Susidomėjau ir aš šituo reikalu, bet kadangi daug gimdžius tai truputį prisibijau, kad man nebūtų per maža ir ta didesnio dydžio. MeLunos yra daugiau dydžių, tai iš pradžių galvojau, gal čia bus didesnis XL dydis, bet kažkur perskaičiau, kad MeLUnos XL vos ne mažesnis už tarkim Yuuki didesnį dydį. Tai dabar susipainiojai ir nesiryžtu pirkti.
Gal kas žinote, kokią tokiu atveju geriau rinktis? Gal kurios firmos skersmuo didesnis? Ar geriau rinktis minštesnę, ar kietesnę, kur toks pasirinkimas yra? Nesinori išleist pinigų daiktui, kuo paskui negalėsiu naudoti
QUOTE(Kerpena @ 2014 03 21, 11:35)
Susidomėjau ir aš šituo reikalu, bet kadangi daug gimdžius tai truputį prisibijau, kad man nebūtų per maža ir ta didesnio dydžio. MeLunos yra daugiau dydžių, tai iš pradžių galvojau, gal čia bus didesnis XL dydis, bet kažkur perskaičiau, kad MeLUnos XL vos ne mažesnis už tarkim Yuuki didesnį dydį. Tai dabar susipainiojai ir nesiryžtu pirkti.
Gal kas žinote, kokią tokiu atveju geriau rinktis? Gal kurios firmos skersmuo didesnis? Ar geriau rinktis minštesnę, ar kietesnę, kur toks pasirinkimas yra? Nesinori išleist pinigų daiktui, kuo paskui negalėsiu naudoti
Keletą puslapių atgal kaip tik aptarinėjome Yuuki ir Melunos dydžių skirtumus. Jūsų atveju gal geriau rinktis didesnę Yuuki, nes apžiūrinėjau gyvai ir ji man pasirodė didesnė už XL Meluną.
Aš pirkau čia - http://www.nuogimimo...t/moterims.html. Jie Kaune turi ofisą, tai nuvažiavau, gyvai apžiūrėjau taureles ir pasitarusi ir pardavėja/įmonės savininke nusipirkau.
Jie produkciją pardavinėja ir šitose Vilniaus parduotuvėse - http://www.nuogimimo...kur-pirkti.html Pasiskambinkite ar nuvažiuokite pažiūrėti ar prekiauja taurelėmis, nes siūlau pirkti būtent apžiūrėjus taureles gyvai, nes tada matysite realų taurelės dydį.
Dažnai perkant internetu merginos pamato, kad nusipirko per mažą dydį. Ypač kalbant apie Melunas.
Iš tų nurodytų kontaktų man buvo arčiausiai Rasakilos parduotuvė Tilto g. Tai vakar buvau nuėjus, bet niekuo panašiu neprekiauja ir sakė niekada neprekiavo, ten tik kūdikių prekės. Parašiau klausimą nuogimimo.lt puslapiui, tai man atsakė, kad yra vienodo dydžio Yuuki didžioji ir MeLuna XL. Kažkaip užsisakiau tą Meluną XL, tai žiūrėsiu kas bus. Kadangi dabar akcija, tai nors mažiau pinigų būsiu išleidus, jei netiks.
Kai gausite pasidalinkite įspūdžiais, labai įdomu kaip tiks ir patiks
Menstruacinė taurelė man atrodo antras tobuliausias išradimas po dviračio. Gailiuosi, kad tiek metų vargau, kiek pinigų išleidau ir kiek teršiau aplinką.
O dabar, dėmesio, klausimas.
Kaip dažnai reikia keisti taurelę nauja?
O dabar, dėmesio, klausimas.
Kaip dažnai reikia keisti taurelę nauja?
QUOTE(Spurgytė @ 2014 03 29, 15:42)
Kaip supratau klausiate po kiek laiko reikėtų pirkti naują taurelę ir išmesti senają? Tai tikslaus atsakymo nėra - girdėjau, kad gali tarnauti ir 5 metus ir daug ilgiau. Bet manau drąsiai galima naudoti tol, kol jos išvaizda ir savybės nepasikeičia
O taurelės susidėvejimas priklauso tiek nuo gamintojo, tiek nuo naudojimo. Pvz. žinau, kad dalis merginų taurelių nevirina, o tik užpila verdančiu vandeniu, nes taip taurelė ilgiau tarnaus.
Sveikos, ilendu su savo trigrasiu.
Pirmas dalykas kuris mane neramina tai ar galesiu ja naudotis, jei pvz. tamponais naudotis negaliu. Kitas dalykas kaip issirinkti dydi, na kokiu budu? Gal yra su panasiom bedom....
Pirmas dalykas kuris mane neramina tai ar galesiu ja naudotis, jei pvz. tamponais naudotis negaliu. Kitas dalykas kaip issirinkti dydi, na kokiu budu? Gal yra su panasiom bedom....
Dydžiai tai daugumos firmų tik du ir aiškiai apibrėžta kaip pasirinkti - pagal amžių ir gimdžius/negimdžius. O dėl galėjimo/negalėjimo tai sunku ką nors pasakyti pagal tiek informacijos.
