Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 18, 09:41)
Aš naudoju meluna, priekaištų jokių.
Tik va noriu paklausti rolleyes.gif Pirmomis mmm dienomis kas kiek valandų keičiate? Na man ganėtinai greitai prisipildo, 3-4 val. Bet kai taurelės nejaučiu, tai norėčiau darbe išbūti be keitimo, nes vis tiek namuose pasikeisti man geriausiai sekasi rolleyes.gif

as paprastai ryte pries eidama i darba pasikeiciu (apie 6.30), o paskui jau tik grizus is darbo (apie 18), tik antraja diena dar del viso pikto per pietus darbe susitvarkau, nes jauciu, kad neistempciau visos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 02 18, 08:41)
Aš naudoju meluna, priekaištų jokių.
Tik va noriu paklausti rolleyes.gif Pirmomis mmm dienomis kas kiek valandų keičiate? Na man ganėtinai greitai prisipildo, 3-4 val. Bet kai taurelės nejaučiu, tai norėčiau darbe išbūti be keitimo, nes vis tiek namuose pasikeisti man geriausiai sekasi rolleyes.gif

Sveika smile.gif As turiu Moon Cup, man lygiai tas pats, pirmas dvi dienas kas 3-4val turiu keistis, bet cia jau mm gausumas itakoja tai...Nieko nepadarysi, su tamponais keisti reikedavo kas 1.5-2 val pirmas dvi dienas, tai vis dabar geriau smile.gif

Bet siaip taurele man stebuklas, labai dziaugiuosi, ypac kad naktimis nereikia taip daznai keltis ir miegoti gali nebijodama pajudet ax.gif
Atsakyti
Gal žinote ar dažnai būna akcijos Meluna taurelėms Beta.lt? bigsmile.gif

Kaip tik prireikė dabar naujos, tai net nežinau ar laukti dar kokį mėnesį ar geriau iš gamintojo puslapio užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 02 26, 18:33)
Gal žinote ar dažnai būna akcijos Meluna taurelėms Beta.lt? bigsmile.gif

Kaip tik prireikė dabar naujos, tai net nežinau ar laukti dar kokį mėnesį ar geriau iš gamintojo puslapio užsisakyti.

per beta daznokai buna yuuki taurelems akcijos, o meluna gal tik karteli teko matyt g.gif
Atsakyti
Naudoju juki antra cikla. Stebuklas!!! Tik pirmas dvi dienas reik keist kas 2 val, nors turiu L dydi. Bet trecia diena isbunu visa diena, t.y. nereikia darbe keistis. Pirma cikla kai naudojau buvo keista, jautes ji man, gal del to kol ismokau isidet ar kad kietesne ji nei kitos. Nors kitu nesu bandzius. Gal po metu kitokia pirksiu, is tu minkstesniu.
Atsakyti
Su tokiu entuziazmu domėjaus taurele, su tokiu nekantrumu ir pasiryžimu pirkau ją. Atėjo laikas bandyti ir kažkoks stabdis ir šiokie tokie nusivylimai.
Kadangi turiu porą vaikučių, esu plačių parametrų ir gausių mm, tai drąsiai rinkaus yuuki 2 dydžio. Pradžia nuo vakar tai potyriai tokie:
1) Visų pirma nesuprantu kaip įsidėti tą taurelę.Suspaudžiu į C raidę, su pirštais laikau ties viduriu, nes jei laikau ties dugnu tai viršus daugiau mažiau išsižergia. Įsidedu ir kai taurelės dugnas ties lūpomis ji išsiskleidžia ir tada jau sunku ją išsiskleidusią įstumti daug giliau. Pavyksta toliau įstumt tada, kai ji tik dalinai prisisiurbia, pilnai neišsiskleidusi, tada pasumiu giliau, ir pasukinėju, tuomet pilnai išsiskleidžia.
2) Visų antra nesuprantu kiek giliai ten turiu ją įstumti ir kur tiksliai pasukti, kažkaip neįsivaizduoju kur kas ten yra biggrin.gif
3) Ir trečia pats sudėtingiausias man išėmimo etapas. Man taurelės viršaus išlindimas toks nemalonus, kaip mini gimdymas, tempia plešia. Ar gali būti, kad man ta taurelė per kieta ir per didelė? Kaskart kai reikia keist tai darau su dideliu nenoru ir nemalonumu.
4) Visų ketvirta prateka man pro šalį vistiek, kaip bepalenkčiau ją. Taurelės visai nejaučiu įsidėjus.

