Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(enigma3 @ 2013 04 11, 10:04)
Na ir man toks nutikimas, taurele naudoju jau kazkur pusmeti, jau kazkiek perpratau isidejima, atsikeliau paryciais pasikeist, o isidet atgal nebeiseina, neissiskleidzia nors tu ka, bandziau kokius 5 kartus, tai padejau i sona taip ir nesupratus  doh.gif

Gal visgi ne taurelėje, o įgūdžiuose problema? g.gif Gal tiesiog, reikėjo pamėginti kitokį lankstymo būdą? Nors suprantu, kad jei jau pusmetį naudojate - tai įgūdžiai turi jau būti.. Tikrai kažkaip keista.

QUOTE(Limni @ 2013 04 11, 12:12)
As naudojau diva cup taurele apie pora metu. Is vienos puses-tai labai patogus, ekologiskas produktas, nereikia taip daznai keisti kaip tamponu, galima ir visa nakti su ja ismiegoti, patogu, niekas neprabega ir pan., bet jau tas isidejimas, isemimas...net ilga laika naudojant nera taip jau viskas paprasta. *O jei reikia pasikeisti viesajama tualete, kur pvz nera kriaukles prie klozeto  doh.gif Ir dar, sakoma, kad galima eiti maudytis ir niekas ten neprabegs, tai tikrai netiesa. Galvojau, isbandysiu baseine. **Isidejau taurele ir is karto i baseina (taurele ka tik ideta), paplaukiojau apie 10-15 min, nuejau, atsisedau ant ranksluoscio, ir jauciu kaip bega siltas vandenukas, pasiziuriu, o tas vandenukas sviesiai rozines spalvos  doh.gif Todel maudytis jau geriau su tamponais. Bet jei nesiruosiate maudytis, o tik gulineti pvz prie juros ar ezero-tai super daiktas, jokiu sniureliu. As ir i masazus eidavau per mm  thumbup.gif
Tokia mano patirtis  4u.gif

* Viešame tualete arba darbo tualete ją pasikeisti, bent jau man, vienas juokas. irnesakyk.gif Kai darbe, tai tom dienom visą laiką ryte pirmu darbu būna prisipilti į buteliuką vandens ir pasistatyti ji kažkur spinetlėje ar stalčiuje. Kai tik spėju, kad jau laikas keisti, pasiimu buteliuką ir einu į wc. Ir wc viska susitvarkau..Išsiplaunu taurelę, apsiprausiu ir dar dažnai lieka buteliuke vandens smile.gif Tad čia irgi manau nusiteikimo ir praktikos reikalas. Ir man visiškai vienodai kas ką mano ko aš ten su tuo buteliuku vaikštau. Grįždama vėl prisipilu buteliuką vandens ir parsinešu. Nors man dažniausiai per ciklą tik pirmą arba antrą dieną reikia 1k. pasikeisti, visas kitas dienas ryte įsidedu, po darbo išsiimu..
**Kas liečia baseinus ar pirtis, tai pirmom dienom nelendu ten, nes viską skauda ir nieko nesinori.O kitom dienom - tai tik leisk biggrin.gif thumbup.gif Tik tiek, kad aš taurelę deduosi namuose ir tada einu iki baseino (eiti apie 15min.), per tas minutes matau ar tikrai gerai taurelė įsidėjo.Jei niekur neteplioja - drąsiai lipu į vandenį ir jokių problemų.
Atsakyti
Susigundžiau ir aš įsigyti šį stebuklą biggrin.gif
Prašau patarimo, jei esu 30 metų, negimdžiusi ir smulkaus sudėjimo, tikriausiai kaip ir daugumai pirmos 2 mm dienos būna gausesnes, bet ne tragiškai ax.gif Ar užtektų Fleurcup S dydžio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 13, 10:47)
Susigundžiau ir aš įsigyti šį stebuklą  biggrin.gif 
Prašau patarimo, jei esu 30 metų, negimdžiusi ir smulkaus sudėjimo, tikriausiai kaip ir daugumai pirmos 2 mm dienos būna gausesnes, bet ne tragiškai  ax.gif Ar užtektų Fleurcup S dydžio?  4u.gif

cia jau suzinosit tik pabandzius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 13, 10:47)
Prašau patarimo, jei esu 30 metų, negimdžiusi ir smulkaus sudėjimo, tikriausiai kaip ir daugumai pirmos 2 mm dienos būna gausesnes, bet ne tragiškai  ax.gif Ar užtektų Fleurcup S dydžio?  4u.gif
aš už jumis čiut vyresnė, visa kita išskyrus smulkumą laugh.gif sutampa, naudoju fleurcup S dydį ir esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 13, 09:47)

na, man be 5 min trisdesimt biggrin.gif , taip pat esu negimdziusi, liekno kuno sudejimo, ir man puikiausiai uztenka fleurcup S dydzio.

tik reiktu atkreipti demesi i pora aspektu: 1) kokio gausumo jusu mmm, jei lengvos ar vidutinio gausumo, tuomet s dydis bus pats tas. jei gausios ar labai gausios, tuomet gal reiktu pagalvot apie didesne; 2) ji tokia minkstoka, as naudoju pusmeti, bet man jau vaidenas, kad ji vis minksteja su kiekvienu panaudojimu rolleyes.gif
Atsakyti
Suteiksiu dar viena sansa taurelei po nestuke.gif , tik kazin kuriai g.gif Kuri turi daugiausia geru atsiliepimu? Kuri populiariausia? smile.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta šiuo daikčiuku thumbup.gif Bet iškilo klausimėlis: ar galima naudoti taurelę įsidėjus spiralę? g.gif Juk bededant galima užkabint siūliuką ir ją išraukti unsure.gif Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės.
As t.p. Naudoju Diva esu patenkinta,bet ne is pirmo karto,nes pirma kart isigijau 1 nr,tai 2 men vargau,kol nusispjoviau ir isigijau 2 nr,vat tada ir prasidejo tikrasis dziaugsmas,nenuleiskit,merginos ranku,kai ismoksit,tikrai nenoresit grizt prie kitu reikalu.
As kai turiu gausias mm,tai kol kas mieko geresnio nezinau thumbup.gif
Atsakyti
Kam aktualu tai betoje akcija Melunoms 4u.gif
http://beta.lt/kauna...track_type=name
Atsakyti

i 
 Asmeniniams skelbimams yra skirta forumo skiltis "Skelbimų lenta".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 24 balandžio 2013 - 20:26
QUOTE(lapute33 @ 2013 04 23, 10:08)
Kam aktualu tai betoje akcija Melunoms  4u.gif
http://beta.lt/kauna...track_type=name

norejau pasiklausti kaip tos Meluna taureles? ar labai minkstos? Siuo metu naudoju Yuuki s dydzio. , kietoka ji, bet man patinka, tik labai nervina, kad pirmom dienom tai jau ja pasitiket negaliu, kartais net po valandos reik keist, greit uzsipildo ir daznai prabega. Manau gal didesne uzsisakyti Melunos kol akcija. Tik baisu, kad paimsiu per didele ir ji man neissikleis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 24 balandžio 2013 - 12:10
Sveikos,

labai noriu pabandyti taurelę, bet kažkokia kvaila baimė neatstoja - bijau kad galiu jos nebeišsiimti, t.y. nuslys labai giliai o tada bus gėda pas gydytoją eiti iškrapštyti doh.gif
Atsiprašau, kad atrodau kvailai, bet esu bailiukė fear.gif
Atsakyti