Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

kaip / kuo valote atsirandančius patamsėjimus?
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau tema bet vistiek nenusprendziu kuri ta pati paciausia biggrin.gif Ir kaip nusistatyt dydi, vienu tik 2 dydziai kitu jau ten daugiau g.gif Jeigu is fleurcup, kur dabar akcija, kazin verta imti 2 taureles, ar ieskot kompaniones g.gif sau imciau didesne. Bet gausios menesines tik pirmom 2 dienom buna, paskui jau normaliai, tai kazin paskui mazesne detis gal geriau butu? ale kam tas zaidimas, turi viena ir gerai ane? nu tai gal kas nori jungtis? Marijampole
Atsakyti
Aš jau du metus naudoju FleurCup L dydį. Paskaičiau, kad Meluna XL šiek tiek didesnė, kas būtų gerai mano gausioms dienoms. Užsisakiau, bet labai nepatogi man. Žymiai kietesnė, įdedant tai dar šiek tiek jaučiasi, bet išimant, tai paskauda. Gal reikia priprasti? Bet pamenu kai gavau Fleurcup, tai man jokio pripratimo nereikėjo, per pirmą ciklą susitvarkiau ir į ciklo pabaigą jos net nejaučiau. O su Meluna visą ciklą prasikankinau ir pasidėjau į šalį, kitą ciklą vėl grįžau prie senutės FleurCup.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 28, 12:00)
Sveikos, perskaiciau tema bet vistiek nenusprendziu kuri ta pati paciausia biggrin.gif  Ir kaip nusistatyt dydi, vienu tik 2 dydziai kitu jau ten daugiau g.gif  Jeigu is fleurcup, kur dabar akcija, kazin verta imti 2 taureles, ar ieskot kompaniones g.gif  sau imciau didesne. Bet gausios menesines tik pirmom 2 dienom buna, paskui jau normaliai, tai kazin paskui mazesne detis gal geriau butu? ale kam tas zaidimas, turi viena ir gerai ane? nu tai gal kas nori jungtis? Marijampole

mano asmeniniais pastebėjimais, tureti L ir S, jeigu negaila pinigėlių, yra labai patogu. su L sudėtingiau ir nemaloniau tvarkytis, bet pirmom dienom su ja daug saugiau. o paskutinėm dienom S pilnai užtenka, ir su ja susitvarkyti - sekundžių reikalas.
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2013 06 28, 17:08)
mano asmeniniais pastebėjimais, tureti L ir S, jeigu negaila pinigėlių, yra labai patogu. su L sudėtingiau ir nemaloniau tvarkytis, bet pirmom dienom su ja daug saugiau. o paskutinėm dienom S pilnai užtenka, ir su ja susitvarkyti - sekundžių reikalas.

nors turiu 1 ir 2 dydzio, bet naudoju tik 2. ax.gif
tai cia jau kaip kam...

Atsakyti
Sveikos,

Visos temos neturiu kada perskaityti, tad paklausiu iškart... blush2.gif gal kuri susidūrėte su šia taurele:

http://www.artekas.c...ruacine-taurele

Ačiū už atsakymus! 4u.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju savęs naudojančios šito daikto, jis man visom prasmėm atrodo blogas, gal kitoms ir gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 07 22, 21:09)
Neįsivaizduoju savęs naudojančios šito daikto, jis man visom prasmėm atrodo blogas, gal kitoms ir gerai rolleyes.gif

Pirmą kartą išgirdus apie tokį dalyką aš irgi pagalvojau, kad "fui.." Tačiau smalsumas nugalėjo, ir pradėjau domėtis. Dabar jau metai laiko naudoju, ir džiaugiuosi, kad savu laiku pasidaviau smalsumui. Gyvenimas tomis dienomis pasidarė daug paprastesnis, patogesnis ir švaresnis.
Taip, kad kiekvienam savo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 05, 22:31)
mane irgi... Bet sprendziu su daugkartiniais - skalbiamais, uzsakiau pas mergaites forume, pasiuvo - labai patogu, ir nieks nedirgina mirksiukas.gif

Aš irgi naudoju medžiaginius įklotukus. Kol teplioja iki mm prasideda (1-4d.) ir pirmas 2 ciklo dienas. Paskui jau nieko nebesidedu.Nors kai šiandien namuose sėdėjau (1 ciklo diena), tai irgi nesidėjau įklotuko. Keli lašiukai nutekėjom, nes neapskaičiavau laiko kada jau reikia ištuštinti taurelę. Man išvis dabar atkrito galvos skausmas kokius paketus pirkti, kokiu įklotus pirkti, kokie geresni, kokie pigesni ir pan. Artėja ciklas, įsimetu taurelę ir 1-ą įklotuką į rankinę, ir rami galva.

QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 28, 13:00)
Sveikos, perskaiciau tema bet vistiek nenusprendziu kuri ta pati paciausia biggrin.gif  Ir kaip nusistatyt dydi, vienu tik 2 dydziai kitu jau ten daugiau g.gif  Jeigu is fleurcup, kur dabar akcija, kazin verta imti 2 taureles, ar ieskot kompaniones g.gif  sau imciau didesne. Bet gausios menesines tik pirmom 2 dienom buna, paskui jau normaliai, tai kazin paskui mazesne detis gal geriau butu? ale kam tas zaidimas, turi viena ir gerai ane? nu tai gal kas nori jungtis? Marijampole

Manau, jei neuždarbiausit, tikrai rasit pirkėjai antrąjai taurelei. Dabar kainų nežiūrėjau, bet visada perkant 2 taureles, pigiau gaudavosi nei 1-ą. Tad apsimoka kitą parduoti.
Dėl žaidimo su 2-iem taurelėm, čia gal kaip kam patogiau. Asmeniškai aš neįsivaizduoju kam reikalinga antra taurelė. Turiu vieną, ir ramu. Žinau kiek kuriom dienom atlaiko.. Kas kiek laiko keistis, ir nereikia sukti galvos, šita didesnė šita mažesnė ar pan. Bent jau man mažiau rūpesčių, ir mano supratimu, nereikalingų išlaidų.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 07 22, 21:09)

Nesupykit, bet kiek prajuokino tas pasisakymas "visom prasmėm blogas", primena močiučių pasisakymus dėl kiekvienos naujovės (kompiuteris yra blogis! skalbimo mašina yra blogis! Indaplovė yra blogis! Nuo pampersų išsivysto nevaisingumas - blogis! it t.t. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2013 07 22, 22:41)
Dėl žaidimo su 2-iem taurelėm, čia gal kaip kam patogiau. Asmeniškai aš neįsivaizduoju kam reikalinga antra taurelė. Turiu vieną, ir ramu. Žinau kiek kuriom dienom atlaiko.. Kas kiek laiko keistis, ir nereikia sukti galvos, šita didesnė šita mažesnė ar pan. Bent jau man mažiau rūpesčių, ir mano supratimu, nereikalingų išlaidų.

Turiu aš dvi taureles, bet pilnai pritariu ax.gif Antrą pirkau tik dėl įdomumo: metus naudojau fleurcup, paskui tiesiog norėjosi išbandyti kitos firmos, dėl to ir nusipirkau spalvotą Meluną. Nu ir ką, vis tiek dažniausiai naudoju tik tą pirmąją. Kartais (bet labai-labai retai), kai pirmom dienom reikia darbe ar dar kur pasikeisti, o žinau, kad neturėsiu galimybės išplauti, pasiimu antrąją, tuomet tiesiog pakeičiu taureles. Bet dėl tokio žaidimo tikrai nepatariu pirkti antrosios - yra daug būdų susitvarkyti su viena (nuvalyti servetėle, pasiimti buteliuką su vandeniu su savimi ir t.t.). Tiesiog kadangi jau turiu, tai kartais ir pasižaidžiu, bet dažniausiai tai guli ta taurelė nenaudojama ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Taurelę naudoju jau kokius 4-5 metus. Kartu su dviem draugėmis įsigyjome Mooncup (apie kitas firmas tuo metu nelabai ir ėjo kalba). Vienai jau pirmą savaitę taurelę sugriaužė šuo smile.gif Kitai kažkaip neprilipo, o aš visai susigyvenau. Tiesa, taurelė man visiškai nepasiteisino nakčiai ir per gausiąsias dienas - prapildavo :/
Man asmeniškai didžiausias iššūkis buvo supažindinti su mano pasirinkimu vyrą. Kažkaip sėdėjom vakare prie alaus su jo draugu mediku ir jis užsiminė, kad esama ir tokių stebuklų moterims. Anoks čia stebuklas, sakau smile.gif)) Tad galiausiai vyriškiai išprašė pačiupinėti tą stebuklą gyvai (ir čia, įsivaizduokit, prie alaus smile.gif ) Laimei, reakcija buvo daugiau susidomėjimo nei pasišlykštėjimo, o aš ne vienus metus kuklinausi prisipažinti, nes kitos draugės vos išgirdusios raukydavo nosį...

Dabar laukiu (tiksliau nelaukiu) MM po gimdymo ir žiūriu čia jau visai naujos taurelių mados bigsmile.gif Visai smagu būtų atsinaujinti - gal naujosios nebe taip pils pro šoną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berenikė @ 2013 07 24, 11:20)

lotuliukas.gif
kodėl man atrodo, kad tokisu daiktus reikia paslėpus laikyt o ne šunim duot žaist ar diedam čiupinėt
Atsakyti