Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(izabela welsh @ 2014 03 12, 23:46)
sveikos taureliu naudotojos,as irgi labai buvau susizavejus ta taurele,nusipirkau yukki,nesiojau kokius metus,lyg ir nieko,apart to,kad kartais ji slysdavo lauk,vos neiskrisdavo,kartais skaudedavo kai vaziuodavau dviraciu,bet nesureiksminau,nesiojau toliau ir dziaugiaus ,jog taupau nepirkdama ekol. paketu,kuriu kaina ohoho,kol ji man toki poksta per drauges gimce iskrete-gerem sampana,ne viena taure ir sededamos plepejom,juokavom,kol sampanas i tualeta nepasauke,aisku,praejus kelioms valandoms,ir as sau laiminga ejau,kol drauge man negriebe uz rankos,uzstojo ir greit nuvede,kad vyrai nepamatytu-visas turinys buvo isbeges ant sviesiu kelniu,visas klynas buvo raudonas,o siaube,vos nenumiriau is gedos,gerai kad vyrai brendi,o ne sampa gere,tai net nemate,o as ilgai atsigaut negalejau,nors drauge paskolino rubus,jo ,turbut sampas pramuse,niekada man tokiu kiekiu nebuvo,ir gal kad ilgai sedejau,nesupratau...o galutinai su ja atsisveikinau,kai kilo siaubingas uzdegimas,pusles,kaklelio ir gimdos turbut,temp uzkilo iki 41,o jau skausmas,o po uzdegimo ,atejus menesinem,nepagalvojus kad cia susije,bandziau isidet,jauciu-skauda,o po to -vos isemiau,net asaros biro is skausmo,galvojau apsikakinsiu,oi,net nemalonu prisimint,ir kas bjauriausia,padarius citologini rado min pakitimus,tai viena daktare pasake-kam jus kisat ten visokius svetimkunius,o bakterijos nuo ranku,nors ir nupraustu su muilu,vis vien persinesa,tai tiek,taurele mano stovi savo dezutej,daugiau as jos bijau,nors is pradziu labai dziaugiausi,aisku as netvirtinu jog pakitimai nuo jos,bet ji tikrai nepadejo,sudarydama uzdegimus,nors ir laikiaus higienos... bigsmile.gif

Manau, kad skausmai, iškritimas ir galiausiai siaubingai suteptos kelnės - irgi byloja, apie neteisingą taurelės įsidėjimą.. Nes neįsivaizduoju kaip taurelė galėtų išslysti???.. Aš kai įsidedu - tai ji man nė krust, jei oro neišleidžiu, tai dar su skausmais lupu.. Tad tikrai netikiu, kad čia taurelės bėda.
Dėl visų uždegimų, tai toks vaizdas, kad tamponai tai jau labai gėris lygininat su taurele? Jis irgi svetimkūnis smile.gif Aš daugiau taikau daktarės komentarui, kad kam kisat ten visokius svetimkunius. Nežinau, naudoju 2 metus, jokių uždegimų, netgi nėra to sausumo bjauraus, kuris būdavo nuo tamponų paskutinėm mm dienom.. O visi uždegimai, gal tiesiog, sutapimas. Matyt taip turėjo būti, bet tikrai nesiryžčiau kaltinti tik taurelės smile.gif

QUOTE(Babaa @ 2014 03 19, 15:44)
Na maudytis tai man nelabai kaip sekėsi... baseine prisipildė ta taurelė dar papildomai chloruoto vandens...
O kuo Jūs valot, dezinfekuojat po ilgesnio laiko?
Aš tai ir virint bandžiau ir su vandenilio perokside mirkyt -  tai nepadėjo, nes man ji tokia pajuodus, spalvą pakeitus po ilgesnio naudojimo.

Na, nežinau, kaip jums ten dar kažkas prisipila blush2.gif lotuliukas.gif Nepykit, kad juokiuosi, suprantu, akd jei taip nutiko, vadinasi nutiko, bet man vistiek neįtikėtina. Aš tom dienom drąsiai einu ir į ežerą maudytis, ir į pirtį, ir į baseiną. Na, nieko smile.gif Jokių pribėgimų smile.gif
Kaip jau prieš tai minėjau, mano taurelė irgi patamsėjusi, tokia nelabai maloni akiai, bet.. ji tikrai nė kiek nuo to blogesnė nepasidaro, o ir matot ją tik jūs. Aš išsiplaunu, nuplikau ir vėl padedu į dėžutę, kai jau artėja mm, išsiimu įsidedu į maišelį medžiaginį ir į kosmetinę. Juk jos niekas ir nemato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 04 01, 16:17)
1. Manau, kad skausmai, iškritimas ir galiausiai siaubingai suteptos kelnės - irgi byloja, apie neteisingą taurelės įsidėjimą.. Nes neįsivaizduoju kaip taurelė galėtų išslysti???.. Aš kai įsidedu - tai ji man nė krust, jei oro neišleidžiu, tai dar su skausmais lupu.. Tad tikrai netikiu, kad čia taurelės bėda.
2. Na, nežinau, kaip jums ten dar kažkas prisipila  blush2.gif  lotuliukas.gif Nepykit, kad juokiuosi, suprantu, akd jei taip nutiko, vadinasi nutiko, bet man vistiek neįtikėtina. Aš tom dienom drąsiai einu ir į ežerą maudytis, ir į pirtį, ir į baseiną. Na, nieko smile.gif Jokių pribėgimų smile.gif

