Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Kai kažkada rinkausi lunette, tuomet net kalbų nebuvo apie tuos minkštumus ar kietumus, bet dabar kiek pasiskaitinėjus suprantu, kad ji viena iš kietesnių; bet kaip viena forumietė aukščiau minėjo, tai nėra labai svarbu. Kai ją taisyklingai įsidedu, tikrai nejaučiu jos.
Atsakyti
Na, aš taip supratau, kad pačios minkščiausios blogiau išsiskleidžia, kažką panašaus skaičiau ir Meluna tinklalapyje, tai būtent nenorėjau papildomai vargti su "išskleidinėjimu" smile.gif.

O šiaip tai sakau, per didelis pasirinkimas yra blogai smile.gif . Bent jau man. Et, reikėtų apsispręsti tik tarp dydžių ir spalvų, būtų lengviau, o dabar - neaišku į ką kreipti dėmesį...
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 08 08, 13:34)
Na, aš taip supratau, kad pačios minkščiausios blogiau išsiskleidžia, kažką panašaus skaičiau ir Meluna tinklalapyje, tai būtent nenorėjau papildomai vargti su "išskleidinėjimu" smile.gif.

O šiaip tai sakau, per didelis pasirinkimas yra blogai smile.gif . Bent jau man. Et, reikėtų apsispręsti tik tarp dydžių ir spalvų, būtų lengviau, o dabar - neaišku į ką kreipti dėmesį...

sunkiau issiskleidzia taureles, prie kuriu parasyta soft. Jos tikrai minkstesnes.
O visos klasikins taureles issiskleidzia puikiai.

As siulyciau,
1. nuspresti kokio dydzio reikia?
2. spalvota ar skaidri?
3. kokia kaina priimtina? kaip greitai norite gauti (pirkti LT ar uzsienyje)?

ir viskas!

patikekite visos taureles puikios!
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2013 08 08, 12:26)
as kazkaip manau, kad Jus per daug sureiksminate tuos minkstumus, kietumus.

Manau, kad visos zinomu gamintoju klasikines taureles gali puikiai tarnauti. tereikia pasirinkti tinkama dydi ir siaip kuri labiau patinka, prieinamesne ir pan.

minksta taurele, tokia kaip MeLuna arba yuuki soft rinkciausi tik tuomet, jei buciau ypac jautri. na juk yra moteru, kurios net su tamponu jauciasi nesmagiai... ji jaucia.
o visais kitais atvejais, bet kokia klasikine taurele puikiai tiks.

teko ciupineti daugelio gamintoju taureles, tai jos tikrai labai panasios... ir jei nebutu tiek internete prirasyta, tikrai nepajustumete skirtumo.

sekmes smile.gif

Labai teisingai pasakėt thumbup.gif Aš kai ieškojau taurelės, man aktualu buvo KAINA, nes jei nebūčiau susidraugavusi, negaila būtų išmesti. O tie visi kietumai minkštumai, net nesigilinau. Turiu Yukki, esu labai patenkinta. Greit gavau, iškart susidraugavau, mėgaujuosi ir dabar thumbup.gif

QUOTE(Bitkresle @ 2013 08 08, 14:34)

Pasikartosiu, bet aš pirmiausiai kreipiau dėmesį į kainą. Ir pagal galimą išleisti pinigų sumą rinkausi. Tokiu būdu bent jau man labai daug variantų atkrito.
Tiesa, galiu pasakyti, kad kai domėjausi, ieškojau labai alpau dėl spalvotų taurelių.. doh.gif O dabar man visiškai "nusišvilpti" kokios ji spalvos. Vis tiek niekas jos nemato wink.gif O dėl savęs, tik kai naujas daiktas gal smagu, o paskui eilinis, labai praktiškas ir naudojamas daiktas.
Tokia būtų mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2013 08 09, 09:57)

Tiesa, galiu pasakyti, kad kai domėjausi, ieškojau labai alpau dėl spalvotų taurelių..  doh.gif O dabar man visiškai "nusišvilpti" kokios ji spalvos. Vis tiek niekas jos nemato wink.gif O dėl savęs, tik kai naujas daiktas gal smagu, o paskui eilinis, labai praktiškas ir naudojamas daiktas.
Tokia būtų mano nuomonė.

