Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(HFT @ 2014 02 21, 22:55)

Ir noriu jūsų paklausti ar naudojat irgi tik kai žinot, kad galėsit namie pasikeisti?

blink.gif nea, as nebenaudoju nieko kito g.gif nes kitaip... nu tai kur prasme... man reikia patogumo visur, o ne tik namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi ne, tikrai nenaudoju tik namie blink.gif Priesingai, ji labai patogu kur nors isvaziavus. Tikrai kas 4 h uztenka ja patikrinti. Cia sunkiausiom dienom.O anksciau su tom priemonem budavo bedos. Dabar jos nebera. Kartu su ja naudoju pasiutus iklotus, skalbiamus, daugkartinius. Ju turiu 3. Bet ju prireikia tik 2 pirmom dienom. tik manau, kad ji galbut tinka nejautriom moterim. Nu yra visokiu asmenybiu, kur bijo pvz kraujo pamatyti. Arba kur labai jautrios tamponams. Kur nemegsta, "kad kazkas yra viduj". Tad jei skeptiskai ziurit, tai geriau nepirkti. As jau nesioju ja antra. Kai pirma sugadinau, nedvejojau isigyti kita.
Atsakyti
Labuka,

Noriu klustelt. Nusipirkau MeLuna L dydi, nes esu gimdziusi. Tik be paketelio neapsieinu, ar cia reiskia, kad man reikia didesnes taureles, ar kietesnes? O gal ir kietesnes ir didesnes? blink.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 26, 18:19)
Labuka,

Noriu klustelt. Nusipirkau MeLuna L dydi, nes esu gimdziusi. Tik be paketelio neapsieinu, ar cia reiskia, kad man reikia didesnes taureles, ar kietesnes? O gal ir kietesnes ir didesnes?  blink.gif
Aciu is anksto  4u.gif

tikriausiai reikia daugiau praktikos ir įgūdžių. gali būti, kad ne visai išsiskleidžia. kietesnę lengviau išskleisti. bet kadangi kainuoja ne pora litų, tai verčiau daugiau pasipraktikuoti ir vėliau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 26, 19:19)
Labuka,

Noriu klustelt. Nusipirkau MeLuna L dydi, nes esu gimdziusi. Tik be paketelio neapsieinu, ar cia reiskia, kad man reikia didesnes taureles, ar kietesnes? O gal ir kietesnes ir didesnes?  blink.gif
Aciu is anksto  4u.gif

Taurelė įdėta buti išsiskleisti, t.y. susidaryti vakumas. Galite įsidėjus taurelė apvesti ratu, patikrindama ar tikrai teisingai įsistatė.

Su Melunų dydžiais šeip tragedija doh.gif Nusipirko mergina kitam forume M dydį - nei aukšta, nei gimdžiusi ir rašo, kad jai ji per maža, nors pagal Melunos lenteles turėtų būti kaip tik. Gerai, kad aš Yuuki pirkau ir nėra problemų - rinkausi tarp Yuuki ir Melunos ir vienas iš pasirinkimo faktorių buvo tai, kad man Melunos dydžiai buvo neaiškūs (taurelės vos matomai skiriasi, o viena skirta gimdžiusiai, o kita ne), o štai Yuuki taurelės skiriasi kaip reikiant ir pasirinkimas lengvas smile.gif
Atsakyti
Va Palyginumui Yuuki dydžiai ir Melunos dydžiai:

Maža Yuuki ir didelė Yuuki
user posted image
user posted image
user posted image

Melunos dydžių kaita:
user posted image
user posted image

Ir nesuprantu - maža Yuuki yra gerokai didesnė už mažą Meluną, bet Yuuki dydžių skirtumas daug ryškesnis, nei S ir XL Melunos g.gif

Šioje foto rodo, kad didelė Yuuki lygi didelei Melunai.