Mėnuli, lyg Jūs turite yuuki, kaip ir kada Jums išsiskleidžia taurelė ir ar išėmimas neskausmingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 01 kovo 2013 - 13:12
žydinti_pieva, aš turiu Meluna taurelę, bet gal padėsiu ir su savo patirtim:)
1. Na taurelė ir turi išsiskleisti, tai čia yra gerai. Man va buvo problemų, kad įsidedu ir ji neišsiskleidžia. Tai pagelbėjo vienos forumietės patirtis, kad įsidėjus taurelę, ji kurį laiką palaiko pirštą, na padaro erdvės taurelei išsiskleisti ir dabar man jokių problemų nekyla. O dėl įstūmimo giliau, kai taurelė išsiskleidžia, aš jos nestūmiu gilyn, aišku ji nebūna man išlindusi hihihi.gif Bet kai atsistoju, kažkiek pavaikštau, ji pati nukeliauja gilyn tiek, kiek jai reikia:) Viduje aš jos nejaučiu, kaip ir nejaučiu jokio diskomforto.
2. Na su pirštu jūs galit paliesti gimdos kaklelį, kurį taurelė ir turi apgaubti. Man buvo problemų, kai taurelę įdėdavau šalia gimdos kaklelio doh.gif
3. Na čia labai individualu gal... Aš išsiiminėju pritūpusi, raumenukais pastūmiu taurelę žemyn, kad suimčiau ją, tuomet švelniai sukdama traukiu ir tiek.
4. Pirmom dviem dienom ir man prateka kažkiek, todėl kartu su taurele naudoju mažą įklotėlį. O paskui jau nebeprateka ir išbūnu su taurele visą dieną.
Atsakyti
Ačiū, Žydraake, gavau naudingų patarimų 4u.gif
Ir dar keletą pamąstymų turiu dėl vakuumo. Kai statom taures ant nugaros tai lieka mėlynės. O čia kaži ar nepažeidžiami vidiniai audiniai, gi tiek laiko jie išbūna vakuume, tai turėtų ar kraujagyslės sutrūkinėti ar audiniai išburkti g.gif Tokia mintis kilo kai pirmą ar antrą naktį taip pradėjo pilvą skaudėt, kad lėkiau naktį išsiimti taurelę, po dienos irgi nakčiai jau noris dėtis paketą, kad pailsėti, nes jaučias, kad viduje pajautrėję audiniai po taurelės g.gif .
Ir dar su išsiėmimu. Kurioj vietoj taurelės ir kaip reikia tą slėgį išlyginti? Ar su abiem pirštais taurelės apačią suspaust ar vieną šoną laikyt įspaudus, ar taurelės viršų reikia spausti, nes toj vietoj dar man sudėtinga.
Bet šiaip nepalyginsi kiek patogumo, kiek švarumo, gaivumo fizinio ir dvasinio komforto jaučiasi su tarele thumbup.gif
Atsakyti
Dar nesiseka patalpint taip, kad visai netepliotų, pirmas dienas daugiau kitas mažiau.
Surast kaklelio tai be šansų man, nesuprantu aš ten su pirštais niekaip kas kur doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Dar galvoju pabandyt kurią nors minkštesnę taurelę.
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 03, 18:46)
Ačiū, Žydraake, gavau naudingų patarimų  4u.gif
Ir dar keletą pamąstymų turiu dėl vakuumo. Kai statom taures ant nugaros tai lieka mėlynės. O čia kaži ar nepažeidžiami vidiniai audiniai, gi tiek laiko jie išbūna vakuume, tai turėtų ar kraujagyslės sutrūkinėti ar audiniai išburkti  g.gif

galvoju taip pat, todėl to vakuumo nedarau. avarijų dažniausiai išvengiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2013 03 03, 20:29)
galvoju taip pat, todėl to vakuumo nedarau. avarijų dažniausiai išvengiu ax.gif

kaip suprasti - nedarote vakuumo? g.gif Jis, kiek supratau, pats savaime pasidaro g.gif

snd nukirpau koteli, beveik nieko nebeliko (na , siek tiek, kad nepraplystu taurele), tai db zyyymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 03, 18:46)
Ir dar su išsiėmimu. Kurioj vietoj taurelės ir kaip reikia tą slėgį išlyginti? Ar su abiem pirštais taurelės apačią suspaust ar vieną šoną laikyt įspaudus, ar taurelės viršų reikia spausti, nes toj vietoj dar man sudėtinga.
Bet šiaip nepalyginsi kiek patogumo, kiek švarumo, gaivumo fizinio ir dvasinio  komforto jaučiasi su tarele  thumbup.gif

del issiemimo tai, kai jau taurele raumenukais nustumiu prie pat isemimo, uzkisu pirsta virsuj, kad atsivakumuotu (toks buna garsas pfff), o tada jau tvirtai suimu uz apacios, ir visai lengvai ir neskausmingai istraukiu

QUOTE(Rokile @ 2013 03 03, 23:03)
kaip suprasti - nedarote vakuumo? g.gif  Jis, kiek supratau, pats savaime pasidaro g.gif

snd nukirpau koteli, beveik nieko nebeliko (na , siek tiek, kad nepraplystu taurele), tai db zyyymiai geriau  thumbup.gif

as kotelio palikau tik viena nareli - nes dar kartais prireikia juo pasinaudot

o del vakumo tai ir man neaisku, kaip galima jo nedaryt? tada gi ten viskas upeliais begs lauk g.gif
Atsakyti