Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(almukass @ 2013 10 10, 10:17)
Pabandžiau aš pirmą kartą tą taurelę, labai daug iš jos tikėjausi, bet... Nu tikrai galvojau kad reiks kviestis pagalbos, kad padėtų ją iš ten išimti... nežinau ką dariau ne taip, ar tai tikrai tik įgūdžių klausimas, bet antrą kartą jos dėtis nebesinorėjo... Gal praeis mėnuo, vėl bandysiu... bet jau tiek entuziazmo nebeturiu...

paprasčiausiai netaisyklingai išsiėmėt. greičiausiai "neatvakumavot", dėlto ir skaudžiai išsiėmė. reikia tiesiog pirštą užkišti už kraštelio, arba tiesiog spustelti viršuje, kad atsivakumuotų, o tada jau išsitraukia be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 10 10, 14:52)
paprasčiausiai netaisyklingai išsiėmėt. greičiausiai "neatvakumavot", dėlto ir skaudžiai išsiėmė. reikia tiesiog pirštą užkišti už kraštelio, arba tiesiog spustelti viršuje, kad atsivakumuotų, o tada jau išsitraukia be problemų  mirksiukas.gif

Tai kad man jau pirstai giliau nelindo... blush2.gif Tikiu, kad as kazka ne taip padariau, nu bet baisu net andyt antra kart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 10 10, 14:19)
Tai kad man jau pirstai giliau nelindo...  blush2.gif Tikiu, kad as kazka ne taip padariau, nu bet baisu net andyt antra kart doh.gif

ko negali pirstai, ta gali atitinkami raumenys. vietoj kegelio pratimu bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu jau ir aš tą išsvajotą taurelę, bet kol kas nelabai ji man pasiteisino g.gif . Suprantu, kad įgūdžių dar neturiu, gal tai ir yra visa problema, bet nelabai žinau, kaip patobulinti naudojimą g.gif .

QUOTE(infuzorija @ 2013 09 25, 20:35)
Aš turiu Lady cup S ir L, bet jos man kaip tik atvirkščiai elgiaisi - gilyn nuslenka, nors stengiuosi to vadinamo vakuumo nedaryt. didesnioji dar pusė bėdos, o mažesniąją iš vis žvejot tenka. gal čia nuo fiziologijos priklauso.  g.gif
Man va ir buvo taip, kad nuslinko giliai, dar toks įspūdis susidarė, kad kažkaip kreivai įsistatė, na, pratekėjo vos vos - truputį patepliojo, bet ne tiek, kad reikėtų kelti aliarmą, tai viską palikau savo vietoj, bet užtai išimant reikėjo taip žvejoti doh.gif . Ir šiaip pasižiūrėjau, kad per mmm paprastai labai blogai jaučiuosi, o dar tas nemalonus žvejojimo jausmas, visą dieną galvojimas, ar gerai įsistatė, ar ne, ir kaip reikės vakare žvejoti - bent jau pirmas ciklas buvo labai nesėkmingas...

Antrą kartą nebepanaudojau, nes mmm išpuolė darbo dienomis, ir ryte nelabai turėjau laiko dėjimuisi - kol dar nėra įgūdžių, tai vis tiek norisi tą daryti neskubant.

Dabar turėtų prasidėti vėl, gal vėl pabandysiu susirizikuoti, jei išeis savaitgalis. Labai nesinori pasiduoti, bet kaip čia geriau išmokti naudoti - irgi nežinau...
Atsakyti
Bandykit bandykit ir dar kartą bandykit. Patarimai lieka patarimais, bet reikia pačioms bandyti ir atrasti sau geriausią būdą. Man pirmi kartai irgi buvo sudėtingi, irgi buvo kilusi baimė, kad jau nebesugebėsiu išimti. Aš pirmiausia radau patogiausią pozą išėmimui, įsidėjimui. Nepamirškit, kad kiekvienos anatomija skirtinga ir kas tinka, veiksminga vienai, nebūtinai bus veiksminga jums. Man asmeniškai neišeina jokių pirštų niekur užkišti, kad taurelė "atkibtų" nuo sienelių, taurelė irgi pabėga giliai, bet su laiku išmokau patogiai ir greitai išsiimti bei įsidėti. Dabar galiu tai ramiai padaryti ir nepatogiomis aplinkybėmis.
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 10 11, 07:39)
Turiu jau ir aš tą išsvajotą taurelę, bet kol kas nelabai ji man pasiteisino  g.gif . Suprantu, kad įgūdžių dar neturiu, gal tai ir yra visa problema, bet nelabai žinau, kaip patobulinti naudojimą g.gif .

