Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Per Kaziuką, bet yra ir parduotuvinių taškų, bent jau Vilniuje. Čia pas pačią A. Karaliūnaitę smile.gif Ugniažolės tepalas, bet yra ir skystis. Kaip kam patogiau. + jis nuo įv. negalavimų padeda, tas super.
QUOTE(Tigi @ 2013 04 09, 23:09)
Sveikos wink.gif
Merginos kurios naudojat Fleurcup taurele, ar jos nera padidintos? Noreciau uzsisakyti bet ju psl yra tik du dydziai: small arba large.  g.gif
Galbut galetumet pasidalinti koks tai tepaliukas? Ir iš kur užsisakėt?  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimingi: 09 balandžio 2013 - 22:20
Naudoju menstruacinę taurelę maždaug metus laiko. Vasarą tai išvis nepakartojamas dalykas thumbup.gif Jokių kvapų, šutimo ir kt. nemalonių pojūčių. Aišku, iš pradžių ją jauti, reikia išmokti taisyklingai įsidėti, kad neprabėgtų. Jei prabėga ištisai, gali būti, kad dydis netinka. O visumoj tai vertinu ją kaip labai vykusį pirkinį, nors daugelis draugių į tai žiūrėjo skeptiškai, kai kurios jau taip pat naudoja tokią taurelę.
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 03 15, 12:25)
Vis paskaitau jusu komentarus apie taureles minkstuma/kietuma. MAn tokiu minciu net nekilo ar ji per kieta ar per minksta, bet as naudoju kitokia, nei jus cia kalbat. Pas mane lunette

QUOTE(Labiuke @ 2013 03 15, 12:46)
as turiu FleurCup'a tongue.gif na tai man ji irgi kaip sako Rokile, nei kieta, nei minksta, o tokia kokia ir turetu buti blush2.gif Smagu, kad is karto pavyko issirinkti...

Na, dėl minkštumo/kietumo tai matyt čia pagal kiekvienos organizmą.
Turiu tik Yukki, naudoju jau metus laiko ir jokių vargų.. g.gif Nei ji man kieta, nei ji man minkšta, apie tai net negalvoju. Įsidėjau teisingai iš 2-o karto, išsiimti teko kelissyk pavargti, bet ir tai greit perpratau. O dabar naudoju ir vargo nematau. Dar neseniai pagalvojau, kad jei reiktų kitą pirkti tai nežinau kokią reiktų rinktis. Gal ir norėtųsi išmėginti kitokią taurelę, kad būtų galimybė palyginti, bet net nežinau kokios norėčiau biggrin.gif Juk ši tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
O man buvo per paskutines mm toks nutikimas, kaip cia pasakoja merginos, kad negalejau taureles isimti blink.gif Toks vaizdas, kad prisisiureb ir ne krust. Is kazkelinto karto islupau tiktai..Taip ir nesupratau, kodel taip nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2013 04 10, 18:38)
O man buvo per paskutines mm toks nutikimas, kaip cia pasakoja merginos, kad negalejau taureles isimti blink.gif  Toks vaizdas, kad prisisiureb ir ne krust. Is kazkelinto karto islupau tiktai..Taip ir nesupratau, kodel taip nutiko unsure.gif