1. Man taurelė "pradeda iškritinėti" pirmomis gausiomis dienomis, kai pakankamai prisipildo - tiesiog pajuntu tokį lengvą pačios taurelės slystelėjimą žemyn, kai pro žemesnįjį taurelės galą (taurelė kūne įsistato kiek pasvirusi) pradeda tekėti, taurelės šonas sušlampa ir ji slysteli žemyn.

Todėl man gana realiai skamba, kad taurelė galėjo pratekėti, ypač, jei buvo naudojamas nemažas alkoholio kiekis ir buvo pamiršta ją pasikeisti laiku. Tegu izabela welsh nesupyksta, bet kaip galima nepajusti, kad kelnės sušlapo blush2.gif

2. Jūsų taurelė didelė, todėl jums ją sunku net išsiimti, bet kai merginos nusiperka mažesnę taurelę tada tie prabėgimai - dienos metu ar baseine yra lengvai įmanomi smile.gif

Man baseine irgi pasirodė, kad vandens į vidų pribėgo, bet vėliau nusprendžiau, kad tai buvo tik šviesesnės menstruacijos.

Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 04 01, 13:55)
Aš irgi nevirinu, ir ji pas mane patamsėjusi. Bet nuo to tikrai nei "skystesnė" ar kaip kitaip prastesnė nepasidarė. Šį mėn.bua lygiai 2 metai kai ją naudoju. Keisti tikrai dar nežadu smile.gif Manau ,akd dar ne vienus metus tarnaus smile.gif

Pabandykit su soda patrinti ta taurele smile.gif Man soda visus patamsejimus labai gerai nuvalo, kai virinu irgi idedu sauksta sodos i vandeni smile.gif taurele buna beveik kaip nauja
Atsakyti
Taurelę įsigijau daugiau nei prieš metus (Fleurcup). Per porą mėn. su ja "susidraugavau" ir džiaugiausi patogumu, bet tada per mmm atsirado niekad gyvenime nebuvęs simptomas - galvos skausmas, o po mmm kamavo perštėjimas ir pakitusios išskyros. Pradžioje galvojau, kad galvos skausmas - tiesiog sutapimas, o dirglumas "ten" dėl to, kad nevisad pavirinu taurelę, gal nepakankamai gerai išplaunu viešam tualete, tačiau net itin kruopšti taurelės priežiūra rezultato nepagerino. Nustojau ją naudot porą mėn. ir šitų reiškinių neliko. Tada vėl pabandžiau ir vėl tas pats verysad.gif Nustojau naudot ir dabar šių problemų nebėra, manau, tai nebuvo sutapimas. Interneto platybėse iškapsčiau, kad laaabai retas atvejis, bet pasitaiko alergija ir silikonui, o galvos skausmas - vienas iš požymių.
Realiai ir pačiai makšties mikroflorai taurelė gali "nepatikt", nes jos gi neįmanoma kaskart dezinfekuoti, net su muilu nuo rankų nepašalinami visi mikroorganizmai. Dar priklauso ir nuo individualaus jautrumo - pvz. aš negaliu naudoti prezervatyvų, įklotai man tinka tik labai ekologiški.
Atsakyti

Indica, būna žmonių su visokiom alergijom, gaila, kad negalite naudoti. Bet kaip supratau patogumo prasme taurelė jums tiko ir patiko? smile.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif aš metus sėkmingai naudojau taurelę, bet po gimdymo nebesusidraugauju, vis prateka- teks pirkti naują, didesnę g.gif
kol kas pagal atsiliepimus daurausi į Meluna. dabar naudoju femmecup, bet ji tik vieno dydžio būna ax.gif
Atsakyti
šiandien apžiūrėjau savo femmecup, tai jos persipildymo skylutes yra iskart virs 15ml žymos. tai realiai kokie 10ml pribėga ir ima per tas skylutes praleidinėti schmoll.gif
susiradau dar lunette, tai į ją iki skylučių 25 ml telpa. bandysiu ją, gal dar išvengsiu pirkimo ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Mahada @ 2014 04 04, 10:20)
šiandien apžiūrėjau savo femmecup, tai jos persipildymo skylutes yra iskart virs 15ml žymos. tai realiai kokie 10ml pribėga ir ima per tas skylutes praleidinėti  schmoll.gif
susiradau dar lunette, tai į ją iki skylučių 25 ml telpa. bandysiu ją, gal dar išvengsiu pirkimo  ax.gif

