sveikos,
Norėčiau patarimų Įsigijau Meluna taurelę, pirmą ciklą naudoju, bet...
Man ji labai sunkiai išsiskleidžia įsidėjus Mėginau dviem būdais dėtis, čia dar du užmačiau, pamėginsiu, bet gal yra koks metodas, kaip tą taurelę išskleidinti Galvojau sunku bus įsidėti, bet nieko sunkaus. Galvojau tik įdėjus ji išsiskleis, bet nieko panašaus
Prateka man pro tą taurelę... Įtariu, kad nepilnai išsiskleidžia... O gali būti dėl per mažo dydžio? Ne viskas prateka ir ne iš karto, koks trečdalis S dydžio taurelės prisipildo.
Dėkui visoms vartotojoms už pasisakymus
QUOTE(Žydraakė @ 2013 01 19, 15:17)
sveikos,
Man ji labai sunkiai išsiskleidžia įsidėjus Mėginau dviem būdais dėtis, čia dar du užmačiau, pamėginsiu, bet gal yra koks metodas, kaip tą taurelę išskleidinti Galvojau sunku bus įsidėti, bet nieko sunkaus. Galvojau tik įdėjus ji išsiskleis, bet nieko panašaus
Prateka man pro tą taurelę... Įtariu, kad nepilnai išsiskleidžia... O gali būti dėl per mažo dydžio? Ne viskas prateka ir ne iš karto, koks trečdalis S dydžio taurelės prisipildo.
aš tai kai įsidedu, pora sekundžių palaikau ten pirštus, kad būtų vietos taurelei skleistis kol ji išsiskleidžia. nes kitaip ji ten būna žiauriai suspausta. ir nedarau vakuumo. tik truputį giliau pastumiu, bet labai nedaug. nors kitos rašo, kad vakuumas būtinas. bet man ji vis tiek nukeliauja ten toliausiai ir pati prisikabina, ir dažniausiai viskas būna gerai.
QUOTE(Žydraakė @ 2013 01 19, 16:17)
sveikos,
Taigi matau, kad turite 2 vaikus, gal per mazas tas S dydis.
QUOTE(Žydraakė @ 2013 01 19, 15:17)
gal yra koks metodas, kaip tą taurelę išskleidinti Galvojau sunku bus įsidėti, bet nieko sunkaus. Galvojau tik įdėjus ji išsiskleis, bet nieko panašaus
as isidejus taurele pirstu apvedu aplink krastus, jei neissiskleidus, tiesiog pajudinu ja siek tiek, t.y. pasuku aplink, ir paprastai ji tada jau issiskleidzia, nors dazniausiai jau ir taip buna isiskleidus
Dėkui už pasisakymus Per keletą dienų ir aš kažkiek prisipratinau taurelę, bet neatradau 100-centinio būdo kaip ją greitai išskleisti. Iš kažkelinto karto pavyksta ir tada tikrai būna viskas gerai, net pamirštu, kad esu su ja ir subėga tada viskas gerai.
Sakykit, o kur/kaip laikot taurelę tarp ciklų? Panaudojus išplaunant vandeniu, į medžiaginį maišiuką ir kur nors vonioj spintelėj? Paskui prieš kitą ciklą vėl pavirinant 5 min?
Sakykit, o kur/kaip laikot taurelę tarp ciklų? Panaudojus išplaunant vandeniu, į medžiaginį maišiuką ir kur nors vonioj spintelėj? Paskui prieš kitą ciklą vėl pavirinant 5 min?
Aš taurelę virinu vandeny su soda, tai po to kaip nauja atrodo Visi patamsėjimai nusiplauna. Virininant tik vandeny taip nebūdavo
O skylutėms pravalyti naudoju tarpdančiams skirtus šepetukus Nes man vistiek jos kartais užsineša. Nežinau kaip dabar, bet seniau lunete reklamavos, kad tos didesnės skylutės kaip tik pliusas, neužsikemša ir pan, tai tiesą sakant, kaip tik tos mažytės mooncup nebuvo niekada užsikišusios, o lunetės užsikemša kartais.