O pagal šią lentelę ir šią lentelę taip pat didelė Yuuki yra tik 24ml, o didelė Meluna net 30ml biggrin.gif

Ne, nu ***** kažkas aiškiai meluoja biggrin.gif Įtariu, kad tos lentelės sudarytos Melunos naudai (ar kitų taurelių nenaudai, arba išvis surašyti belekas iš oro), nes mačiau realiai Melunas ir Yuuki ir lyginau ir tikrai didelė Yuuki buvo didžiausia iš visų.

Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 02 27, 01:50)
Va Palyginumui Yuuki dydžiai ir Melunos dydžiai:

Maža Yuuki ir didelė Yuuki
user posted image
user posted image
user posted image

Melunos dydžių kaita:
user posted image
user posted image

Ir nesuprantu - maža Yuuki yra gerokai didesnė už mažą Meluną, bet Yuuki dydžių skirtumas daug ryškesnis, nei S ir XL Melunos  g.gif

Šioje foto rodo, kad didelė Yuuki lygi didelei Melunai.

O pagal šią lentelę ir šią lentelę taip pat didelė Yuuki yra tik 24ml, o didelė Meluna net 30ml  biggrin.gif

Ne, nu ***** kažkas aiškiai meluoja  biggrin.gif Įtariu, kad tos lentelės sudarytos Melunos naudai (ar kitų taurelių nenaudai, arba išvis surašyti belekas iš oro), nes mačiau realiai Melunas ir Yuuki ir lyginau ir tikrai didelė Yuuki buvo didžiausia iš visų.

Hm, galima patikrinti, kas meluoja. As galiu paziureti, kiek tiksliai ml yra Meluna L dydzio. Ipilsiu ir paziuresiu. Kas turi Yuki L, gali ta pati padaryti. Butu tikrai idomu suzinoti. Siandien galesiu pamatuoti, kiek ten telpa ml. Labai jau idomu pasidare. Kazkaip gamintojam labai sunku padaryti vien masteli visoms taurelems. Cia kaip su rubais. Siuntiesi L dydi is Kinijos ir S is Amerikos... doh.gif
Papildyta:
Na o as Meluna emiau, nes nuolaida 50% buvo. Bet jei man vis praleidines, teks bandyt Yuki kokia XL...
Papildyta:
O jums pradzioje ir prabeginedavo, ar iskart viskas buvo ok?
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 27, 14:53)
Hm, galima patikrinti <...>

Aš dar vakar pagalvojau ar nebus toks dalykas, kad Yuuki rašo mililitrus kiek telpa taurelėje iki pratekėjimo, o Meluna kiek iš viso telpa taurelėje g.gif Nes makštis realiai yra ne vertikali, o gana įstriža, todėl įsidėjus taurelę vienas jos galas būna aukščiau, kitas žemiau. Ir dėlto taurelė niekada viduje neprisipildo pilnai, nes pradeda pratekėti prisipildžiusi iki žemesniojo galo lygio g.gif

user posted image
Aš pirkausi Yuuki mažą - esu negimdžiusi, bet aukšta mergina - man ji dydžio prasme puikiai tinka, tikrai mažesnės nenorėčiau. Bet kartais, kai jautresnės dienos, ji šiek tiek kietoka, bet tai nėra didelė problema. Mačiau Yuuki didelę - tai ji tikrai nemaža, net baisoka buvo įsivaizduoti tokią savyje hihihi.gif Žinau, kad kaikada gimdžiusios ir Yuuki mažą naudoja, bet čia jau kiekvienos moters pasirinkimas kaip jai geriau ir patogiau smile.gif