Iš talpesnių dar galite Fleurcup pažiūrėti, į jas taip pat nemažai "telpa". O kaina kiek geresnė, nei Lunette biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 04 04, 14:14)
biggrin.gif
Iš talpesnių dar galite Fleurcup pažiūrėti, į jas taip pat nemažai "telpa". O kaina kiek geresnė, nei Lunette  biggrin.gif

ačiū, būtinai pažiūrėsiu. Lunette aš jau turiu, tiesiog buvau padėjusi nes ji man pasirodė per minkšta- sunkiau išsiskleidžia. bet pabandysiu po ilgos pertraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 04 04, 12:14)
biggrin.gif
Iš talpesnių dar galite Fleurcup pažiūrėti, į jas taip pat nemažai "telpa". O kaina kiek geresnė, nei Lunette  biggrin.gif

nebent imtumėt didesniąją, nes mažoji tik 25ml iki skylučių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 04 01, 21:49)
1. Man taurelė "pradeda iškritinėti" pirmomis gausiomis dienomis, kai pakankamai prisipildo - tiesiog pajuntu tokį lengvą pačios taurelės slystelėjimą žemyn, kai pro žemesnįjį taurelės galą (taurelė kūne įsistato kiek pasvirusi) *pradeda tekėti, taurelės šonas sušlampa ir ji slysteli žemyn.

Todėl man gana realiai skamba, kad taurelė galėjo pratekėti, ypač, jei buvo naudojamas nemažas alkoholio kiekis ir buvo pamiršta ją pasikeisti laiku. Tegu izabela welsh nesupyksta, bet kaip galima nepajusti, kad kelnės sušlapo  blush2.gif

2. Jūsų taurelė didelė, todėl jums ją sunku net išsiimti, bet kai merginos **nusiperka mažesnę taurelę tada tie prabėgimai - dienos metu ar baseine yra lengvai įmanomi smile.gif

Man baseine irgi pasirodė, kad vandens į vidų pribėgo, bet vėliau nusprendžiau, kad tai buvo tik šviesesnės menstruacijos.

* Na, vistiek neįsivaizduoju kaip taurelė gali "pabėgti" smile.gif Nesupykit, tiesiog, mano asmeninė patirtis tokia, kad susivėlinusi pasikeisti taurelę (galvojau gršsiu namo ir pasikeisiu), pusiaukelyje man pradėjo per visrų bėgti, ėjau kaip kiaušinį suspaudusi biggrin.gif Bet esmė tame, kad kai jau įšokau į vonią, kliurktelėjo tiek, kad net nejauku pasidarė, o taurelė kaip buvo savo vietoje, taip ir buvo.. Nei ji kažkur pajudėjo, nei ji ten kažkus atsilaisvino.. Gal tiesiog, mano patirtis kitokia.. Netgi po nakties kartais tenka bėgom įšokti ryte į vonią, tai šliurkštelna bet vistiek taurelė vietoje yra ir niekurji nejuda smile.gif
**Galbūt tokiu atveju ir yra priežastys kodėl galimi prabėgimai. Tokiu atveju nereikia kaltinti taurelės, kad negera ir, kad kodėl ji prateka.. O deja, investuoti į didesnę, arba tokiu atveju dažniau keisti, kad nepersipildytų..
Vistiek, mergaitės, kad ir kokių nepatogumų ji pridaro, vistiek ji verta dėmesio thumbup.gif Nerealus patogumo, saugumo ir švaros jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 04 10, 15:45)
* Na, vistiek neįsivaizduoju kaip taurelė gali "pabėgti" smile.gif

Na man pabėgus irgi nebuvo, bet jausmas būtent toks, kad tuoj pabėgs biggrin.gif Aš niekur nerašiau, kad ji iškrenta mirksiukas.gif
Papildyta:

Tas "iškritimas" ir yra tai, kad ji šiek tiek pajuda iš vietos ir pradeda leisti. Kas žino, gal ilgiau pabuvus ir daugiau prabėgus imtų ir iškristų g.gif
Atsakyti