Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(ziv @ 2014 10 17, 12:52)
Jeigu pirksite Fleurcup taurele, pirmas dydis tik iki 25 m. moterims, kuirios negimdė. Gimdžiusioms ir vyresnėms kaip 25 m. skirtos didesnės taurelės.

nesąmonės doh.gif man virš 30, o Fleurcup pirmas dydis puikiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 10 17, 15:25)
nesąmonės  doh.gif man virš 30, o Fleurcup pirmas dydis puikiausiai tinka thumbup.gif
man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos

su taurele gyvenu apie pusę metų, bet taip ir neišmokau normaliai jos įsidėti. Neišsikleidžia ji man nors tu nusišauk verysad.gif . Kiekvieną kartą keikiuos kaip įmanydama ir jau netgi numetu į šoną, nes nebetiuriu jėgų kariauti. Jei patraukliu už galiuko, kad prileist oro - ji visai išstiraukia, jei sukinėju - neišsiskleidžia.
Bandžiau kelis įdėjimo būdus ir vis tas pats. O taip nenoriu jos atsisakyti, nes tinka ir patinka ji man tobulai.
Ką aš darau ne taip, kad man neišeina.
Atsakyti
gal per minkšta taurelė? arba makšties raumenukai labai tvirti, tad gali sunkiau skleistis. aš tiesiog pirštais pastumiu makšties sieneles aplink taurelę, kad taurelei vietos daugiau padaryt išsiskleidimui.

arba gal per giliai įkišta? man irgi būna, jei per daug įgrūdu, gimdos kaklelis trukdo taurelei išsiskleist.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 10 21, 14:55)
gal per minkšta taurelė? arba makšties raumenukai labai tvirti, tad gali sunkiau skleistis. aš tiesiog pirštais pastumiu makšties sieneles aplink taurelę, kad taurelei vietos daugiau padaryt išsiskleidimui.

arba gal per giliai įkišta? man irgi būna, jei per daug įgrūdu, gimdos kaklelis trukdo taurelei išsiskleist.

Kiek bandžiau aš tas sieneles stumdyti, niekas nesistumia.Toks vaizdas, kad ten nėra vietos jai išsiskleisti. Kartais pavyksta kažkokiu stebūklingu būdu ją išskleisti, bet kuo toliau tuo sunkiau man tai gaunasi.
Gal mano rankos ir pirštai per trumpi biggrin.gif
Nemanau, kad makšties raumenys po 3 gimdymų labai tvirti
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2014 10 21, 14:11)
Kiek bandžiau aš tas sieneles stumdyti, niekas nesistumia.Toks vaizdas, kad ten nėra vietos jai išsiskleisti. Kartais pavyksta kažkokiu stebūklingu būdu ją išskleisti, bet kuo toliau tuo sunkiau man tai gaunasi.
Gal mano rankos ir pirštai per trumpi  biggrin.gif
Nemanau, kad makšties raumenys po 3 gimdymų labai tvirti

lyg ir pirštųsi išvada, kad ji per didelė. bet jei patraukus už kraštelio lengvai išsitraukia +gimdymai, tai ko gero čia kitos priežastys trukdo su taurele susidraugauti g.gif
Atsakyti
Nusipirkau vaistinėj menstruacinę taurelę ir aš (Lybera, antras dydis). smile.gif Taurelės dydį padėjo išrinkti...vaistininkas vyras blush2.gif
Gal kuri iš jūsų išbandėt jau šią taurelę?
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 10 17, 14:25)
nesąmonės  doh.gif man virš 30, o Fleurcup pirmas dydis puikiausiai tinka thumbup.gif

Taip rašo Freurcup gamintojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2014 11 20, 11:42)

Dar reikia atsižvelgti ir į moters proporcijas - ūgį, sudėjimą, sportinę formą. Visa tai turi įtakos makšties dydžiui ir platumui/siaurumui.
Aišku visada yra išimčių, bet 160cm lieknutei negimdžiusiai sportiškai 30metei (ir vyresnei) greičiausiai pilnai užteks pirmo dydžio.
Atsakyti
Prieš porą dienų skaičiau straipsnį apie įtaisą, naudojamą ginekologinės apžiūros metu (neįsivaizduoju, kaip lietuviškai vadinamas, angliškai - speculum). Ir tame straipsnyje buvo nurodyta, kad nėra jokios patikimos metodologijos, pagal kurią iš išorinių požymių būtų galima nuspėti moters makšties dydį.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2014 11 20, 10:42)

nerašo schmoll.gif oficialiam Fleurcup tinklalapyje parašyta taip:

The Small Fleurcup menstrual cup is adapted to adolescents, young ladies and for light flow periods.

The Large Fleurcup is adapted to women who have already given birth or who have heavy-flow periods.

apie amžių niekur neužsimenama. Fleurcup
Papildyta:
QUOTE(Raven @ 2014 11 21, 01:57)
Dar reikia atsižvelgti ir į moters proporcijas - ūgį, sudėjimą, sportinę formą. Visa tai turi įtakos makšties dydžiui ir platumui/siaurumui.
Aišku visada yra išimčių, bet 160cm lieknutei negimdžiusiai sportiškai 30metei (ir vyresnei) greičiausiai pilnai užteks pirmo dydžio.

svarbiausia atsižvelgti į mmm gausumą mirksiukas.gif net ir smulkutei jaunai merginai rekomenduojama didesnė taurelė, jei jos dienos labai gausios.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 11 21, 08:50)
svarbiausia atsižvelgti į mmm gausumą  mirksiukas.gif net ir smulkutei jaunai merginai rekomenduojama didesnė taurelė, jei jos dienos labai gausios.

drinks_cheers.gif

Pati turiu dvi, pirmas pora dienų naudoju didesnę, kitas mažesnę, abi tinka ax.gif
Atsakyti