Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

tai tada nelabai kas. mane dirgina paketai ir iklotai, tai jei vis tiek reikia, tai nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 22:25)
tai tada nelabai kas. mane dirgina paketai ir iklotai, tai jei vis tiek reikia, tai nieko gero unsure.gif

mane irgi... Bet sprendziu su daugkartiniais - skalbiamais, uzsakiau pas mergaites forume, pasiuvo - labai patogu, ir nieks nedirgina mirksiukas.gif
Atsakyti
na as spredziu su anion. Jie daug maziau dirgina.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 20:37)
na as spredziu su anion. Jie daug maziau dirgina.

Na bet ju ir ne visa cikla reikia, taigi palyginus su standartiniais paketais ar tamponai+iklotais ir pan, vistiek geriau. Jei dar yra maziau dirginantys produktai tai juo labiau thumbup.gif O del to poreikio, gal kas is ilgiau naudojanciu pakomentuos? Manuciau jei kraujavimas ir taip negausus, tai galima butu tik atsargiau prasivalyti ir isbuti be iklotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 19:04)
O tai jus visai nesidedat higieninio ikloto? O jei prateka?

as tik pirmas dvi dienas deduos tuos pacius ploniausius iklotelius. prateket neturetu, jei tinkamas dydis ir laiku ispilamas susikaupes turinys. bet kol issiimu taurele, praskalauju, per gausesnes dienas keli lasai nuteka. paskui jau nebededu iklotu.

pirmus pora ciklu iklotus dedavau visas dienas, nes dar budavo baime, o ir igudziu nebudavo, tai ir avariju pasitaikydavo (kai taurele netinkamai isidedavau).

rudeni bus metai su taurele biggrin.gif tai kuo toliau, tuo labiau as ja neatsidziaugiu.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 18:04)
O tai jus visai nesidedat higieninio ikloto? O jei prateka?

Aš tik pirmą naktį deduosi. Dienomis nesidedu jau visai. Negaliu aš pakęsti nei įklotų, nei paketų. Aš pagal laiką jau žinau, kada reiktų keisti, tai dažniausiai nieko nenutinka blogo, bet dėl visa ko nešiojuosi kosmetinėje atsargines kelnaites.
Atsakyti
aš taurelę naudoju be jokių papildomų priemonių... gausiomis dienomis tiesiog dažniau nueinu ją ištuštinti, ir per tas kelias minutes kol susitvarkau, man varvėti niekas nepradeda, o ir vėliau įsidėjus netepa ax.gif
Atsakyti
ar nauja taurelė turi kokį nors kvapą, ar yra visiškai bekvapė?
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2013 06 13, 23:06)

Mano abi neturėjo absoliučiai jokio kvapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2013 06 13, 22:06)

mažoji lyg ir neturėjo (specialiai neuosčiau), o didesnioji iš pradžių turėjo. bet greit pranyko. bet labai silpną. mano nosis labai jautri tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2013 06 13, 22:06)

manoji turėjo tokį specifinį kvapą - lyg ir gumos, bet ne visai. nors aš apskritai jautri kvapams. galvojau, gal čia dėlto, kad ją atsiuntė plastikiniam sandariam maišely. nes dabar jau tas kvapas išsigaravo.
Atsakyti
ačiū, merginos, nes manoji irgi gumos kvapą turi.Aš labai jautri kvapams, tai sakau, jeigu tik mano su kvapu, tai gal bloga, jeigu kitų bekvapės:)Dabar jau nusigaruoja tas kvapas
Atsakyti