QUOTE(enigma3 @ 2013 04 11, 10:04)
Na ir man toks nutikimas, taurele naudoju jau kazkur pusmeti, jau kazkiek perpratau isidejima, atsikeliau paryciais pasikeist, o isidet atgal nebeiseina, neissiskleidzia nors tu ka, bandziau kokius 5 kartus, tai padejau i sona taip ir nesupratus
Gal visgi ne taurelėje, o įgūdžiuose problema? Gal tiesiog, reikėjo pamėginti kitokį lankstymo būdą? Nors suprantu, kad jei jau pusmetį naudojate - tai įgūdžiai turi jau būti.. Tikrai kažkaip keista.
QUOTE(Limni @ 2013 04 11, 12:12)
As naudojau diva cup taurele apie pora metu. Is vienos puses-tai labai patogus, ekologiskas produktas, nereikia taip daznai keisti kaip tamponu, galima ir visa nakti su ja ismiegoti, patogu, niekas neprabega ir pan., bet jau tas isidejimas, isemimas...net ilga laika naudojant nera taip jau viskas paprasta. *O jei reikia pasikeisti viesajama tualete, kur pvz nera kriaukles prie klozeto Ir dar, sakoma, kad galima eiti maudytis ir niekas ten neprabegs, tai tikrai netiesa. Galvojau, isbandysiu baseine. **Isidejau taurele ir is karto i baseina (taurele ka tik ideta), paplaukiojau apie 10-15 min, nuejau, atsisedau ant ranksluoscio, ir jauciu kaip bega siltas vandenukas, pasiziuriu, o tas vandenukas sviesiai rozines spalvos Todel maudytis jau geriau su tamponais. Bet jei nesiruosiate maudytis, o tik gulineti pvz prie juros ar ezero-tai super daiktas, jokiu sniureliu. As ir i masazus eidavau per mm
Tokia mano patirtis
Tokia mano patirtis
* Viešame tualete arba darbo tualete ją pasikeisti, bent jau man, vienas juokas. Kai darbe, tai tom dienom visą laiką ryte pirmu darbu būna prisipilti į buteliuką vandens ir pasistatyti ji kažkur spinetlėje ar stalčiuje. Kai tik spėju, kad jau laikas keisti, pasiimu buteliuką ir einu į wc. Ir wc viska susitvarkau..Išsiplaunu taurelę, apsiprausiu ir dar dažnai lieka buteliuke vandens Tad čia irgi manau nusiteikimo ir praktikos reikalas. Ir man visiškai vienodai kas ką mano ko aš ten su tuo buteliuku vaikštau. Grįždama vėl prisipilu buteliuką vandens ir parsinešu. Nors man dažniausiai per ciklą tik pirmą arba antrą dieną reikia 1k. pasikeisti, visas kitas dienas ryte įsidedu, po darbo išsiimu..
**Kas liečia baseinus ar pirtis, tai pirmom dienom nelendu ten, nes viską skauda ir nieko nesinori.O kitom dienom - tai tik leisk Tik tiek, kad aš taurelę deduosi namuose ir tada einu iki baseino (eiti apie 15min.), per tas minutes matau ar tikrai gerai taurelė įsidėjo.Jei niekur neteplioja - drąsiai lipu į vandenį ir jokių problemų.