Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Raven @ 2014 03 03, 14:43)
Na tai kaip ten su tais matavimais?  ax.gif  4u.gif

Vai vai, kaip susivelinau su matavimais. Taigi, L dydzio Meluna yra 30 ml. Jau cia iki virsaus. Bet aisku, tiek niekada neprikauptum, nes ji buna pasvirusi. Tai va, idomu kitu taureliu talpos... smile.gif
Atsakyti
sveikos taureliu naudotojos,as irgi labai buvau susizavejus ta taurele,nusipirkau yukki,nesiojau kokius metus,lyg ir nieko,apart to,kad kartais ji slysdavo lauk,vos neiskrisdavo,kartais skaudedavo kai vaziuodavau dviraciu,bet nesureiksminau,nesiojau toliau ir dziaugiaus ,jog taupau nepirkdama ekol. paketu,kuriu kaina ohoho,kol ji man toki poksta per drauges gimce iskrete-gerem sampana,ne viena taure ir sededamos plepejom,juokavom,kol sampanas i tualeta nepasauke,aisku,praejus kelioms valandoms,ir as sau laiminga ejau,kol drauge man negriebe uz rankos,uzstojo ir greit nuvede,kad vyrai nepamatytu-visas turinys buvo isbeges ant sviesiu kelniu,visas klynas buvo raudonas,o siaube,vos nenumiriau is gedos,gerai kad vyrai brendi,o ne sampa gere,tai net nemate,o as ilgai atsigaut negalejau,nors drauge paskolino rubus,jo ,turbut sampas pramuse,niekada man tokiu kiekiu nebuvo,ir gal kad ilgai sedejau,nesupratau...o galutinai su ja atsisveikinau,kai kilo siaubingas uzdegimas,pusles,kaklelio ir gimdos turbut,temp uzkilo iki 41,o jau skausmas,o po uzdegimo ,atejus menesinem,nepagalvojus kad cia susije,bandziau isidet,jauciu-skauda,o po to -vos isemiau,net asaros biro is skausmo,galvojau apsikakinsiu,oi,net nemalonu prisimint,ir kas bjauriausia,padarius citologini rado min pakitimus,tai viena daktare pasake-kam jus kisat ten visokius svetimkunius,o bakterijos nuo ranku,nors ir nupraustu su muilu,vis vien persinesa,tai tiek,taurele mano stovi savo dezutej,daugiau as jos bijau,nors is pradziu labai dziaugiausi,aisku as netvirtinu jog pakitimai nuo jos,bet ji tikrai nepadejo,sudarydama uzdegimus,nors ir laikiaus higienos... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nezinau, nesusigyvenau as su tuo daikciuku schmoll.gif Man baisiausia sveciuose budavo doh.gif Gaila pinigu tik ax.gif
Atsakyti

Man jau trečias ciklas su taurele, bet kažkaip irgi dar visokių nesusipratimų kyla... rodos ir įsidedu gerai, ir nejaučiu aš jos, bet labai dažnai prabėga, ypač naktį. Kaži gali būti, kad išsirinkau per mažą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2014 03 13, 08:52)
Man jau trečias ciklas su taurele, bet kažkaip irgi dar visokių nesusipratimų kyla... rodos ir įsidedu gerai, ir nejaučiu aš jos, bet labai dažnai prabėga, ypač naktį. Kaži gali būti, kad išsirinkau per mažą?  g.gif

na pirma mm nakti, as visada keliuosi 1 karta nakti susitvarkyti, nes ir neatlaiko, bet siaip jokiu nekilo nesklandumu... Gal jus per ilgai uzsibunat? As pirmom dienom kas kelias valandas apsitvarkau ir super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 12, 23:51)
Sveikos 4u.gif  Nezinau, nesusigyvenau as su tuo daikciuku schmoll.gif  Man baisiausia sveciuose budavo doh.gif  Gaila pinigu tik ax.gif

Koki dydi emete? (Koks jusu ugis, esate gimdziusi naturaliai ar ne. Taip pat kiek Jums metu. Nuo 30 metu ar moteris gimdziusi ar ne, rekomenduoja imti didesne taurele. Taip pat svarbu moters ugis. Juk mazyte moteris, coliuke, negali lygintis su 1.85 ugio mergina) Kokia taurele? Ar ismokote isideti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 kovo 2014 - 14:17
QUOTE(Gemma @ 2014 02 22, 12:53)
aš pirmą dieną deduos įklotą, patį ploniausią dėl viso pikto, nes kartais pasitaiko, kad pateplioja kelis lašus, o paskui jau žiūriu pagal situaciją
kokia prasmė apskritai turėti taurelę, jei naudojat tik namie???  4u.gif

man daug svarbiau, kad būdama darbe, mieste, ar prie jūros/ežero, galiu ją naudot ir niekas net nesuuos, kad man mmm. jokio kvapo, jokio pratekėjimo, su ja galiu net maudytis

teko keisti ir darbe, ir kavinėj, ir akropoly, ir lauko tulike, ir visur, kur tik reikia. kartą teko net bendram (vyrų ir moterų kabinos atskirai, bet kriauklės bendroj patalpoj) tulike keistis. tai nutaikiau progą, kai vyrukų nebuvo, ir susitvarkiau

