Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Tigi @ 2013 04 23, 22:01)

ar tikrai suklydo? nes man irgi taip buvo, pagalvojau kad suklydo, nes pakuotėj ant lapuko pažymėta ties L buvo, bet paėmus liniuotę pamatavau ir pamačiau kad ten tikrai S ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 24 balandžio 2013 - 20:27
QUOTE(Alcantara @ 2013 04 24, 14:46)
ar tikrai suklydo? nes man irgi taip buvo, pagalvojau kad suklydo, nes pakuotėj ant lapuko pažymėta ties L buvo, bet paėmus liniuotę pamatavau ir pamačiau kad ten tikrai S ax.gif

Tikrai L.
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 04 24, 13:10)
norejau pasiklausti kaip tos Meluna taureles? ar labai minkstos? Siuo metu naudoju Yuuki s dydzio. , kietoka ji, bet man patinka, tik labai nervina, kad pirmom dienom tai jau ja pasitiket negaliu, kartais net po valandos reik keist, greit uzsipildo ir daznai prabega. Manau gal didesne uzsisakyti Melunos kol akcija. Tik baisu, kad paimsiu per didele ir ji man neissikleis..

Domina ir mane Meluna taurelės, kurias siūlo beta.lt ar jos minkstos?
Kurios patogesnės išimant su burbuliuku ar su ąsele?
Turiu Yukii taurele, bet man nepatinka, gal delto kad ji kieta. g.gif
Isimant labai nemalonus jausmas, net skauda, ar jums taip nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiesta: 24 balandžio 2013 - 15:29
QUOTE(Tiesta @ 2013 04 24, 16:14)
Domina ir mane Meluna taurelės, kurias siūlo beta.lt  ar jos minkstos?
Kurios patogesnės išimant su burbuliuku ar su ąsele?
Turiu Yukii taurele, bet man  nepatinka, gal delto kad ji kieta.  g.gif
Isimant labai nemalonus jausmas, net skauda, ar jums taip nera?

mane tie visi klausimai irgi domintu, ir kur galima palyginti yuuki ir meluna dydzius. Nes meluna yra 4 dydziu, tai noretusi ne didziausios o truputi didesnes uz Yuuki S dydi.

O del isemimo tai man neskauda, anksciau skaudedavo, bet ismokau tai padaryti nesukeliant nemaloniu pojuciu. Tiesiog isimant viena krasteli i vidu nuspaudziu
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 04 24, 14:30)
labai noriu pabandyti taurelę, bet kažkokia kvaila baimė neatstoja - bijau kad galiu jos nebeišsiimti, t.y. nuslys labai giliai o  tada bus gėda pas gydytoją eiti iškrapštyti doh.gif
Atsiprašau, kad atrodau kvailai, bet esu bailiukė  fear.gif

taigi ji nenuslysta ten labai giliai. juk per mm gimdos kaklelis siek tiek nusileidzia, realiai tai taurele visai negiliai ten buna. plius stumtelsit stipriau raumenukais ir issiimsit.

QUOTE(Gabriell'e @ 2013 04 24, 18:48)
mane tie visi klausimai irgi domintu, ir kur galima palyginti yuuki ir meluna dydzius. Nes meluna yra 4 dydziu, tai noretusi ne didziausios o truputi didesnes uz Yuuki S dydi.

pirmam temos puslapy daugybe naudingu nuorodu, kur yra dydziu, minkstumo ir kitokie taureliu palyginimai
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 04 24, 18:48)

O del isemimo tai man neskauda, anksciau skaudedavo, bet ismokau tai padaryti nesukeliant nemaloniu pojuciu. Tiesiog isimant viena krasteli i vidu nuspaudziu

user posted image
user posted image

MeLuna dydziai

Yuuki dydziai:
Size of the cup

Cup No. 1 (small):

length 67 mm
width (average) 42 mm
capacity 25 ml
capacity to the safety ring 13 ml

Cup No. 2 (large):

length 75 mm
width (average) 47 mm
capacity 37 ml
capacity to the safety ring 25 ml

