Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 08 02, 07:06)
Labas rytas,
merginos, kaip jūs dezinfekuojate taurelę?

pavirinu po kiekvienų mmm, turiu atskirą puodelį šitam reikalui
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif taurelę įsigyjau prieš kokius 3-4 metus, tai buvo lunette s dydis. Labai džiaugiausi šiuo atradimu. Tačiau per tą laiką spėjau ištekėti, pagimdyti vaiką, o tik visai neseniai atsinaujino mm. Tačiau pastebėjau, kad taurelė kažkiek prateka, tikriausiai, man reikėtų didesnio dydžio? Nesijaučiau taip saugiai, kaip anksčiau. Ar turėjote kuri tokią patirtį? Mąstau, ar dėtis papildomai įklotą, ar įsigyt naują taurelę, didesnę. Ar pasilkit prie lunette, ar išbandyt kažką naujo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2013 08 04, 16:46)
Sveikos,  4u.gif taurelę įsigyjau prieš kokius 3-4 metus, tai buvo lunette s dydis. Labai džiaugiausi šiuo atradimu. Tačiau per tą laiką spėjau ištekėti, pagimdyti vaiką, o tik visai neseniai atsinaujino mm. Tačiau pastebėjau, kad taurelė kažkiek prateka, tikriausiai, man reikėtų didesnio dydžio? Nesijaučiau taip saugiai, kaip anksčiau. Ar turėjote kuri tokią patirtį? Mąstau, ar dėtis papildomai įklotą, ar įsigyt naują taurelę, didesnę. Ar pasilkit prie lunette, ar išbandyt kažką naujo... g.gif

manyciau, reik didesnes taureles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leopardas @ 2013 05 18, 15:50)
Radau labai gera puslapiuka su issamiais aprasymais smile.gif gal kam pades apsispresti/issirinkti taurele  4u.gif

kaip tik dabar pati lyginu jas ir renkuosi sau tinkamiausia smile.gif

http://www.wikihow.c...a-Menstrual-Cup

Sekmes paieskose!

Klausykit, o ten yra įrašyta tokia ale taurelė:

http://www.wikihow.c...Instead-Softcup

Tai čia išeina, kad ji vienkartinė, bet rašo, kad galima smileysex.gif ją naudojant... Kaži, gal kuriai teko užmatyti ją vaistinėj? g.gif Gal išbandėt kuri? blush2.gif
Atsakyti
Na, vis dėlto dar nesusitvarkiau su taurelės užsakymu, nes norėjau užsisakyti Meluna, bet neįveikiau atsiskaitymo būdo - PayPal kažkodėl nepavyko "pralaužti", o jei mokėti pervedimu, taip suprantu, būtų baisiai brangu ir taurelės kaina gerokai išaugtų. Yuuki, kiek pasižiūrėjau, viena iš minkščiausių, o aš vis tik apsisprendžiau ieškoti kažko ne per daug kraštutinio... Žodžiu, blogai, kad per didelis pasirinkimas, pasimetu smile.gif.
Atsakyti
Laba,

Aš irgi vis paskaitinėju Jūsų temutę ir jau manau, kad pribrendau, bet aš kažkaip su dydžiais nesusigaudau: ypač kur yra du dydžiai - vienas jaunoms negimdžiusioms, kitas gimdžiusioms virš 30, tai jei aš negimdžius ir virš 30? doh.gif Aš lyg ir būčiau linkusi imti S arba pirmą dydi, nes esu gana smulki, bet nežinau ar teisingai mąstau. Taip pat kadangi neturiu jokių kreditiniu ir galiu pirkti tik LT, tai esu nusižiūrėjusi tą Latvišką variantą LadyCup, bet apie jį nėra daug nuomonių... Tik kad dydis mažas, tai va irgi dvejonių kyla...
Gal kas dar ką rekomenduosit? Gal kur kokios akcijos, nors tuos akcijinius puslapius lyg ir seku...
Ta Meluna mane irgi domina, bet ten su pirkimu sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 07, 14:56)
Laba,

Aš irgi vis paskaitinėju Jūsų temutę ir jau manau, kad pribrendau, bet aš kažkaip su dydžiais nesusigaudau: ypač kur yra du dydžiai - vienas jaunoms negimdžiusioms, kitas gimdžiusioms virš 30, tai jei aš negimdžius ir virš 30? doh.gif Aš lyg ir būčiau linkusi imti S arba pirmą dydi, nes esu gana smulki, bet nežinau ar teisingai mąstau. Taip pat kadangi neturiu jokių kreditiniu ir galiu pirkti tik LT, tai esu nusižiūrėjusi tą Latvišką variantą LadyCup, bet apie jį nėra daug nuomonių... Tik kad dydis mažas, tai va irgi dvejonių kyla...
Gal kas dar ką rekomenduosit? Gal kur kokios akcijos, nors tuos akcijinius puslapius lyg ir seku...

