egoiste patis darbeliai puikus,bet reminimas tikrai juos gadina
nu bet tas diedas nerealus
EGOiste21, pritariu ir as del reminimo ir dar labai persimato siulu galiukai laikui begant persireminsi, ir viskas bus ok. juk siuvinejimas netrunka valanda laiko, kol gimsta motyvas, tai norisi ir galutinio vaizdo isbaigto
Rituker, puikiai atrodo remuose. nelaikykit spintoj
Rituker, puikiai atrodo remuose. nelaikykit spintoj
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 16, 10:23)
Dziuljeta- tokiu atveju visai be pasparto tvarkingai rėmint, bet nedėt betko.
as jo ir nededu
QUOTE(rituker @ 2013 01 16, 10:30)
As bandyciau ieskoti kartono ar storesnio popieriaus
Dziuljeta, neslepk ir pasirodyk
Dziuljeta, neslepk ir pasirodyk
QUOTE(Sela:) @ 2013 01 16, 10:35)
Pasportu buna foto studijose ar foto prekiu parduotuvese. Gal tokiu yra jusu mieste?.Jei ne, tada ir as reminciau be pasporto, arba daugiau darbeliu sukaupus, kada prie progos nuvezciau i kita miesta iremint.
yra kazkas bet abejoju ar ten bus
Merginos, aš iš pačio ankstyvo ryto kreipiuosi pagalbos
kaip schemose žymimi daliniai kryželiai?
dabar siuvinėjamam darbely priėjau BS. ten kur jis eina sulyg priešinio kryželiais, viskas aišku. bet yra vietų, kur BS eina ne --, bet / ir dalina neišsiuvinėta kryželį į du trikampiukus. taigi, schemoje TIK VIENAS kuris iš šių trikampiukų paženklintas kitos spalvos kodu.
gal kuri esat susidūrusi su tokiu ženklinimu ir gali man paaiškinti, kaip tas vietas siuvinėti? visą kryželį ar tik pusę jo?
dabar siuvinėjamam darbely priėjau BS. ten kur jis eina sulyg priešinio kryželiais, viskas aišku. bet yra vietų, kur BS eina ne --, bet / ir dalina neišsiuvinėta kryželį į du trikampiukus. taigi, schemoje TIK VIENAS kuris iš šių trikampiukų paženklintas kitos spalvos kodu.
gal kuri esat susidūrusi su tokiu ženklinimu ir gali man paaiškinti, kaip tas vietas siuvinėti? visą kryželį ar tik pusę jo?
QUOTE(Katusik @ 2013 01 17, 09:17)
Merginos, aš iš pačio ankstyvo ryto kreipiuosi pagalbos
įdėk schemą, nes aš nelabai supratau pažymėk, kurioj vieotj neaišku, bandysim pagelbėt
QUOTE(InDovi @ 2013 01 17, 09:59)
įdėk schemą, nes aš nelabai supratau pažymėk, kurioj vieotj neaišku, bandysim pagelbėt
schema nelabai kokybiška. sunku įžiūrėti , ypač kai mėgini priartinti.
bet įdedu, ką pavyko ištraukti
neaiškius man kryžiukus pažymėjau raudonais taškiukais
kokie darbai gražūs, sobieska tai iš vis be žodžių
Katusik kiek sugebu įžiūrėt kur skersas eina BS tai išsiuvinėtas nepilnas kryžiukas, tai yra BS /, tai kryžiukui "trūksta" pilno tokio dygsnio \ , jis išsiuvinėtas tik iki pusės Jei supratai paaiškinimus
Katusik kiek sugebu įžiūrėt kur skersas eina BS tai išsiuvinėtas nepilnas kryžiukas, tai yra BS /, tai kryžiukui "trūksta" pilno tokio dygsnio \ , jis išsiuvinėtas tik iki pusės Jei supratai paaiškinimus
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2013 01 17, 12:02)
supratau. tik dabar neaišku, ar tą trūkstamą \ dygsnį siuvinėti per visą kryžiuką ar tik iki BS?
ar aš čia viską per daug apsunkinu?
Katusik, jei as gerai suprantu, tai cia dalinis kryzelis
AČIŪ visoms už pagalbą
Ačiū visoms už pastabas štai kaip naudinga kartais išlisti ir pasirodyti viešumoje. O tai sėdžiu ir galvoju sau, kad viskas gražu ir ok Dar kartą dėkoju ir bandysiu pasitobulinti