Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Felisė @ 2013 04 26, 08:45)
as manau, kad prabega, nes uzsipildo. Ji tokia mazute smile.gif

Man visada ji iki puses uzsipildo (gal net maziau),o paskui jau pradeda leist, ar cia man vienai taip ar ka ne taip darau?
Uzsisakiau jau melunos L, ziuresim kaip bus su didesne. Tik bijau kad nebutu labai didele, nes as smulkaus sudejimo, negimdzius... idomu ar tiks g.gif bet pagal aprasyma nelabai ji ir didesne uz yuuki s , keliais mm tik platesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 26 balandžio 2013 - 12:35
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 04 26, 12:32)
Man visada ji iki puses uzsipildo (gal net maziau),o paskui jau pradeda leist, ar cia man vienai taip ar ka ne taip darau?
Uzsisakiau jau melunos L, ziuresim kaip bus su didesne. Tik bijau kad nebutu labai didele, nes as smulkaus sudejimo, negimdzius... idomu ar tiks  g.gif bet pagal aprasyma nelabai ji ir didesne uz yuuki s , keliais mm tik platesne

taip ir turi buti smile.gif
viduje ji buna pasvirusi, del niekada neuzsipildo pilna. uzsipildo mazdaug iki puses ir tada jau prateka. As naudoju yuuki L, bet vis tiek gausiausia diena turiu ispilti kas 2-3 val. Su MeLunos S dydziu, tikriausiai pakaktu 20 min. smile.gif

aisku viskas priklauso nuo menstruaciju gausumo.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2013 04 26, 14:13)
viduje ji buna pasvirusi, del niekada neuzsipildo pilna. uzsipildo mazdaug iki puses ir tada jau prateka. As naudoju yuuki L, bet vis tiek gausiausia diena turiu ispilti kas 2-3 val. Su MeLunos S dydziu, tikriausiai pakaktu 20 min. smile.gif

aisku viskas priklauso nuo menstruaciju gausumo.

supratau smile.gif nu ziuresim kaip bus kai gausiu nauja
Atsakyti
Merginos tik nesijuok, bet ar tuštinantis jums taurelė nepasislenka žemyn unsure.gif Toks jausmas, kad man taip ir atsitiko, nes pradėjau jausti dūrimą to galiuko g.gif Neįsivaizduoju kaip būtų jei dar reiktų ir pastenėti blush2.gif Pabandžiau šiandien pirmą kartą tai daug neatrastų pojūčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 28 balandžio 2013 - 09:44
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 28, 09:43)
Merginos tik nesijuok, bet ar tuštinantis jums taurelė nepasislenka žemyn  unsure.gif Toks jausmas, kad man taip ir atsitiko, nes pradėjau jausti dūrimą to galiuko  g.gif Neįsivaizduoju kaip būtų jei dar reiktų ir pastenėti  blush2.gif Pabandžiau šiandien pirmą kartą tai daug neatrastų pojūčių biggrin.gif

Man tas pats, atrodo, kad ji visai iškris. Na bet ne bėda taurelę prieš tai išsitraukti - gi tik kartą per dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 28, 09:43)
Merginos tik nesijuok, bet ar tuštinantis jums taurelė nepasislenka žemyn  unsure.gif Toks jausmas, kad man taip ir atsitiko, nes pradėjau jausti dūrimą to galiuko  g.gif Neįsivaizduoju kaip būtų jei dar reiktų ir pastenėti  blush2.gif Pabandžiau šiandien pirmą kartą tai daug neatrastų pojūčių biggrin.gif

man tai toks jausmas, kad bet kokiu reikalu apsilankius tualete jinai juda

o del galiuko, tai as ji labai pasitrumpinau, nes realiai jis beveik ir nereikalingas, o is pat pradziu labai ji jausdavau, tai dabar jokiu problemu nebeturiu del jo.
Atsakyti
KAi ateinat i WC bet kokiu reikalu - issiimkit taurele, ir jokiu bedu 4u.gif Pries tustinantis, visad issiimu, mazesniam reikaliukui paprastai nereikia issiimt, nebent kazkaip netaip bunu isidejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 28, 10:43)

Turėjau bėdų su užkietėjusiais viduriais. Stenėkit į sveikatą - niekas niekur neiškris. Bent jau man neiškrito. Šiek tiek pasistūmėjo, bet kadangi namuose buvau, tai po rimto reikalo nuėjau į vonią ir susitvarkiau. Nors jei taip ir darbe nutiktų - problemos nematau, nes vis tiek tom dienom į wc einu su buteliuku, nu vdrug prireiktų taurelę persidėti smile.gif
Atsakyti
[quote=Felisė,2013 04 26, 15:13]
viduje ji buna pasvirusi, del niekada neuzsipildo pilna. uzsipildo mazdaug iki puses ir tada jau prateka.

man užsipildo beveik pilna iki skylučių prie viršaus ir tik tada prateka. smile.gif
Atsakyti
[quote=Sarr,2013 05 02, 08:36]
[quote=Felisė,2013 04 26, 15:13]
viduje ji buna pasvirusi, del niekada neuzsipildo pilna. uzsipildo mazdaug iki puses ir tada jau prateka.
man užsipildo beveik pilna iki skylučių prie viršaus ir tik tada prateka. smile.gif
[/quote]

tai Jums pasiseke smile.gif

taureles kryptis viduje priklauso nuo moters fiziologijos. Pas vienas labiau pasvirusi, pas kitas maziau...
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2013 05 03, 10:55)
Jei kam reikia 1 dydžio - puikus pasiūlymas
cia

man ji per kieta, negalejau naudoti. schmoll.gif
Atsakyti
Galvoju apie Lunette taurele. Esu gimdzius (bet ne pati - cezaris), mm negausios, ar uztektu man S dydzio kaip manote? smile.gif
Atsakyti