Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(infuzorija @ 2014 01 06, 22:07)
pas mus labai kalkėtas vanduo, tai apkalkėja. bet nusitrina lengvai tos kalkės.
niekada neišsitaško. juk ten neprisipildo grynai iki viršaus. aišku, jei paversit horizontaliai, tai išbėgs.

As turbut busiu prie tu,kurios nevirina blush2.gif uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau...

Man taip pat neissitasko.Apskritai isimu taurele kaip svytuokle kairen desinen judindama,labai svelniai,be skausmu issiima.
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 01 07, 09:56)
As turbut busiu prie tu,kurios nevirina blush2.gif uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau...

Aš taip pat nevirinu drinks_cheers.gif Kai pirkau su pardavėja/platintoja pasitariau - ji sakė pati nevirina, tik užpila verdančiu vandeniu, nes taip taurelė ilgiau išsilaiko smile.gif
Atsakyti
o man ramiau truputį pavirint, kas kad apkalkėja, tos kalkės labai lengvai su vandeniu nusiskalauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Engine @ 2014 01 06, 20:35)
Hmmm  g.gif  as nelabai isivaizduoju, kaip ja istraukiat? Ta prasme, ar neissitasko jos ,,turinys"?  doh.gif

neišsitaško. pati įsivaizduodavau, kad baisiai kruvinas reikalas, bet visai ne thumbup.gif kruvini paketai triusikuose ir šiūkšliadėžėse tikrai bjauriau.

esu labai patenkinta šita naujove smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raven @ 2014 01 01, 20:03)
Galima, bet nekaltybės tada irgi nebeliks biggrin.gif Aš pati naudojau tamponus (ne mini) dar būdama nekalta, nors nekaltoms rekomenduoja tik mini. Taigi dėl tamponų, tai iš esmės moralinis pasirinkimas ar galima naudoti ar ne, bet taurelei įsidėti reikia gerokai vidun įlįsti, nebijoti savo kūno ir jį pažinoti. Taigi sakyčiau, kad nekaltoms negalima.

jeigu nekaltybe vadinate tik plėvę, tai jo, gali pakenkt. bet kam reik plėvės? ar nekaltybė nėra moralinis, o ne fiziologinis reikalas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Raven @ 2013 11 22, 22:05)
Tai dėl pienligės ir skaudėjo  mirksiukas.gif Bet taurelė manau jos negalėjo sukelti, priežasčių reikia kitur ieškoti  g.gif

tikrai gali, jeigu nehigieniškai naudojama, jeigu neišplaunama kruopščiai, neiškaitinama ir pns.
Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2013 10 11, 15:58)
paskaičius komentarus per daug sudėtinga atodo...

pabandykit. tikrai nieko ypatingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Prie pagyru siam nuostabiam isradimui prisdedu ir as. Jau naudoju kokius 5 metus ir per ta laika net nebuvo minties grizti prie tamponu ar paketu.
Tik turejau nezmoniskos gedos per savo ziopluma blush2.gif Baigiantis sirgti as ja isidejau ir visai pamirsau. Po keliu dienu pradejau teplioti. Prisisaiciau kad gali buti visokiu ligu simptomas, tai lekiau pas ginekologe. Ir ka jus manot, rado radybu.. o as jos visai net nejutau, ir visai isejo is galvos kad as su ja.. blush2.gif
Tai po tada kilo mintis grizti prie tamponu, juos bent jauti ir matai, tai tikrai nepamirsi kad turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrijaa: 27 sausio 2014 - 12:48
OMG, negalėčiau nors tu ką... Išsiimi taurelę, o ten kaip kokio vyno, sklidina kraujo.. Nu ne, ačiū..nebent būčiau vampyrė lotuliukas.gif
Atsiprašau už kritiką, bet man skamba žiauriau nei žiauriai...
Atsakyti
QUOTE(alyvuogė. @ 2014 01 29, 21:05)
OMG, negalėčiau nors tu ką... Išsiimi taurelę, o ten kaip kokio vyno, sklidina kraujo.. Nu ne, ačiū..nebent būčiau vampyrė  lotuliukas.gif

o kas liepia taurelės turinį tyrinėt? biggrin.gif išsiėmei, išpylei, išplovei, įsidėjai atgal, nuleidai vandenį ir viskas cool.gif

man daug baisesnis išmirkusių tamponų ir paketų vaizdas, o ir kvapas jų gerokai šlykštesnis, o į kanalizaciją jų nenuleisi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuogė. @ 2014 01 29, 21:05)
OMG, negalėčiau nors tu ką... Išsiimi taurelę, o ten kaip kokio vyno, sklidina kraujo.. Nu ne, ačiū..nebent būčiau vampyrė  lotuliukas.gif

man tai svis butu geriau jei nebutu tu mmm - nepatinka nei tas vaizdas kur isbeges, nei jausmas kai bega, nei savijauta kol bega doh.gif Apskritai jauciuos ziauriai palyginus kaip jaucias vyrai, nes jiems niekas niekur nebega unsure.gif
Atsakyti
labutis. o ka manot apie sia taurele? ar kas naudojat butent tokia?
http://baltasypsena....are-akcija.html
Atsakyti
QUOTE(samanta gen @ 2014 02 06, 12:20)
labutis. o ka manot apie sia taurele? ar kas naudojat butent tokia?
http://baltasypsena....are-akcija.html

pirmą kartą tokią girdžiu. manau čia viena iš tų "no name" made in china, tik bile kokia dėžutė nupiešta. kad jos vertė 140lt tai visai visai netikiu.
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2014 02 07, 15:58)
pirmą kartą tokią girdžiu. manau čia viena iš tų "no name" made in china, tik bile kokia dėžutė nupiešta. kad jos vertė 140lt tai visai visai netikiu.

aciu uz atsakyma:) uzsisakiau melunos:)
Atsakyti
sveikos,ech,skaitau ir skaitau as cia apie ta taurele.Niekaip neapsisprendziu,gaila pinigais svaistytis,as negimdziusi,mano mm gausios,ju metu naudoju paketus,bet jei tamponus tenka naudoti,naudoju tik ob mini,nes kiti sunkiai ir dedas ir skauda ir paburke ten viskas buna,ka jus man patartumete? g.gif doh.gif mastau tarp melunos clasic ir melunos soft?Jei tamponai sunkiai dedasi,gal reiektu soft? doh.gif pasimetus,kaip slyva tasej doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampuckyte: 16 vasario 2014 - 14:16