Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Pampuckyte @ 2014 02 16, 15:14)
sveikos,ech,skaitau ir skaitau as cia apie ta taurele.Niekaip neapsisprendziu,gaila pinigais svaistytis,as negimdziusi,mano mm gausios,ju metu naudoju paketus,bet jei tamponus tenka naudoti,naudoju tik ob mini,nes kiti sunkiai ir dedas ir skauda ir paburke ten viskas buna,ka jus man patartumete? g.gif  doh.gif mastau tarp melunos clasic ir melunos soft?Jei tamponai sunkiai dedasi,gal reiektu soft? doh.gif  pasimetus,kaip slyva tasej doh.gif  lotuliukas.gif

Taip, jei menstruacijų metu ten jautru, tada reiktų soft imti. Tik siūlau imti didesnį dydį tada, dėl gausumo ir dėl to, kad minkštos Melunos sunkiau išsiskleidžia, todėl su didesne bus saugiau. Sakyčiau jums reiktų Melunos L dydžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 02 17, 01:42)
Taip, jei menstruacijų metu ten jautru, tada reiktų soft imti. Tik siūlau imti didesnį dydį tada, dėl gausumo ir dėl to, kad minkštos Melunos sunkiau išsiskleidžia, todėl su didesne bus saugiau. Sakyčiau jums reiktų Melunos L dydžio  g.gif

dekoju,bet pasiziejau,kad soft melunos daug didesnes visais atzvilgiais uz paprastas melunas,tai bijau,kad neisidesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 02 19, 00:20)
dekoju,bet pasiziejau,kad soft melunos daug didesnes visais atzvilgiais uz paprastas melunas,tai bijau,kad neisidesiu blush2.gif  lotuliukas.gif

Kur jūs taip pažiūrėjote? g.gif Bent gamintojas niekur nerašo, kad soft didesnės už classic, prie abiejų pateikiama ta pati dydžių lentelė g.gif
Papildyta:
Va čia palyginimui pateikiama foto minkštos S dydžio ir klasikinės M dydžio Melunos ir dydis aiškiai skiriasi - http://www.cupconver...sic-meluna.html

Šitam video ir skiriasi - http://www.youtube.c...h?v=ufuYVYyfHM8
Atsakyti

Šitam video ir skiriasi - http://www.youtube.c...h?v=ufuYVYyfHM8
[/quote]

matyt kazka ne ta prisziurejau lotuliukas.gif buvau siandien pas ginekologe poliklinikoje,tai nerekomendavo man tu taureliu,atseit uzdegimai visokie po to buna,del tamponu irgi sake tik ekstra atvejais,pagal ja geriausia paketai,o jei dirgina,tai sako su anijonu juostelem rinkis doh.gif ziuriu cia daugumos ginekologiu tokia nuomone blink.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas turite nuolaidų kodą http://fleurcup.com/ dabar joms nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2014 02 19, 23:50)
Gal kas turite nuolaidų kodą http://fleurcup.com/ dabar joms nuolaida.
iš kur žinot, kad dabar yra nuolaida? Paskutinį kodą gavau sausio pabaigoje, galiojo berods 01 28-31, daugiau nieko negavau g.gif
Atsakyti
Kai būna nuolaidos, atsiranda papildomas laukelis, kuriame įrašomas kodukas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gavau ir aš šiandien taurelę. Vis dvejojau dvejojau... Tik gavusi kažkaip išsigandau ar nebūsiu per didelį dydį išsirinkusi. Pirkau MeLuna L dydžio. Pirmos 2 dienos labai gausios būna, po to jau mažiau. Gimdžiau 2 kartus.... Kaip tik jau turi būt mano dienos, tai parašysiu dar kaip pavyko susidraugaut smile.gif

Ir dar man labai įdomu vienas dalykas smile.gif Kol dar nebuvote įgudusios, ar naudojote įklotus ar hig. pak.? Nes baisu, jei prabėgs... O kai įgudote nebesidedate IŠVIS NIEKO? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būtybė*: 21 vasario 2014 - 11:35
Butybe mirksiukas.gif as nenaudojau nieko blush2.gif Aisku gerai butu kad bent jau pirma diena naudojimo butu namuose mirksiukas.gif kol suprasit kas ir kaip ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2014 02 21, 11:32)
Sveikos smile.gif
Gavau ir aš šiandien taurelę. Vis dvejojau dvejojau... Tik gavusi kažkaip išsigandau ar nebūsiu per didelį dydį išsirinkusi. Pirkau MeLuna L dydžio. Pirmos 2 dienos labai gausios būna, po to jau mažiau. Gimdžiau 2 kartus.... Kaip tik jau turi būt mano dienos, tai parašysiu dar kaip pavyko susidraugaut smile.gif