Na ir man toks nutikimas, taurele naudoju jau kazkur pusmeti, jau kazkiek perpratau isidejima, atsikeliau paryciais pasikeist, o isidet atgal nebeiseina, neissiskleidzia nors tu ka, bandziau kokius 5 kartus, tai padejau i sona taip ir nesupratus doh.gif
Atsakyti
As naudojau diva cup taurele apie pora metu. Is vienos puses-tai labai patogus, ekologiskas produktas, nereikia taip daznai keisti kaip tamponu, galima ir visa nakti su ja ismiegoti, patogu, niekas neprabega ir pan., bet jau tas isidejimas, isemimas...net ilga laika naudojant nera taip jau viskas paprasta. O jei reikia pasikeisti viesajama tualete, kur pvz nera kriaukles prie klozeto doh.gif Ir dar, sakoma, kad galima eiti maudytis ir niekas ten neprabegs, tai tikrai netiesa. Galvojau, isbandysiu baseine. Isidejau taurele ir is karto i baseina (taurele ka tik ideta), paplaukiojau apie 10-15 min, nuejau, atsisedau ant ranksluoscio, ir jauciu kaip bega siltas vandenukas, pasiziuriu, o tas vandenukas sviesiai rozines spalvos doh.gif Todel maudytis jau geriau su tamponais. Bet jei nesiruosiate maudytis, o tik gulineti pvz prie juros ar ezero-tai super daiktas, jokiu sniureliu. As ir i masazus eidavau per mm thumbup.gif
Tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 11, 10:12)
Ir dar, sakoma, kad galima eiti maudytis ir niekas ten neprabegs, tai tikrai netiesa. Galvojau, isbandysiu baseine. Isidejau taurele ir is karto i baseina (taurele ka tik ideta), paplaukiojau apie 10-15 min, nuejau, atsisedau ant ranksluoscio, ir jauciu kaip bega siltas vandenukas, pasiziuriu, o tas vandenukas sviesiai rozines spalvos  doh.gif Todel maudytis jau geriau su tamponais. Bet jei nesiruosiate maudytis, o tik gulineti pvz prie juros ar ezero-tai super daiktas, jokiu sniureliu. As ir i masazus eidavau per mm  thumbup.gif
Tokia mano patirtis  4u.gif

Gal ji nebuvo gerai įdėta? g.gif Nes aš tai maudžiaus ir baseine ir jūroje. Pirmą kartą po kiekvieno pamirkimo ėjau tikrinti taurelės, bet nieko nebuvo. Nors ne per pirmas dienas 2 dvi dienas maudžiausi. Nedrįsčiau pirmą ir antrą dieną, nes jos gausios būna ax.gif
Atsakyti
O aš jau trečią ciklą vargstu su ja..vieną kartą viskas gerai, o kitą - jau žiūrėk jaučiu, kad bėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 04 11, 11:28)
O aš jau trečią ciklą vargstu su ja..vieną kartą viskas gerai, o kitą - jau žiūrėk jaučiu, kad bėga  doh.gif

Problema gali būti gimdos kaklelyje, jei jo taurelė neuždengia. Gal jis nėra pas jus tiesiai, o šone, kaip pvz pas mane. Aš pirmus mėnesius irgi vargau, nes nepataikydavau įdėti. Gimdos kaklelis jaučiasi kaip koks bumbuliukas. Isidėjusi taurelę, patikrinkite ar tik ji nebus šalia to bumbuliuko. Kai suprasit kur pas jus gimdos kaklelis, po to išmoksite lengvai įsidėti, nes žinosite kuria kryptimi dėti. Aš pavyzdžiui dedu ją paverstą šiek tiek į šoną.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 04 11, 15:09)
Problema gali būti gimdos kaklelyje, jei jo taurelė neuždengia. Gal jis nėra pas jus tiesiai, o šone, kaip pvz pas mane. Aš pirmus mėnesius irgi vargau, nes nepataikydavau įdėti. Gimdos kaklelis jaučiasi kaip koks bumbuliukas. Isidėjusi taurelę, patikrinkite ar tik ji nebus šalia to bumbuliuko. Kai suprasit kur pas jus gimdos kaklelis, po to išmoksite lengvai įsidėti, nes žinosite kuria kryptimi dėti. Aš pavyzdžiui dedu ją paverstą šiek tiek į šoną.

gal g.gif velnias žino, žaidžiu žaidžiu su ta taurele ir vis turiu žiūrėti, ar viskas gerai.
Vis norisi ją mesti lauk, bet vis dar tikiuosi, kad pavyks su ja susidraugauti..
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 04 11, 13:27)
Gal ji nebuvo gerai įdėta?  g.gif Nes aš tai maudžiaus ir baseine ir jūroje. Pirmą kartą po kiekvieno pamirkimo ėjau tikrinti taurelės, bet nieko nebuvo. Nors ne per pirmas dienas 2 dvi dienas maudžiausi. Nedrįsčiau pirmą ir antrą dieną, nes jos gausios būna ax.gif

Lyg ir gerai, nebebuvau jau naujoke tame reikale g.gif O jus irgi diva cup naudojote?
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 12, 09:50)
Lyg ir gerai, nebebuvau jau naujoke tame reikale  g.gif O jus irgi diva cup naudojote?

Aš didelę lunete naudoju.
Atsakyti