QUOTE(Raven @ 2014 02 27, 15:15)
Aš dar vakar pagalvojau ar nebus toks dalykas, kad Yuuki rašo mililitrus kiek telpa taurelėje iki pratekėjimo, o Meluna kiek iš viso telpa taurelėje
Nes makštis realiai yra ne vertikali, o gana įstriža, todėl įsidėjus taurelę vienas jos galas būna aukščiau, kitas žemiau. Ir dėlto taurelė niekada viduje neprisipildo pilnai, nes pradeda pratekėti prisipildžiusi iki žemesniojo galo lygio
Aš pirkausi Yuuki mažą - esu negimdžiusi, bet aukšta mergina - man ji dydžio prasme puikiai tinka, tikrai mažesnės nenorėčiau. Bet kartais, kai jautresnės dienos, ji šiek tiek kietoka, bet tai nėra didelė problema. Mačiau Yuuki didelę - tai ji tikrai nemaža, net baisoka buvo įsivaizduoti tokią savyje
Žinau, kad kaikada gimdžiusios ir Yuuki mažą naudoja, bet čia jau kiekvienos moters pasirinkimas kaip jai geriau ir patogiau
O jūsų Meluna kokio dydžio? Dar nebandėte?
Manoji L dydzio. Kai pamaciau, galvojau, as ten jos neisikisiu
bet kuo puikiaiusiai is pirmo karto be didesniu sunkumu ja isidejau. Bandziau, minejau, kad man prateka. Aisku, naudojau tik per vienerias mm, nes neseniai nusipirkau. As lyg apvedu pirstu, patikrinu, ar visa issiskleidusi. Na lyg ir visa
nebent kazka ne taip jauciu
Na, bandysiu dar pora mm ir ziuresiu, jei rezultatas tas pats, teks imti Yuki kokia xl. O vis delto as savaja Meluna ml ismatuosiu. Parasysiu, kiek cia ml gaunasi
O matavimas turetu visu raureliu buti tas pats. Turetu rasyti kiek is viso ml, nes pakrypimas pas moteri taip pat yra skirtingas. Manau skiriasi dar ir po gimdymo.
Papildyta:
QUOTE(Ievaa @ 2014 02 27, 15:38)
Manoji L dydzio. Kai pamaciau, galvojau, as ten jos neisikisiu
bet kuo puikiaiusiai is pirmo karto be didesniu sunkumu ja isidejau. Bandziau, minejau, kad man prateka. Aisku, naudojau tik per vienerias mm, nes neseniai nusipirkau. As lyg apvedu pirstu, patikrinu, ar visa issiskleidusi. Na lyg ir visa
nebent kazka ne taip jauciu
Na, bandysiu dar pora mm ir ziuresiu, jei rezultatas tas pats, teks imti Yuki kokia xl. O vis delto as savaja Meluna ml ismatuosiu. Parasysiu, kiek cia ml gaunasi
O matavimas turetu visu raureliu buti tas pats. Turetu rasyti kiek is viso ml, nes pakrypimas pas moteri taip pat yra skirtingas. Manau skiriasi dar ir po gimdymo.
Ai, o as esu neauksta ir liekna. Maniau, kad man M dydzio pakaks, bet kadangi esu gimdziusi, emiau L.