sveikos taureliu naudotojos,as irgi labai buvau susizavejus ta taurele,nusipirkau yukki,nesiojau kokius metus,lyg ir nieko,apart to,kad kartais ji slysdavo lauk,vos neiskrisdavo,kartais skaudedavo kai vaziuodavau dviraciu,bet nesureiksminau,nesiojau toliau ir dziaugiaus ,jog taupau nepirkdama ekol. paketu,kuriu kaina ohoho,kol ji man toki poksta per drauges gimce iskrete-gerem sampana,ne viena taure ir sededamos plepejom,juokavom,kol sampanas i tualeta nepasauke,aisku,praejus kelioms valandoms,ir as sau laiminga ejau,kol drauge man negriebe uz rankos,uzstojo ir greit nuvede,kad vyrai nepamatytu-visas turinys buvo isbeges ant sviesiu kelniu,visas klynas buvo raudonas,o siaube,vos nenumiriau is gedos,gerai kad vyrai brendi,o ne sampa gere,tai net nemate,o as ilgai atsigaut negalejau,nors drauge paskolino rubus,jo ,turbut sampas pramuse,niekada man tokiu kiekiu nebuvo,ir gal kad ilgai sedejau,nesupratau...o galutinai su ja atsisveikinau,kai kilo siaubingas uzdegimas,pusles,kaklelio ir gimdos turbut,temp uzkilo iki 41,o jau skausmas,o po uzdegimo ,atejus menesinem,nepagalvojus kad cia susije,bandziau isidet,jauciu-skauda,o po to -vos isemiau,net asaros biro is skausmo,galvojau apsikakinsiu,oi,net nemalonu prisimint,ir kas bjauriausia,padarius citologini rado min pakitimus,tai viena daktare pasake-kam jus kisat ten visokius svetimkunius,o bakterijos nuo ranku,nors ir nupraustu su muilu,vis vien persinesa,tai tiek,taurele mano stovi savo dezutej,daugiau as jos bijau,nors is pradziu labai dziaugiausi,aisku as netvirtinu jog pakitimai nuo jos,bet ji tikrai nepadejo,sudarydama uzdegimus,nors ir laikiaus higienos...