nu teip - bet ir zirkles perkant kazkaip spalva renkuos - aisku dzin kokios - bet gi smagu rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 12, 22:47)
nu teip - bet ir zirkles perkant kazkaip spalva renkuos - aisku dzin kokios - bet gi smagu rinktis lotuliukas.gif

Taip taip taip biggrin.gif Bet man kažką išsirinkti yra labai sunku, dėl to renkuosi "atmetimo" būdu biggrin.gif Kol liekas kažkoks priimtiniausiais variantas biggrin.gif Ir tai gali būti žirklės, ar netgi wc muiliukas biggrin.gif Ilgai ir nuobodžiai.. Kol apsisprendžiu biggrin.gif
Atsakyti
taurelės is tiesu tikrai labai panasios tarpusavyje, bet sakyciau reikai ziureti i 2 kriterijus: kaina ir kur pagaminta. Zinokit, dabar yra visokių iš Kinijos, tai patikėkit, iš kokio Š tiek kiniečiai prigamina, o va tokių ir kaina maža būna. nugi perki tik vieną kartą ir ilgam, labai ilgam, čia gi nereiks kas mėnesį apsiprekinti smile.gif o dėtis į save kažkoį kinietišką plastmasės gabalą su radiacija nu tai ką aš žinau, arba dar kokia panaudota (apsaugok Viespatie). Iš visų variantų man patikimiausia atrodo Amulette, pirkau iš čia https://www.amulette.lt/. Superinė, neiko nepraleidžia, minkšta, patogi, liuks daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazu: 14 rugpjūčio 2013 - 09:23
o beje Amulette dar paduodama ir vaistinese, tik vaistineje brangiau gaunasi. daugiau jokia kita Lietuvoje taurele neparduodama vaistinese, irgi idomu kodel. tai va, visgi gal nėra tos taurelės taip jau visiškai vienodos. tam internete dabar parduodama visokio chlamo, o pardavejai bijo prekę gyvai parodyti ir leisti paciupineti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazu: 14 rugpjūčio 2013 - 09:37
Uzmirsau bevirindama Yuuki taurele. Tai ji beveik prakiuro...Prasau, jei pamatysite kokia akcija sioms ar ir kitoms taurelems parasyti cia.
Dar noriu paklausti, gal kas bandete meluna xl ir yuuki antra dydi. Kuri yra didesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 19 rugpjūčio 2013 - 13:15
Ir idomu, kuri yra minkstesne. Maciau jau palyginimus, tai, kad meluna xl yra mazesne uz yuuki 2 dydi. Yuuki 2 dydis pirmom dienom man gali truputi praleisti...Bet taip buvo labai patogu. Kas geriau, minkstesne ar kietesne taurele del praleidimo- prabegimo. Ot prisidariau bedu per durna galva, pradeginau taurele lotuliukas.gif Lupasi plastmase nuo jos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal dar galiu naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 08 19, 13:43)
Lupasi plastmase nuo jos.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal dar galiu naudot  g.gif

sakyčiau, kad laikas mest lauk g.gif o jei, pvz, koks plastmasės gabaliukas atšoks ir makšty pasiliks... bus daugiau bėdos nei naudos

o truputį pigiau yuuki kainuoja čia: Nuo gimimo
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 08 19, 18:12)
sakyčiau, kad laikas mest lauk  g.gif o jei, pvz, koks plastmasės gabaliukas atšoks ir makšty pasiliks... bus daugiau bėdos nei naudos

o truputį pigiau yuuki kainuoja čia: Nuo gimimo

per akcija beta.lt lygiai pries metus ja igijau gal uz 40 ar 50 lt. teks kazko panasaus laukti...nu ji lupasi biski tik vienoj vietoj, kur ant puodo dugno gulejo, bet skyles dar nera. bet ta vieta perkaitinta. negaliu nepykti ant saves.
Atsakyti