QUOTE(Berenikė @ 2013 07 24, 11:20)
Sveikos Taurelę naudoju jau kokius 4-5 metus. Kartu su dviem draugėmis įsigyjome Mooncup (apie kitas firmas tuo metu nelabai ir ėjo kalba). Vienai jau pirmą savaitę taurelę sugriaužė šuo Kitai kažkaip neprilipo, o aš visai susigyvenau. Tiesa, taurelė man visiškai nepasiteisino nakčiai ir per gausiąsias dienas - prapildavo :/
Man asmeniškai didžiausias iššūkis buvo supažindinti su mano pasirinkimu vyrą. Kažkaip sėdėjom vakare prie alaus su jo draugu mediku ir jis užsiminė, kad esama ir tokių stebuklų moterims. Anoks čia stebuklas, sakau )) Tad galiausiai vyriškiai išprašė pačiupinėti tą stebuklą gyvai (ir čia, įsivaizduokit, prie alaus ) Laimei, reakcija buvo daugiau susidomėjimo nei pasišlykštėjimo, o aš ne vienus metus kuklinausi prisipažinti, nes kitos draugės vos išgirdusios raukydavo nosį...
Dabar laukiu (tiksliau nelaukiu) MM po gimdymo ir žiūriu čia jau visai naujos taurelių mados Visai smagu būtų atsinaujinti - gal naujosios nebe taip pils pro šoną
Man asmeniškai didžiausias iššūkis buvo supažindinti su mano pasirinkimu vyrą. Kažkaip sėdėjom vakare prie alaus su jo draugu mediku ir jis užsiminė, kad esama ir tokių stebuklų moterims. Anoks čia stebuklas, sakau )) Tad galiausiai vyriškiai išprašė pačiupinėti tą stebuklą gyvai (ir čia, įsivaizduokit, prie alaus ) Laimei, reakcija buvo daugiau susidomėjimo nei pasišlykštėjimo, o aš ne vienus metus kuklinausi prisipažinti, nes kitos draugės vos išgirdusios raukydavo nosį...
Dabar laukiu (tiksliau nelaukiu) MM po gimdymo ir žiūriu čia jau visai naujos taurelių mados Visai smagu būtų atsinaujinti - gal naujosios nebe taip pils pro šoną
Asmeniškai aš tokios nuomonės, kad vyrui neturėtų rupėti ką tomis dienomis naudoju. Juk jam jokio skirtumo, ar paketai, ar tamponai ar taurelė. Dienos mano, ir rūpestis mano Aš taurelę jau metus laiko naudoju, ir net nežinau ar vyras žino apie šį daiktą.. Kažkaip informuoti kad tokį daiktą naudoju - visai neinformavau, bet ir slėpti jo neslepiu. Kai ne mm ji guli tualete spintelėje, dėžutėje (Yukki pas mane). Artėjant dienoms, "persikrausto" į rankinę, o po dienų vėl į spintelę. Teko su drauge apie taurelę prie jo kalbėti, bet matyt jis neužfiksavo. Gal nesigilino, nežinau.
Suprantu, kad jei jau moterys tik išgirdusios iš tolo rėkia "fui".. tai tikėtina, kad vyrui tai bus dar labiau nepriimtina, bet.. Kaip ir sakau, vyrui neturėtų rūpėti ką aš tomis dienomis naudoju. Svarbu, kad man patogu, aš jaučiuosi švari ir man tos dienos nesukelia tiek rūpesčių kaip anksčiau. Tokių kaip kad negalėjimas maudytis vandens telkinyje (ypatingai pirmom dienom).