QUOTE(ernesta170 @ 2014 07 02, 13:16)
Sveikos. ar galit padeti, nesuprantu. esu nusipirkus l dydzio taurele. nes esu gimdzius du kartus. bet man vis prateka atrodo kad gerai isidedu, vos vos prisipildo ir jauciu kaip teka gal man reiktu mazesne pabandyt?
o tu gimdos kaklelį atpažįsti? Įsidėjusi pagal taurelės kraštelius braukdama pasitikrink, ar jis tikrai ten, kur ir turi būti Man pirmus kartus būdavo, kad gimdos kaklelis likdavo išorėje, nors taurelė gražiai išsiskleidus lyg.
QUOTE(ernesta170 @ 2014 07 02, 12:16)
Sveikos. ar galit padeti, nesuprantu. esu nusipirkus l dydzio taurele. nes esu gimdzius du kartus. bet man vis prateka atrodo kad gerai isidedu, vos vos prisipildo ir jauciu kaip teka gal man reiktu mazesne pabandyt?
arba neteisingai įsidedate (taurelė turi pilnai išsiskleisti ir apgaubti gimdos kaklelį), arba ji jums per maža. taurelių dydžiai skirtingų gamintojų skiriasi. gal tieiog pasidomėkite, kiek telpa jūsiškėje, kiek kitose, ir pagalvoti galbūt verta įsigyti didesnę
QUOTE(1rma @ 2014 07 02, 12:42)
o tu gimdos kaklelį atpažįsti? Įsidėjusi pagal taurelės kraštelius braukdama pasitikrink, ar jis tikrai ten, kur ir turi būti Man pirmus kartus būdavo, kad gimdos kaklelis likdavo išorėje, nors taurelė gražiai išsiskleidus lyg.
as isidejusi taurele pabandau pasukti ja aplink savo asi, jei ji sukasi, vadinasi gimdos kaklelis viduje.
QUOTE(1rma @ 2014 07 02, 13:42)
tiesa sakant net nesu tikrinus reikia pasipraktikuoti tikriausiai. taurele atrodo kad buna normaliai issiskleidus. jokio diskomforto nejauciu su ja
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2014 07 02, 13:42)
arba neteisingai įsidedate (taurelė turi pilnai išsiskleisti ir apgaubti gimdos kaklelį), arba ji jums per maža. taurelių dydžiai skirtingų gamintojų skiriasi. gal tieiog pasidomėkite, kiek telpa jūsiškėje, kiek kitose, ir pagalvoti galbūt verta įsigyti didesnę
manoji L dydzio tai didesnes manau nereikia
QUOTE(ernesta170 @ 2014 07 02, 14:41)
tiesa sakant net nesu tikrinus reikia pasipraktikuoti tikriausiai. taurele atrodo kad buna normaliai issiskleidus. jokio diskomforto nejauciu su ja
Tai tu pasipraktikuok ne mmm metu Man jį rasti buvo lyg ir visai nesudėinga, tai gal ir tau pavyks Man irgi taurelė tvarkingai išsiskleisdavo, jokio diskonforto, atrodo, kad viskas puikiai, o bet prabėgdavo. O kai pradėjau "patikrinimą", tai tada liuks viskas. Pirmoji diena pas mane gausi, tai nebent laiku nenueinu susitvarkyti, tada kiek patepdavo, bet šiaip be priekaištų laikydavo.
QUOTE(Felisė @ 2014 07 02, 13:45)
as isidejusi taurele pabandau pasukti ja aplink savo asi, jei ji sukasi, vadinasi gimdos kaklelis viduje.
dekui kaip tik dabar mmm pabandziau dar ir pavyko kuo puikiausiai isidet, niekas nepratekejo pasirodo reikejo daugiau link nugaros pakreipt
Naudoju jau trečius ar ketvirtus metus, tik naktimis niekaip nepavyksta 'susidraugauti'.. vis prabėga Naudoju Fleur, nesu gimdžiusi ir neturiu 30-ies metų, tai nemanau, kad ji man per maža..
Gal kas pastaruoju metu matėte kur už gerą kainą Diva cup?
QUOTE(RytoTyluma @ 2014 09 24, 18:58)
Gal kas pastaruoju metu matėte kur už gerą kainą Diva cup?
http://www.supermama...?...&p=67459863
QUOTE(Mona187 @ 2014 09 30, 19:55)
Noriu paklausti, ar galiu rizikuoti pirkdama pirmą dydį, nors nesu tikra dėl to. Gal užteks?
Jeigu pirksite Fleurcup taurele, pirmas dydis tik iki 25 m. moterims, kuirios negimdė. Gimdžiusioms ir vyresnėms kaip 25 m. skirtos didesnės taurelės.