aš turiu abu LadyCup dydžius. rekomenduočiau L. Nes šitos firmos L dydis panašiai kaip kitų firmų S. Aš pirmą nusipirkau S, tada nusipirkau ir L, nors irgi nesu gimdžius ir ypatingu gausumu nesiskundžiu. Bet dabar S naudoju tik nuo 3 dienos.
Ir juos gamina Čekijoj smile.gif

čia beveik pačioj apačioj labai geras talpų sąrašiukas http://en.afriska.ch...ne-for-you.html
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 08 07, 15:56)
Laba,

Aš irgi vis paskaitinėju Jūsų temutę ir jau manau, kad pribrendau, bet aš kažkaip su dydžiais nesusigaudau: ypač kur yra du dydžiai - vienas jaunoms negimdžiusioms, kitas gimdžiusioms virš 30, tai jei aš negimdžius ir virš 30? doh.gif Aš lyg ir būčiau linkusi imti S arba pirmą dydi, nes esu gana smulki, bet nežinau ar teisingai mąstau. Taip pat kadangi neturiu jokių kreditiniu ir galiu pirkti tik LT, tai esu nusižiūrėjusi tą Latvišką variantą LadyCup, bet apie jį nėra daug nuomonių... Tik kad dydtis mažas, tai va irgi dvejonių kyla...

Taigi LT yra lunette 4u.gif
www.lunette.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hoya: 07 rugpjūčio 2013 - 18:58
QUOTE(almukass @ 2013 08 07, 14:56)
Laba,

o kaip Yuuki? netiktų? Nuo gimimo jos ir kaina dabar kaip per akcijas

tam pačiam puslapy ir Meluna taurelių yra mirksiukas.gif gal truputį brangiau gausis, bet viskas Lietuvoj ir per kelias dienas gausit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 07 rugpjūčio 2013 - 19:08
QUOTE(Hoya @ 2013 08 07, 20:56)
Taigi LT yra lunette 4u.gif
www.lunette.lt

QUOTE(Gemma @ 2013 08 07, 21:06)
o kaip Yuuki? netiktų? Nuo gimimo jos ir kaina dabar kaip per akcijas

tam pačiam puslapy ir Meluna taurelių yra  mirksiukas.gif gal truputį brangiau gausis, bet viskas Lietuvoj ir per kelias dienas gausit

Aciu uz patrimus 4u.gif Kiek skaiciau sita temute (o skaiciau tikrai ne viska) tai apie Yuuki daug prastu atsiliepimu, kad kietos, tai sita tikrai atmeciau, o apie lunette, labai mazai atsiliepimu, tai kaip ir neturiu susidariusi apie jas nuomones...
Tai vistik kurias is siu triju rekomenduotumet: Meluna, LadyCup ar lunette? g.gif
Atsakyti
O aš apie Yuuki kaip tik radau forume informacijos, kad viena iš minkščiausių, todėl jos nenorėjau doh.gif .

Aš pati rinkčiausi Meluna, ten dar galima ir pasirinkti kietumą, rinkčiausi vidutinio kietumo - tada būtų aišku, ar tinka, ar reikėtų minkštesnės/kietesnės. Bet kadangi nepavyko užsisakyti iš Vokietijos, tai dėl kainos vis tik apsistojau ties LadyCup. Vėlgi, kaip man susidarė įspūdis skaitant komentarus forume, LadyCup lyg ir nėra nei itin minkštos, nei kietos - o aš ir noriu pirmos taurelės vidutiniškos.

Aš dar svarsčiau apie Divacup ir IrisCup, kurias, kaip suprantu, įmanoma įsigyti Vilniuje, bet atmečiau būtent dėl minkštumo.

Na, gal tos, kurios naudoja, parašys kaip nors kitaip, aš čia tokius įspūdžius susidariau iš forumo komentarų smile.gif .
Atsakyti
as kazkaip manau, kad Jus per daug sureiksminate tuos minkstumus, kietumus.

Manau, kad visos zinomu gamintoju klasikines taureles gali puikiai tarnauti. tereikia pasirinkti tinkama dydi ir siaip kuri labiau patinka, prieinamesne ir pan.

minksta taurele, tokia kaip MeLuna arba yuuki soft rinkciausi tik tuomet, jei buciau ypac jautri. na juk yra moteru, kurios net su tamponu jauciasi nesmagiai... ji jaucia.
o visais kitais atvejais, bet kokia klasikine taurele puikiai tiks.

teko ciupineti daugelio gamintoju taureles, tai jos tikrai labai panasios... ir jei nebutu tiek internete prirasyta, tikrai nepajustumete skirtumo.

sekmes smile.gif

Atsakyti