QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 01 15, 11:14)
Yuuki naują variantą pristato. Atsirado Soft taurelės Bet aš vistiek jaučiu imsiu kietą, kažkaip patikimiau
va ir man idomu, kaip minstumas susijes su patikimumu . Jauciu jei minksta gali viduje kliurkseti, reaguoti i raumenu susispaudimus
QUOTE(lakmėja @ 2013 01 15, 12:28)
taip, nera nei gamintojo pavadinimo, neaiškus taurelės 'brandas', nes "menstrual cup" yra tiesiog angliškas šio daikto pavadinimas, nei platintojo normalaus, o apie bio24 nelabai kokie atsiliepimai cia
o cia irgi bevardes taureles?
čia panašiai, kaip paklausti, ar skalbimo mašina "Washing machine" yra bevardė
Ar pasitaikė kokių ligų kam nors naudojant taurelę? Jau antras ciklas, pirmąjį ciklą atrodo nieko, viskas buvo kaip įprasta, tačiau dabar išskyros ne tokios, lyg kokia bakterija būtų.... Net nežinau, neramu šiek tiek..
paklauskit pardavejo kas yra gamintojas ir pamatysit...
tikrai tokios europietiskos taureles nera..
o pardavejas Donatas Naigeris... pagooglikit apie jo pardavinejamu prekiu kokybe ir bendravima su klientais... skundu pilnas internetas. vien del to nepirkciau.
o mano drauge (kuria minejau anksciau) kaip tik sia taurele ir nusipirko susigundziusi gera kaina. Veliau pirko kita. Nes sios buvo neimanoma naudoti.
Bukite budrios
QUOTE(cereza @ 2013 01 15, 21:46)
Ar pasitaikė kokių ligų kam nors naudojant taurelę? Jau antras ciklas, pirmąjį ciklą atrodo nieko, viskas buvo kaip įprasta, tačiau dabar išskyros ne tokios, lyg kokia bakterija būtų.... Net nežinau, neramu šiek tiek..
QUOTE(Hennessy @ 2013 01 14, 20:17)
O tai mes prie reklamuotojų priskiriamos? Tiek temų prabendravome, o pasirodo - reklamuojamės gi
nenorėjau nieko įžeisti
tiesiog, nebuvau apie tai girdėjusi, 10ies temų tikrai neskaičiau.
Atsiprašau, jei kažką įžeidė mano paklausimas
Dar jei nesupyksite, norėčiau pasiteirauti, kiek laiko naudojate taurele.
Kad ji daugkartinė, tai supratau, bet kuriam laikui jos užtenka, juk ne amžina?
QUOTE(Obelėlis @ 2013 01 16, 22:23)
Dar jei nesupyksite, norėčiau pasiteirauti, kiek laiko naudojate taurele.
reiketu ziureti pagal konkretu gamintoja. bet dauguma sako, kad iki 10 metu.
Nors uzsienio forumuose skaiciau apie tai, kad naudoja ir ilgiau.
Manau, kad jei nesugadinsit dezinfekuodama, nepazeisit (PVZ bandant nukirpti koteli) ar nepamesit - ji gali tarnauti tol kol reikes vienai moteriai.
as savaja naudoju virs metu - ji visiskai nepakito.
Esu menstruacinių taurelių gerbėja. Turiu meluna. Viskas buvo gerai. Bet pastaruoju metu prateka nors tu ką. Anksčiau jokių problemų neturėjau. gal kas galėtų ką patarti, kodėl taip nutiko? Gal sakau naują reikia pirkti. Nors šią naudoju dar nepilnus metus.