QUOTE(Raven @ 2014 03 30, 02:05)
Kaip supratau klausiate po kiek laiko reikėtų pirkti naują taurelę ir išmesti senają? Tai tikslaus atsakymo nėra - girdėjau, kad gali tarnauti ir 5 metus ir daug ilgiau. Bet manau drąsiai galima naudoti tol, kol jos išvaizda ir savybės nepasikeičia
O taurelės susidėvejimas priklauso tiek nuo gamintojo, tiek nuo naudojimo. Pvz. žinau, kad dalis merginų taurelių nevirina, o tik užpila verdančiu vandeniu, nes taip taurelė ilgiau tarnaus.
Ačiū! Nevirinu, gerai praplaunu, kaip sakote karštu vandenuku. Eina jau antri metai, gal vos vos pagelto. Bet gal išties nieko tokio.
Sveikos merginos,
aš taip pat nutariau išbandyti šią man bent jau naujovę ir esu labai patenkinta. Naudoju jau 4 mėnesį - jokių problemų. Nesu gimdžiusi, tad naudoju S dydžio taureles. Aš asmeniškai negaliu pakęsti tamponų, kadangi turiu iš anksčiau likusią traumą "pirmo tampono įdėjimo" Nuo to laiko nenaudoju tamponų ir į taureles irgi žiūrėjau skeptiškai. Tačiau man parekomendavo draugė, ir nutariau pabandyt. Pabandžiusi galiu pasakyti tik tiek, kad pagaliau galiu nesijaudinti dėl tokios problemos kaip pratekėjimas. Nebėra tos baimės, kuri manyje vyravo nuolat. Patariu išbandyti toms, kurios dar nepabandė. Labai patogu ir praktiška, kadangi pagal rekomendacijas turi tarnauti nevienerius metus. šypsena)
Aš naudoju Amulette taureles. Jei kam įdomu, galiu numesti nuorodą:
https://www.amulette.lt
Jei kas esate bandžiusi šią produkciją, pasidalinkite įspūdžiais
aš taip pat nutariau išbandyti šią man bent jau naujovę ir esu labai patenkinta. Naudoju jau 4 mėnesį - jokių problemų. Nesu gimdžiusi, tad naudoju S dydžio taureles. Aš asmeniškai negaliu pakęsti tamponų, kadangi turiu iš anksčiau likusią traumą "pirmo tampono įdėjimo" Nuo to laiko nenaudoju tamponų ir į taureles irgi žiūrėjau skeptiškai. Tačiau man parekomendavo draugė, ir nutariau pabandyt. Pabandžiusi galiu pasakyti tik tiek, kad pagaliau galiu nesijaudinti dėl tokios problemos kaip pratekėjimas. Nebėra tos baimės, kuri manyje vyravo nuolat. Patariu išbandyti toms, kurios dar nepabandė. Labai patogu ir praktiška, kadangi pagal rekomendacijas turi tarnauti nevienerius metus. šypsena)
Aš naudoju Amulette taureles. Jei kam įdomu, galiu numesti nuorodą:
https://www.amulette.lt
Jei kas esate bandžiusi šią produkciją, pasidalinkite įspūdžiais
QUOTE(Spurgytė @ 2014 04 01, 10:55)
Ačiū! Nevirinu, gerai praplaunu, kaip sakote karštu vandenuku. Eina jau antri metai, gal vos vos pagelto. Bet gal išties nieko tokio.
Aš irgi nevirinu, ir ji pas mane patamsėjusi. Bet nuo to tikrai nei "skystesnė" ar kaip kitaip prastesnė nepasidarė. Šį mėn.bua lygiai 2 metai kai ją naudoju. Keisti tikrai dar nežadu Manau ,akd dar ne vienus metus tarnaus
QUOTE(Mona187 @ 2014 04 01, 14:39)
Sveikos,
Noreciau isigyt taurele, bet neapsisprendziu, kur geriau pirkti, ir koki dydi pasirinkti. Nes visur skirtingai, kiek ziuriu. Ar gali man tikti 1 dydis, jei mano dienos buna gausios tik pirmas dienas, o po to ne
Noreciau isigyt taurele, bet neapsisprendziu, kur geriau pirkti, ir koki dydi pasirinkti. Nes visur skirtingai, kiek ziuriu. Ar gali man tikti 1 dydis, jei mano dienos buna gausios tik pirmas dienas, o po to ne
Aš kai pirkau man aktualu buvo kaina, tad pirkau pigesnę (konkrečiai mano yra Yuki), o dydį rinkausi pagal tai, kad jau buvau gimdžiusi ir tas 30-tukas nors iš toli, bet jau švietė (tuo metu buvo 28-eri metai). Į gausumą net nežiūrėjau. Juk jei daiktas tiks ir patiks, nėra sudėtinga jį ir viešoje vietoje pasikeisti Žinosit, kad reikai kas 2-3 val keistis, tai jau ir jausit ir pasikeisit be problemų.