Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 04 10, 14:45)
* Na, vistiek neįsivaizduoju kaip taurelė gali "pabėgti" smile.gif Nesupykit, tiesiog, mano asmeninė patirtis tokia, kad susivėlinusi pasikeisti taurelę (galvojau gršsiu namo ir pasikeisiu), pusiaukelyje man pradėjo per visrų bėgti, ėjau kaip kiaušinį suspaudusi biggrin.gif Bet esmė tame, kad kai jau įšokau į vonią, kliurktelėjo tiek, kad net nejauku pasidarė, o taurelė kaip buvo savo vietoje, taip ir buvo.. Nei ji kažkur pajudėjo, nei ji ten kažkus atsilaisvino.. Gal tiesiog, mano patirtis kitokia.. Netgi po nakties kartais tenka bėgom įšokti ryte į vonią, tai šliurkštelna bet vistiek taurelė vietoje yra ir niekurji nejuda smile.gif

būtent drinks_cheers.gif aš irgi neįsivaizduoju. man nieko panašaus nėra buvę. pačioj pradžioj naudojimo vienąkart pasitaikė, kad pamiršau ją pasitikrint antrą dieną, kuri pas mane pati gausiausia, tai buvo net įklotukas visas permirkęs, bet pati taurelė buvo savo vietoj ir prisivakumavus, kaip ir paprastai. tirkai nepajudėjus iš vietos ir niekur nepabėgus
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl valymo. 4u.gif
O gal teko girdėti, kad dėl naudojimo atsirastų krešulių (stambių ~4-5 cm dydžio)?

Šiaip man irgi taurelė nepamainomas dalykas ir dėl patogumo, ir dėl to, kad nebūna kvapo ir kad nereikia paketų daugybės naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaa: 17 balandžio 2014 - 11:43
QUOTE(Babaa @ 2014 04 17, 11:41)
O gal teko girdėti, kad dėl naudojimo atsirastų krešulių (stambių ~4-5 cm dydžio)?

ten ne krešuliai, o gimdos gleivinės gabalėliai. pas mane taip pat pasitaiko, bet šiek tiek mažesni - apie 1-1,5 cm. bet man jų būdavo ir tamponus naudojant.
Atsakyti
O ką manot, ar saugu tokią pirkti, nebus kokios alergijos, ar dar ko?
http://www.ebejus.lt...duct/31052.html
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 04 18, 10:39)
O ką manot, ar saugu tokią pirkti, nebus kokios alergijos, ar dar ko?
http://www.ebejus.lt...duct/31052.html

nepirkčiau. visai negirdėtas pavadinimas, aprašyme net nerašo, kas gamintojas doh.gif

šiaip, pirmame temos puslapyje surašytos visos rimtesnės ir dėmesio vertos taurelės, tikrai galima drąsiai rinktis kažkurią iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Taurelę jau naudoju virš metų, bet iki galo su ja nesusidraugauju. Pirmą dieną, kai labai gausios išskyros negaliu jos naudoti, pirmiausia dėl to, kad kai tik ją įsidedu, bangom užeina labai dideli spazmai, neįmanoma kentėti skausmo, iš pradžių galvojau, kad tiesiog labai skausmingos mėnesinės, bet kai tik iššimdavau, viskas praeidavo, tedėl supratau, kad dėl taurelės. Ar tai tom pirmom dienom man nepavyksta teisingai įsidėti, nežinau, bet 3-4 dieną jokių tokių problemų neturiu ir puikiai naudoju. O dėl perpildymo, tai aš turiu didesnę Fleurcup, bet kai naudoju pirmom dviem dienom turiu keisti kas 2-3 val... o jeigu truputi ne taip įsidedu, tai viskas prabėga... Labai svarbu teisingai įsidėti mirksiukas.gif .
Atsakyti
sveikos, kas naudoja Fleurcup ar patenkintnos jomis
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2014 06 02, 19:59)

aš naudoju, man labai patinka. jau tuoj bus 2 metai. palyginti su kitomis taurelėmis negaliu, deja, nes kitų nesu naudojus.

naudoju S dydį, tai pirmas porą dienų keičiu kas 4 valandas, poto užtenka ryte ir vakare pasikeist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 03 birželio 2014 - 07:23
QUOTE(ikeja @ 2014 06 02, 20:59)

Galiu tik palyginti su Meluna, tai Fluercup man geroookai malonesnė.
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2014 06 02, 20:59)
Naudoju daugiau nei 2 m, esu labai patenkinta.

Straipsnis apie "ekologiškas" alternatyvas moterims. Šiek tiek absurdiškas, sakyčiau.
Atsakyti
norėčiau išbandyti, bet nesinori per daug investuoti (jeigu netiktų) kuri būtų geresnė Amulette ar Mooncup?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 06 25, 18:17)
norėčiau išbandyti, bet nesinori per daug investuoti (jeigu netiktų) kuri būtų geresnė Amulette ar Mooncup?

ačiū

is siu dvieju rinkciausi mooncup smile.gif
Atsakyti