Turiu jau ir aš tą išsvajotą taurelę, bet kol kas nelabai ji man pasiteisino
. Suprantu, kad įgūdžių dar neturiu, gal tai ir yra visa problema, bet nelabai žinau, kaip patobulinti naudojimą
.
QUOTE(infuzorija @ 2013 09 25, 20:35)
Aš turiu Lady cup S ir L, bet jos man kaip tik atvirkščiai elgiaisi - gilyn nuslenka, nors stengiuosi to vadinamo vakuumo nedaryt. didesnioji dar pusė bėdos, o mažesniąją iš vis žvejot tenka. gal čia nuo fiziologijos priklauso.
Man va ir buvo taip, kad nuslinko giliai, dar toks įspūdis susidarė, kad kažkaip kreivai įsistatė, na, pratekėjo vos vos - truputį patepliojo, bet ne tiek, kad reikėtų kelti aliarmą, tai viską palikau savo vietoj, bet užtai išimant reikėjo taip žvejoti
. Ir šiaip pasižiūrėjau, kad per mmm paprastai labai blogai jaučiuosi, o dar tas nemalonus žvejojimo jausmas, visą dieną galvojimas, ar gerai įsistatė, ar ne, ir kaip reikės vakare žvejoti - bent jau pirmas ciklas buvo labai nesėkmingas...
Antrą kartą nebepanaudojau, nes mmm išpuolė darbo dienomis, ir ryte nelabai turėjau laiko dėjimuisi - kol dar nėra įgūdžių, tai vis tiek norisi tą daryti neskubant.
Dabar turėtų prasidėti vėl, gal vėl pabandysiu susirizikuoti, jei išeis savaitgalis. Labai nesinori pasiduoti, bet kaip čia geriau išmokti naudoti - irgi nežinau...