O jūsų Meluna kokio dydžio? Dar nebandėte?
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 02 27, 15:15)
Aš dar vakar pagalvojau ar nebus toks dalykas, kad Yuuki rašo mililitrus kiek telpa taurelėje iki pratekėjimo, o Meluna kiek iš viso telpa taurelėje  g.gif Nes makštis realiai yra ne vertikali, o gana įstriža, todėl įsidėjus taurelę vienas jos galas būna aukščiau, kitas žemiau. Ir dėlto taurelė niekada viduje neprisipildo pilnai, nes pradeda pratekėti prisipildžiusi iki žemesniojo galo lygio  g.gif

user posted image
Aš pirkausi Yuuki mažą - esu negimdžiusi, bet aukšta mergina - man ji dydžio prasme puikiai tinka, tikrai mažesnės nenorėčiau. Bet kartais, kai jautresnės dienos, ji šiek tiek kietoka, bet tai nėra didelė problema. Mačiau Yuuki didelę - tai ji tikrai nemaža, net baisoka buvo įsivaizduoti tokią savyje hihihi.gif Žinau, kad kaikada gimdžiusios ir Yuuki mažą naudoja, bet čia jau kiekvienos moters pasirinkimas kaip jai geriau ir patogiau smile.gif

O jūsų Meluna kokio dydžio? Dar nebandėte?

Manoji L dydzio. Kai pamaciau, galvojau, as ten jos neisikisiu smile.gif bet kuo puikiaiusiai is pirmo karto be didesniu sunkumu ja isidejau. Bandziau, minejau, kad man prateka. Aisku, naudojau tik per vienerias mm, nes neseniai nusipirkau. As lyg apvedu pirstu, patikrinu, ar visa issiskleidusi. Na lyg ir visa g.gif nebent kazka ne taip jauciu smile.gif
Na, bandysiu dar pora mm ir ziuresiu, jei rezultatas tas pats, teks imti Yuki kokia xl. O vis delto as savaja Meluna ml ismatuosiu. Parasysiu, kiek cia ml gaunasi smile.gif
O matavimas turetu visu raureliu buti tas pats. Turetu rasyti kiek is viso ml, nes pakrypimas pas moteri taip pat yra skirtingas. Manau skiriasi dar ir po gimdymo.
Papildyta:
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 27, 15:38)
Manoji L dydzio. Kai pamaciau, galvojau, as ten jos neisikisiu smile.gif bet kuo puikiaiusiai is pirmo karto be didesniu sunkumu ja isidejau. Bandziau, minejau, kad man prateka. Aisku, naudojau tik per vienerias mm, nes neseniai nusipirkau. As lyg apvedu pirstu, patikrinu, ar visa issiskleidusi. Na lyg ir visa  g.gif  nebent kazka ne taip jauciu smile.gif
Na, bandysiu dar pora mm ir ziuresiu, jei rezultatas tas pats, teks imti Yuki kokia xl. O vis delto as savaja Meluna ml ismatuosiu. Parasysiu, kiek cia ml gaunasi smile.gif
O matavimas turetu visu raureliu buti tas pats. Turetu rasyti kiek is viso ml, nes pakrypimas pas moteri taip pat yra skirtingas. Manau skiriasi dar ir po gimdymo.

Ai, o as esu neauksta ir liekna. Maniau, kad man M dydzio pakaks, bet kadangi esu gimdziusi, emiau L.
Atsakyti
Turėčiau kokią milimetrinę matuoklę, tai išmatuočiau savo mažą Yuuki biggrin.gif Bet rodos nieko tokio tinkamo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 27, 13:53)
O jums pradzioje ir prabeginedavo, ar iskart viskas buvo ok?

Bėgdavo, bėgdavo, aš tai gal tik po pusės metų pagaliau išmokau teisingai įdėti, kad pirmom dienom nebėgtų, nes vis pratekėdavo doh.gif O turiu draugių, kurios nuo pat pirmos dienos teisingai įsidėjo ir problemų jokių neturėjo...
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 27, 14:53)
Hm, galima patikrinti, kas meluoja. As galiu paziureti, kiek tiksliai ml yra Meluna L dydzio. Ipilsiu ir paziuresiu. Kas turi Yuki L, gali ta pati padaryti. Butu tikrai idomu suzinoti. Siandien galesiu pamatuoti, kiek ten telpa ml. Labai jau idomu pasidare.

Na tai kaip ten su tais matavimais? ax.gif 4u.gif
Atsakyti