mergaites, o kaip jauciates esant gausioms menesinems? as noreciau isigyt butent nakciai, panaudot pora naktu, kai jos gausiausios, diena ir su paketais puikiai jauciuosi. bet vat nakti tragedija, issiteplioju nuolat man atrodo, nelabai koks pojutis, kai tas kraujas, kai jo nemazai, viduj per visa nakti "stovi". nes man tikrai nera taip, kaip kazkuri cia raset, jog ir siaip gi jis pernakt viduj buna, man viskas i paketa suteka tik kartais nepataiko...
O dieną neprabėga? Man kartą prabėgo, kai buvau blogai įsidėjus, nes skubėjau išeiti, o naktį visada tvarkingai.
Pastebėjau, kad man nėra malonu visą ciklą išbūti su taurele, atrodo lyg užspausta viskas, todėl pagal galimybės būnant namie pabūnu be taurelės, o einant iš namų įsidedu. O paskutinėm dienom naudoju įklotėlius.
prabėga tik blogai įsidėjus, gal dar kartais pačią pirmą dieną, kai mmm gausiausios. paskui jau nebebūna avarijų
dėl užspaudimo, tai man pirmą parą jaučiasi, kad kažkas įdėta. bet spėju čia dėlto, kad gimdos kaklelis pačioj pradžioj labai žemai nusileidžia pas mane. o paskui, kai truputį pakyla gk, nieko nebejaučiu, nes taurelė giliau būna
dėl užspaudimo, tai man pirmą parą jaučiasi, kad kažkas įdėta. bet spėju čia dėlto, kad gimdos kaklelis pačioj pradžioj labai žemai nusileidžia pas mane. o paskui, kai truputį pakyla gk, nieko nebejaučiu, nes taurelė giliau būna
Turiu Meluna didesnę taurelę. Naudojau tris ciklus ir labai džiaugiausi. Paskutinį kartą naudojant pirmas dvi dienas buvo labai gerai. O va trečią dieną, kai mmm buvo nebe tokios gausios, jau išimant buvo nemalonu ir gana skausminga. O paskui pradidėjo klaiki pienligė.
Tai ar man per didelė ta taurelė, ar per kieta, jau nebežinau.
Tai ar man per didelė ta taurelė, ar per kieta, jau nebežinau.
Tai dėl pienligės ir skaudėjo Bet taurelė manau jos negalėjo sukelti, priežasčių reikia kitur ieškoti
QUOTE(Veitė @ 2013 10 11, 15:58)
paskaičius komentarus per daug sudėtinga atodo...
tikrai ne veite
as po pirmo karto nesusidraugavau palikau kitam kartui ,po antru karto taip lyg ir nieko bet ir ne visai geria buvo (nevisas dienas dejausi ) bet per trečia karta viskas atradau supratau ir pan dabar nesivaizduoju kaip be jos galeju gyventi
Sveikutes,
2 metus naudojau mooncup`a. Nepakeiciamas gerumas!
Bet neitiketinai as ji "pameciau". Dar sirgdama... Kaip sakant, norejau ji issiimt, bet neradau. Issigandau, kad jis man i gimda nuciuoze, net pas ginekologe apsilankiau - ji apziurejo ir paaiskino, kad taip neimonoma, jis per didelis. Jauciu man tas mooncup`as issprudo (nors siaip jis toks daiktas, kad reik nemazai pastangu issiimt) ir nutraukiau as ji i kanalizacija.
Dabar beda, kur ji nusipirkt, nes tikrai nenoriu prie paketu ar tamponu sugrizt. Siaip pirmaji isigijau gyvendama UK. Gal kas zinot kur Kaune ju yra ir kiek mazdaug kainuoja?
Buciau dekinga
Bet neitiketinai as ji "pameciau". Dar sirgdama... Kaip sakant, norejau ji issiimt, bet neradau. Issigandau, kad jis man i gimda nuciuoze, net pas ginekologe apsilankiau - ji apziurejo ir paaiskino, kad taip neimonoma, jis per didelis. Jauciu man tas mooncup`as issprudo (nors siaip jis toks daiktas, kad reik nemazai pastangu issiimt) ir nutraukiau as ji i kanalizacija.
Dabar beda, kur ji nusipirkt, nes tikrai nenoriu prie paketu ar tamponu sugrizt. Siaip pirmaji isigijau gyvendama UK. Gal kas zinot kur Kaune ju yra ir kiek mazdaug kainuoja?
Buciau dekinga
QUOTE(Gelyteee @ 2013 12 13, 09:53)
Sveikutes,
Buciau dekinga
Buciau dekinga
Akropolyje, kur "Sveiki produktai" ar panašiai vadinasi, priešais maximą.
100 litų kainuoja štai nuoroda
QUOTE(JLab @ 2014 01 01, 13:56)
Sveikos, o ar galima naudoti mazesnio dydzio taurele toms kurios nera turejusios lytiniu santykiu?
Galima, bet nekaltybės tada irgi nebeliks Aš pati naudojau tamponus (ne mini) dar būdama nekalta, nors nekaltoms rekomenduoja tik mini. Taigi dėl tamponų, tai iš esmės moralinis pasirinkimas ar galima naudoti ar ne, bet taurelei įsidėti reikia gerokai vidun įlįsti, nebijoti savo kūno ir jį pažinoti. Taigi sakyčiau, kad nekaltoms negalima.
Skaiciau jusu patirtis jau senokai ir galu gale pribrendau nusipirkti taurele Dar tik trecia diena,kai naudoju,bet man ji-nerealus geris.Maniau,tikrai bus sudetinga ideti/isimti,bet igudzius tobulinti teks,nes daznokai jauciu,net nezinau,kaip pavadinti ta pojuti.. na,toks lyg kliurksejimas viduje panasus jausmas budavo,kai dar naudodavau tamponus ir ateidavo laikas ji pasikeisti. Taigi suku galva,ar cia as teisingai ja isidejau,ar tiesiog tas kliuksejimas reiskia,kad jau taurele prisipilde Vakar teko isimti ja kokius 5 kartus,cia normalu? (turiu MeLuna M dydi) Ryte 'pramuse',todel pradejau galvoti,gal ji mazoka... Bet kokiu atveju,taurele man labai patinka
QUOTE(Krištiš @ 2014 01 02, 15:39)
daznokai jauciu,net nezinau,kaip pavadinti ta pojuti.. na,toks lyg kliurksejimas viduje panasus jausmas budavo,kai dar naudodavau tamponus ir ateidavo laikas ji pasikeisti. Taigi suku galva,ar cia as teisingai ja isidejau,ar tiesiog tas kliuksejimas reiskia,kad jau taurele prisipilde Vakar teko isimti ja kokius 5 kartus,cia normalu? (turiu MeLuna M dydi)
jeigu teisingai supratau nupasakotą pojūtį, tai jis man paprastai reiškia, kad būtina kuo skubiau į wc susitvarkyti, nes jau taurelė pilna Manau normalu tiek kartų, aš piko metu kas 3-4 valandas keičiu.