif  Tik iškilo klausimas kaip dar nepatyrusiai: kiek giliai ją reikia įstumti į vidų?  g.gif  Ar kotelis turi likti truputį išlindęs, ar viską "ten" giliai įstumti?  blush2.gif

Tikrai neturi likti išorėje nieko 4u.gif

Aš pati turiu dvi taureles, didesnei, kurią naudoju pirmas dvi dienas visai nukirpau kotelį. Mažesnei, kurią deduosi kitom dienom kotelį palikau, nes gimdos kaklelis būna aukščiau, lengviau išžvejoti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. smile.gif
Ką gi, atėjo mėnesinės ir išbandžiau savo pirmą taurelę.Pasisekė iškart įsidėti be problemų, jokių tepliojimų, jokio kito nepatogumo.Galėjau be problemų sportuoti. ax.gif
Esu patenkinta šia nauja patirtimi ir kitoms patarsiu naudoti taurelę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2014 10 21, 12:52)
su taurele gyvenu apie pusę metų, bet taip ir neišmokau normaliai jos įsidėti. Neišsikleidžia ji man nors tu nusišauk  verysad.gif . Kiekvieną kartą keikiuos kaip įmanydama ir jau netgi numetu į šoną, nes nebetiuriu jėgų kariauti. Jei patraukliu už galiuko, kad prileist oro - ji visai išstiraukia, jei sukinėju - neišsiskleidžia.
Bandžiau kelis įdėjimo būdus ir vis tas pats. O taip nenoriu jos atsisakyti, nes tinka ir patinka ji man tobulai.
Ką aš darau ne taip, kad man neišeina.

Man yra panašiai. Taurelę turiu apie 4 metus. Manoji- Diva. Viskas buvo thumbup.gif , kol neišvirinau. Taurelė tapo labai minkšta ir sunkiai išsiskleidžia. Nuolat vargstu, kol gerai įdedu. Dabar ieškau naujos. Kuo kietesnės biggrin.gif
Apskritai taurelė man labai patinka. Patogu, taupu.
Atsakyti
Labai aiskus video apie taurele.

https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 12 05, 13:24)

Šitą video būtinai į pirmą puslapį reiks įdėt
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2014 12 05, 13:44)
Šitą video būtinai į pirmą puslapį reiks įdėt

Būtinai, kad naujokės iškart suprastų kas čia pe daikčiukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 12 05, 13:24)

Įkėliau į pirmą psl. 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri išbandė ne tik taurelę, bet ir menstruacinę kempinėlę?Noriu ją išbandyti.
Žadu nusipirkti ir išbandyti šią menstruacinę kempinėlę.

http://www.amazon.co...k/dp/B004OI19TK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alceste: 22 gruodžio 2014 - 17:19
QUOTE(Alceste @ 2014 12 22, 17:14)
Gal kuri išbandė ne tik taurelę, bet ir menstruacinę kempinėlę?Noriu ją išbandyti.

bus įdomūs atsiliepimai, pasidalink būtinai įspūdžiais

nors teko girdėt, tai kempinėlės skirtos tam, kad galima būtų mylėtis mm metu. t.y. įsidedamos tik tuomet, kai jau smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Alceste @ 2014 12 22, 17:14)

Ji skirta tik lytinių santykių metu.
Atsakyti