O skylutėms pravalyti naudoju tarpdančiams skirtus šepetukus Nes man vistiek jos kartais užsineša. Nežinau kaip dabar, bet seniau lunete reklamavos, kad tos didesnės skylutės kaip tik pliusas, neužsikemša ir pan, tai tiesą sakant, kaip tik tos mažytės mooncup nebuvo niekada užsikišusios, o lunetės užsikemša kartais.
Per keletą dienų ir aš kažkiek prisipratinau taurelę, bet neatradau 100-centinio būdo kaip ją greitai išskleisti. Iš kažkelinto karto pavyksta ir tada tikrai būna viskas gerai, net pamirštu, kad esu su ja ir subėga tada viskas gerai.
As metus laiko naudojau kol viska perpratau Manau viskas bus gerai tik reikia kantrybes
As metus laiko naudojau kol viska perpratau Manau viskas bus gerai tik reikia kantrybes
Sveikos,
atradusi Jūsų diskusijas susigundžiau, pasinaudojusi akcija, įsigijau meluna taurelę. Kadangi esu gimdžiusi nenatūraliai (o kaip cezaris kitaip gali vadinti?), esu stamboka (na pagal kmi jau reiktų kūdintis ), beveik nesportuoju ir turiu tikrai LABAi gausias pirmąsias mėnesinių dienas (čia išvardinau pagrindinius punktus, kurie padeda apsispręsti dėl taurelės dydžio ), tai rinkausi L dydį. Kai gavau, galvoju, oho, man ją reiks įsikišt??? bet va šiandien antra diena ir... KUR AŠ BUVAU ANKSČIAU!!!!!! kodėl šis daiktas į mano gyvenimą pateko tik dabar, o dievuliau- jaučiuosi kaip žmogus, va šiandien ta GAUSI diena ir nieko - neprateka, išsipili ir viskas...wau, kažkoks nerealus išradimas nors tiesa, vakar galvojau, ar gerai įsidėjau, ar išsiskleidė ir pan., bet šiandien jau aiškiau kas ir kaip
AČIŪ JUMS!
atradusi Jūsų diskusijas susigundžiau, pasinaudojusi akcija, įsigijau meluna taurelę. Kadangi esu gimdžiusi nenatūraliai (o kaip cezaris kitaip gali vadinti?), esu stamboka (na pagal kmi jau reiktų kūdintis ), beveik nesportuoju ir turiu tikrai LABAi gausias pirmąsias mėnesinių dienas (čia išvardinau pagrindinius punktus, kurie padeda apsispręsti dėl taurelės dydžio ), tai rinkausi L dydį. Kai gavau, galvoju, oho, man ją reiks įsikišt??? bet va šiandien antra diena ir... KUR AŠ BUVAU ANKSČIAU!!!!!! kodėl šis daiktas į mano gyvenimą pateko tik dabar, o dievuliau- jaučiuosi kaip žmogus, va šiandien ta GAUSI diena ir nieko - neprateka, išsipili ir viskas...wau, kažkoks nerealus išradimas nors tiesa, vakar galvojau, ar gerai įsidėjau, ar išsiskleidė ir pan., bet šiandien jau aiškiau kas ir kaip
AČIŪ JUMS!
QUOTE(Žydraakė @ 2013 01 22, 12:46)
as laikau medziaginiam maisely savo apatiniu stalciuj miegamajam, pavirinu po kiekvienu mmm, o pries jau nebe. kazkaip pagalvojau, kad uztenka po visko dezinfekuot
QUOTE(nostera @ 2013 01 22, 22:30)
Sveikos,
QUOTE(vavute11 @ 2013 01 24, 20:22)
Laba mergaites
Isigyjau juki taurele ir iskilo klausimelis ar jas galima naudot nakti (prasau nesijuokit ) Nes naktys baisios keliuos kelis kart kad baloj neatsikelt ryte..
Dekui
Isigyjau juki taurele ir iskilo klausimelis ar jas galima naudot nakti (prasau nesijuokit ) Nes naktys baisios keliuos kelis kart kad baloj neatsikelt ryte..
Dekui
galima su ja net ir maudytis, ir nakti naudoti, ir naudojant ant galvos stoveti