MeLuna classic siek tiek minkstesne uz Yuuki.
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2013 04 24, 20:13)
Cup No. 1 (small):

length  67 mm
    width (average)  42 mm
    capacity  25 ml
    capacity to the safety ring 13 ml

Cup No. 2 (large):

length  75 mm
    width (average)  47 mm
    capacity  37 ml
    capacity to the safety ring 25 ml

MeLuna classic siek tiek minkstesne uz Yuuki.

hm... lyginant atrodo kad yuuki S dydzio panasi kaip melunos M, tai gal tada L imti, bijau kad nebutu labai plati. ir per tuos grupinius kur parduoda neraso ar ji klasikine ar minksta
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 04 24, 19:42)
hm... lyginant atrodo kad yuuki S dydzio panasi kaip melunos M, tai gal tada L imti, bijau kad nebutu labai plati. ir per tuos grupinius kur parduoda neraso ar ji klasikine ar minksta

parduodama klasikine smile.gif

tikrai Yuuki S dydis kaip MeLunos M.
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 13, 10:47)
Susigundžiau ir aš įsigyti šį stebuklą  biggrin.gif 
Prašau patarimo, jei esu 30 metų, negimdžiusi ir smulkaus sudėjimo, tikriausiai kaip ir daugumai pirmos 2 mm dienos būna gausesnes, bet ne tragiškai  ax.gif Ar užtektų Fleurcup S dydžio?  4u.gif

aš taip pat smulkesnio sudėjimo (na, ne visai smulkaus - 52 kg smile.gif, gimdžiusi, tai man iš kart rekomendavo didesnę Mooncup g.gif pabandžiau - nu žinokit tragedija, žiauriai per didelė ji man buvo doh.gif doh.gif dabar turiu mažą Yukki - pats tas, gal kiek minkštesnės norėtųsi g.gif
Atsakyti
Aš turiu Meluna Classic taurelę su burbuliuku. Kietumo negaliu su niekuo palyginti, nes tik Meluna naudoju, bet jokių nusiskundimų neturiu. Išsiskleidžia gerai, tiesa ne visada pavyksta iš primo karto doh.gif Jokio diskomforto jausmo. Aišku čia gal ir dydis turi įtakos. Kai rinkausi pagal jų siūlomus klausimus, tai man buvo S-M dydis, tai pasiėmiau S ax.gif Naudoju gal jau koks 4 ciklas, bet pirmomis dienomis vis dar reikia įkloto, na to nediduko, bet reikia, nes prabėga doh.gif Niekaip neatrandu priežasties, nes išplaunu kas 3 valandas, viduje išsiskleidžia, todėl gundausi, gal pirkti pamėginti M dydį, gal didesnė neprabėgs g.gif Ar kam nors yra taip buvę, kad nusipirkus didesnį dydi nebepraleidžia?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 25, 12:51)
Ar kam nors yra taip buvę, kad nusipirkus didesnį dydi nebepraleidžia?

aha ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 04 25, 12:51)
Aš turiu Meluna Classic taurelę su burbuliuku. Kietumo negaliu su niekuo palyginti, nes tik Meluna naudoju, bet jokių nusiskundimų neturiu. Išsiskleidžia gerai, tiesa ne visada pavyksta iš primo karto doh.gif Jokio diskomforto jausmo. Aišku čia gal ir dydis turi įtakos. Kai rinkausi pagal jų siūlomus klausimus, tai man buvo S-M dydis, tai pasiėmiau S ax.gif Naudoju gal jau koks 4 ciklas, bet pirmomis dienomis vis dar reikia įkloto, na to nediduko, bet reikia, nes prabėga doh.gif Niekaip neatrandu priežasties, nes išplaunu kas 3 valandas, viduje išsiskleidžia, todėl gundausi, gal pirkti pamėginti M dydį, gal didesnė neprabėgs g.gif Ar kam nors yra taip buvę, kad nusipirkus didesnį dydi nebepraleidžia?

as manau, kad prabega, nes uzsipildo. Ji tokia mazute smile.gif
Atsakyti