Ir dar man labai įdomu vienas dalykas smile.gif Kol dar nebuvote įgudusios, ar naudojote įklotus ar hig. pak.? Nes baisu, jei prabėgs... O kai įgudote nebesidedate IŠVIS NIEKO? cool.gif

Aš visuomet naudojau tik įklotus, paketų - ne. Bet tuo metu, kai pradėjau naudotis taurele, buvau vaiko priežiūros atostogų, taigi dažnai būdavau namuose ir žinojau, kad jei pajusiu, jog bėga pro šalį, tai galėsiu iš karto nubėgti į WC ir pataisyti. Jeigu tuo metu būčiau dirbusi, tai tubūt būčiau labiau pasisaugojusi, nes man tų pratekėjimų tai buvo ir nemažai. Vienoms pavyksta greičiau susidraugauti, kitoms - vėliau, tai aš buvau iš tų, kurios vėliau išmoko teisingai užsidėti rolleyes.gif Bet galiausiai pavyko, dabar jau beveik 2,5 metų bus, kaip naudoju thumbup.gif
Dabar jau dedu įklotus pirmas dvi dienas, nes kai labai gausios mmm, tai pateplioja kažkiek (pvz., keičiantis taurelę, ar būna, kad persipildo ir kažkiek pradeda leisti). Bet nuo trečios dienos jau nieko nebededu, nes žinau, kad užtenka man taurelę pasikeisti ryte ir vakare, ir ji net nebūna prisipildžiusi, tai jau ramiai sau nešioju stringus ir miegu nuoga rolleyes.gif
Kai prisimenu apie paketus, tai net nupurto schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi ateinu pasidžiaugti dėl taureles. Na super dalykas, neprieštarausiu. Turiu jau ne pirmą mėnesį, su isidėjimu ir išsiėmimu problemų beveik nėra. Tačiau ja naudojuosi tik kai esu namie, vis baisu ne namie ją tvarkytis, nes ypač mėnesinių pradžioje būna gan gausios ir taip labai estetiškai gražiai nelabai pavyksta susitvarkyti blush2.gif
Ir noriu jūsų paklausti ar naudojat irgi tik kai žinot, kad galėsit namie pasikeisti?
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2014 02 21, 11:32)

aš pirmą dieną deduos įklotą, patį ploniausią dėl viso pikto, nes kartais pasitaiko, kad pateplioja kelis lašus, o paskui jau žiūriu pagal situaciją

QUOTE(HFT @ 2014 02 21, 21:55)
Aš irgi ateinu pasidžiaugti dėl taureles. Na super dalykas, neprieštarausiu. Turiu jau ne pirmą mėnesį, su isidėjimu ir išsiėmimu problemų beveik nėra. Tačiau ja naudojuosi tik kai esu namie, vis baisu ne namie ją tvarkytis, nes ypač mėnesinių pradžioje būna gan gausios ir taip labai estetiškai gražiai nelabai pavyksta susitvarkyti  blush2.gif
Ir noriu jūsų paklausti ar naudojat irgi tik kai žinot, kad galėsit namie pasikeisti?

kokia prasmė apskritai turėti taurelę, jei naudojat tik namie??? 4u.gif

man daug svarbiau, kad būdama darbe, mieste, ar prie jūros/ežero, galiu ją naudot ir niekas net nesuuos, kad man mmm. jokio kvapo, jokio pratekėjimo, su ja galiu net maudytis

teko keisti ir darbe, ir kavinėj, ir akropoly, ir lauko tulike, ir visur, kur tik reikia. kartą teko net bendram (vyrų ir moterų kabinos atskirai, bet kriauklės bendroj patalpoj) tulike keistis. tai nutaikiau progą, kai vyrukų nebuvo, ir susitvarkiau
Atsakyti