Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Raven @ 2014 01 01, 21:03)
Galima, bet nekaltybės tada irgi nebeliks biggrin.gif Aš pati naudojau tamponus (ne mini) dar būdama nekalta, nors nekaltoms rekomenduoja tik mini. Taigi dėl tamponų, tai iš esmės moralinis pasirinkimas ar galima naudoti ar ne, bet taurelei įsidėti reikia gerokai vidun įlįsti, nebijoti savo kūno ir jį pažinoti. Taigi sakyčiau, kad nekaltoms negalima.

Sveika,
o aš kaip tik sakyčiau, kad bent jau man, tai taurelę mažiau reikia viduj įsikišti (atsiprašau, už nekokį išsireiškimąsmile.gif
Bet kaip ir jūs, nepatarčiau jaunoms su taurelėm žaisti. Nežinau, viskam savas laikas gal.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 02, 17:50)
jeigu teisingai supratau nupasakotą pojūtį, tai jis man paprastai reiškia, kad būtina kuo skubiau į wc susitvarkyti, nes jau taurelė pilna biggrin.gif Manau normalu tiek kartų, aš piko metu kas 3-4 valandas keičiu.

aisku tuomet 4u.gif
Atsakyti
Taip pat prisijungiu prie pagirių taurelei, superinis dalykas, tikrai palengvinantis gyvenimą. Naudoju jau gal antri metai. Tik va, pastaruoju metu pastebėjau, kad mensių piko metu susidaro dideli krešuliai (buvo net apie 2-3cm dydžio gumulai), svarstau gal prisideda gal ir tas kad taurelėje tas kraujas juk "stovi" ( nors pas mane ir taip mensės gausios, būna tų krešulių, bet ne tokių didelių)...Gal kam buvo panašiai?
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 01 03, 21:27)
Taip pat prisijungiu prie pagirių taurelei, superinis dalykas, tikrai palengvinantis gyvenimą. Naudoju jau gal antri metai. Tik va, pastaruoju metu pastebėjau, kad mensių piko metu susidaro dideli krešuliai (buvo net apie 2-3cm dydžio gumulai), svarstau gal prisideda gal ir tas kad taurelėje tas kraujas juk "stovi" ( nors pas mane ir taip mensės gausios, būna tų krešulių, bet ne tokių didelių)...Gal kam buvo panašiai?

kraujas taip nesukreses, tai ko gero yra gimdos gleivines gabaleliai. Jei ju nemazai ir jie dideli, pasikonsultuokit del visa ko su daktare
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2014 01 03, 17:47)
Sveika,
o aš kaip tik sakyčiau, kad bent jau man, tai taurelę mažiau reikia viduj įsikišti (atsiprašau, už nekokį išsireiškimąsmile.gif
Bet kaip ir jūs, nepatarčiau jaunoms su taurelėm žaisti. Nežinau, viskam savas laikas gal.

Taip, taurelė į gylį įsistato arčiau, nei tamponas, tai iš tos pusės jūs teisi. Bet taurelei įsidėti (bent man, manau ir kitoms) reikia daug daugiau erdvės į plotį, būtent tai ir turėjau mintyje aname savo poste mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raven: 04 sausio 2014 - 03:42
QUOTE(Raven @ 2014 01 04, 04:41)
Taip, taurelė į gylį įsistato arčiau, nei tamponas, tai iš tos pusės jūs teisi. Bet taurelei įsidėti (bent man, manau ir kitoms) reikia daug daugiau erdvės į plotį, būtent tai ir turėjau mintyje aname savo poste  mirksiukas.gif

Tiktai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
O is kur Meluna atsisiusti gal kas atradot? g.gif Kiek randu ~10 eur siuntimas... noretusi pigiau rast...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 01 04, 19:12)
O is kur Meluna atsisiusti gal kas atradot? g.gif  Kiek randu ~10 eur siuntimas... noretusi pigiau rast...

O nenorite čia pirkti - kaip tik akcija Melunoms --> http://www.nuogimimo...t/moterims.html
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 01 04, 21:34)
O nenorite čia pirkti - kaip tik akcija Melunoms --> http://www.nuogimimo...t/moterims.html

Aha, ačiū 4u.gif per toli ieškau pasirodo, jau užsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O as dar su klausimu. O virinant taurele ji neapkalkeja?
Atsakyti
Hmmm g.gif as nelabai isivaizduoju, kaip ja istraukiat? Ta prasme, ar neissitasko jos ,,turinys"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 01 06, 20:17)
O as dar su klausimu. O virinant taurele ji neapkalkeja?

pas mus labai kalkėtas vanduo, tai apkalkėja. bet nusitrina lengvai tos kalkės.

QUOTE(Engine @ 2014 01 06, 20:35)
Hmmm  g.gif  as nelabai isivaizduoju, kaip ja istraukiat? Ta prasme, ar neissitasko jos ,,turinys"?  doh.gif

niekada neišsitaško. juk ten neprisipildo grynai iki viršaus. aišku, jei paversit horizontaliai, tai išbėgs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 06 sausio 2014 - 21:08