Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(leopardas @ 2013 05 10, 15:49)
Galvoju apie Lunette taurele. Esu gimdzius (bet ne pati - cezaris), mm negausios, ar uztektu man S dydzio kaip manote? smile.gif

Manau uztektu.
Atsakyti
Radau labai gera puslapiuka su issamiais aprasymais smile.gif gal kam pades apsispresti/issirinkti taurele 4u.gif

kaip tik dabar pati lyginu jas ir renkuosi sau tinkamiausia smile.gif

http://www.wikihow.c...a-Menstrual-Cup

Sekmes paieskose!
Atsakyti
netycia uzmaciau sia tema ir prisiminiau kaip domejaus taurele. Taigi naudojuos jau 3 metai su virsum. Nepakeiciamas dalykas, visoms nebandziusioms linkiu pabandyti.. Aisku susidraugauti su ja reikia, bet tai greit ismokstama rolleyes.gif
Atsakyti
As ir katik nusipirkau. Naudosiu pirma karta. Issirinkau Lunette smile.gif

Laukiu nesulaukiu kada atsius. Kaip tik nusimato kelione mano mm dienomis, tai tikiuos ji mane isgelbes, o ir pagaliau atsikratysiu tu visu "banglenciu" ir "kamsciu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
norėjau paklaust patarimo, jei esu vyresnė nei 30, bet negimdžiusi, kaip manot kurį taurelės dydį geriau rinktis (mažesnį ar visgi didesnį)? gausios būna tik pirmos mm dienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorita_l: 19 gegužės 2013 - 18:28
Sveiki,

Šiandien ir aš pagaliau užsisakiau taurelę thumbup.gif Labai ilgai skaitinėjau, domėjausi ir pagaliau pasiryžau, nes jau atsibodo visi paketai ir t.t. . Neužilgo turėtų ir pasirodyti mm tai bus galima išbandyt ir parašyt atsiliepimus smile.gif
Užsisakiau Lunette.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 21 gegužės 2013 - 16:29
Sveikos,

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Išbandžiau pirmą kartą, tai dar reikia priprasti. Daiktas tikrai geras, bet tikrai negaliu pasakyti "kur aš buvau anksčiau"... Gal priprasiu. Kol kas ne visada išeina gerai įsidėti, bet čia įgūdžių trūksta smile.gif
Vienas dalykas, kuris labai nepatinka, tai kai įsidedi jaučiasi toks lyg maudimas pilvo apačioj. Įdomu turi būt taip? g.gif
Daugiau nusiskundimų kol kas neturiu. Atlaikė visą naktį, nors ir gausios dienos buvo thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif na, kadangi į mano klausimą niekas neatsakė, tai ilgai abėjuodama visgi išsirinkau taurelę. gausiu dar negreit, bet įspūdžiais irgi žadu pasidalint.
o čia užmačiau akciją, gal kam prireiks (nes meluna lyg tais čia buvo jau aptarinėjama)
http://grupinis.lt/v...yti?show_more=1
Atsakyti
Neseniai įsigyjau Femmecup. Jau vieną ciklą atnešiota thumbup.gif: Dar trūksta įgūdžių įsidėti, bet taurelė minkšta taigi didelių nepatogumų ar nemalonių pojučių nėra. Esu patenkinta ir manau kitą ciklą jau būsiu be papildomos apsaugos thumbup.gif:
Atsakyti
O tai jus visai nesidedat higieninio ikloto? O jei prateka?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 20:04)

as deduosi kokias 2 dienas. paskui jau ne.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 06 05, 18:04)

Jei manes klausiate, tai pirma cikla dejausi paketus papildomai, kitakart manau naudosiu tik iklotus. Aisku pirma ir paskutine dienom net ir iklotu nereikia thumbup.gif Pratekejo tik karta, kitais kartais lyg pateplioja truputi, nes vistiek kol plauni taurele kraujas lasa, o isidedant taurele neissivalo (taurele suskleista, tai nuo krasciuku nenugramdys) ax.gif
Atsakyti