youtube yra nemažai filmukų apie tai, kaip ją naudoti, pavyzdžių kaip sulankstyti įvairiais būdais. aišku, ten viskas demonstruojama įdedant taurelę į stiklinį vamzdelį, kad būtų lengviau įsivaizduoti, kaip viskas vyksta

gal tiesiog ir jums užtektų kitaip ją sulankstyt, kad patogiai įsidėt, nes įgudus tas įsidėjimas bus sekundžių reikalas, taurelės ištuštinimas ir praskalvimas - dar keletas minučių, ir vėl ramybė 4u.gif
Atsakyti
paskaičius komentarus per daug sudėtinga atodo...
Atsakyti
Taip gali atrodyti todėl, kad dažniau čia rašo tos, kurioms kyla klausimų ar problemų, o tos, kurioms viskas gerai sekasi ir nekyla jokių problemų nelabai turi ką parašyti smile.gif
Aišku, kad paketą į kelnaites įklijuoti ar tamponą įsikišti yra paprasčiau, bet keli minusai nublanksta prieš visus taurelės pliusus.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 11, 18:24)
Aišku, kad paketą į kelnaites įklijuoti ar tamponą įsikišti yra paprasčiau, bet keli minusai nublanksta prieš visus taurelės pliusus.

blush2.gif man dabar tai atrodo taip pat nesudetinga, arba ir dar paprasciau bigsmile.gif
nors.. pamenu, pirmus kartus... nu tai po pirmo "islupimo" doh.gif issigandau... tada sedau prie kompo, perziurejau kelis youtube filmukus... ir po keliu bandymu atradau savo... ir viskas super thumbup.gif nekeisciau i nieka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labiuke: 11 spalio 2013 - 17:41
QUOTE(Little feet @ 2013 10 11, 17:24)
Taip gali atrodyti todėl, kad dažniau čia rašo tos, kurioms kyla klausimų ar problemų, o tos, kurioms viskas gerai sekasi ir nekyla jokių problemų nelabai turi ką parašyti smile.gif

o man jau paprasčiau pasidarė taurelę įsidėt/išsiimt, su paketais vis nepataikydavau - tai per aukštai, tai per žemai, žiūrėk, jau ir pro šoną teka doh.gif su tamponais įsidėt dar pusė velnio, bet išimt buvo tikras vargas schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aš irgi džiaugiuos kad turiu taurelę - gal net jau du metai, kartais pirmą dieną kai kaklelis labia žemai nusileidžia ir neišeina įsidėt tvarkingai, tad šiek tiek ir prateka, bet kitomis dienomis - išvis paprasta. Labai džiaugiuos ir dabar net nenoriu pagalvot kaip vėl reikėtų grižt prie įklotų, nes ir pinigų sutaupiau ir mažiau žemę teršiau, o kur dar patogumo jausmas. Tikrai verta ją turret wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2013 10 11, 14:58)
paskaičius komentarus per daug sudėtinga atodo...

Nepabandzius, daug kas atrodo sudetinga. O pabandai, atrandi savo buda ir viskas super thumbup.gif

As vis dziaugiuosi savo minkstute taurele wub.gif Jei galiukas islindes nesijaucia, issiima neskausmingai, lankstosi ir skleidziasi lengvai thumbup.gif Buvau tik del spalvos supanikavus, ir cia rasiau del to. Dabar jau ramu, nes jokiu neigiamu pojuciu nera, reiskias viskas ok mirksiukas.gif Jau kai pati artimiau susipazinusi su taurele, tai ir draugem pradejau rekomenduoti bigsmile.gif
Atsakyti