Na maudytis tai man nelabai kaip sekėsi... baseine prisipildė ta taurelė dar papildomai chloruoto vandens...
O kuo Jūs valot, dezinfekuojat po ilgesnio laiko?
Aš tai ir virint bandžiau ir su vandenilio perokside mirkyt - tai nepadėjo, nes man ji tokia pajuodus, spalvą pakeitus po ilgesnio naudojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaa: 19 kovo 2014 - 14:45
QUOTE(Babaa @ 2014 03 19, 14:44)
Na maudytis tai man nelabai kaip sekėsi... baseine prisipildė ta taurelė dar papildomai chloruoto vandens...
O kuo Jūs valot, dezinfekuojat po ilgesnio laiko?
Aš tai ir virint bandžiau ir su vandenilio perokside mirkyt -  tai nepadėjo, nes man ji tokia pajuodus, spalvą pakeitus po ilgesnio naudojimo.

aš pati buvau didžiai maloniai nustebinta, kad nebereikėjo piktintis, kad būtent tas savaitgalis, kai galėjom pagaliau nulėkt prie vandens, o man tos dienos doh.gif

aš visada iškart po dienų pavirinu kelias minutes, turiu atskirą puodelį virinimui. manoji taurelė raudona, tai spalvos nepakeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 03 12, 21:37)
Vai vai, kaip susivelinau su matavimais. Taigi, L dydzio Meluna yra 30 ml. Jau cia iki virsaus. Bet aisku, tiek niekada neprikauptum, nes ji buna pasvirusi. Tai va, idomu kitu taureliu talpos... smile.gif

Vadinasi tiesą rašė - 30ml. Teoriškai biggrin.gif Praktiškai tas 30ml talpumas niekaip neįmanomas deja hihihi.gif

Gal dar kurios turite galimybių pamatuoti taurelių talpą?
Atsakyti
As po man nutikusios nelaimes ir taureles sugadinimo, naujos taureles jokiu budu nebevirinu, tik plikau, nuplaunu muilu. Ilgiau laikys.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 03 13, 14:15)
Koki dydi emete? (Koks jusu ugis, esate gimdziusi naturaliai ar ne. Taip pat kiek Jums metu. Nuo 30 metu ar moteris gimdziusi ar ne, rekomenduoja imti didesne taurele. Taip pat svarbu moters ugis. Juk mazyte moteris, coliuke, negali lygintis su 1.85 ugio mergina)  Kokia taurele? Ar ismokote isideti?

Mano taurele yuuki, ėmiau mažesnį dydį, nes negimdžiusi, 30 m. Neturiu ir ūgis 167.. įsidėti manau išmokau, patogu, nejaučiu, susitvarkau kas dvi valandas. Tačiau nuolat tepa, todel be įklotų niekaip negaliu apseit ir dažnai prabėga, naktį beveik kiekvieną kartą, dieną irgi pasitaiko. Būna, kad prabėga ir tada kai taurelė nepilna yra, nors įsidedu atrodo gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2014 03 19, 23:58)
Mano taurele yuuki, ėmiau mažesnį dydį, nes negimdžiusi, 30 m. Neturiu ir ūgis 167.. įsidėti manau išmokau, patogu, nejaučiu, susitvarkau kas dvi valandas. Tačiau nuolat tepa, todel be įklotų niekaip negaliu apseit ir dažnai prabėga, naktį beveik kiekvieną kartą, dieną irgi pasitaiko. Būna, kad prabėga ir tada kai taurelė nepilna yra, nors įsidedu atrodo gerai g.gif

Aš irgi turiu Yuuki mažą - man 25m, ūgis 180cm ir man ji tikrai nėra per maža g.gif Nors pagal ūgį galėtų būti ant ribos, o ir metai tuoj bus 26 smile.gif Manau, kad problema pas jus gali būti įsidėjime - aš pati jau išmokus, bet būna kartų kada įsidedu netvarkingai ir pabėga. Bet tada jau dėdamasi dažnai jaučiu, kad kažkas netaip - įsidėjus atrodo viskas gerai, bet pats dėjimosi momentas būna kažkoks kitoks - ne tuo kampu, per mažai giliai, per greit išsiskleidžia ar dar kas.

Manau jums reikia pabandyti nemažai eksperimentuoti su įsidėjimu, nes gerai įdėta taurelė gali prabėgti prisipildžiusi, tačiau negali tepti visą laiką.
Atsakyti