Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif hi.gif

tą rėmelį tai nukoviau už 15lt bigsmile.gif teko pasitrumpint, bet viskas pavyko wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms! Visi Jūsų darbeliai labai gražūs, originalūs; matosi, kad siuvinėta kruopščiai ir su meile smile.gif norėčiau ir aš pristatyt savo smulkmenas:
Rotveileriukas
user posted image
Arabų arklys- monochrome
user posted image
Katės- dar neįrėmintos
user posted image
Vidurinės Azijos Aviganis
user posted image
Atsakyti
EGOiste- darbai šaunūs, bet tuos popierėlius dovaninius tai mesčiau lauk- yra pilna nebrangių paspartų rėminimo salonuose- iškart atsigautų darbai...
Atsakyti
Egoiste darbelio daug ideta 4u.gif Man taip pat uzkliuvo margi popiereliai. Pakeisk juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 16, 00:58)
- yra pilna nebrangių paspartų rėminimo salonuose- iškart atsigautų darbai...

bet merginos ne visuose miestuose yra tie reminimo salonai....pvz pas mane ner..nu ir ka man daryt?remeliu perku pas viena meistra per muges ir reminu pati..aisku jum net nerodau nes aisku beabejo nera tobula bet man gerai:)
Atsakyti
Dziuljeta- tokiu atveju visai be pasparto tvarkingai rėmint, bet nedėt betko.
Atsakyti
As bandyciau ieskoti kartono ar storesnio popieriaus ax.gif
Dziuljeta, neslepk ir pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 16 sausio 2013 - 10:30
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 16, 09:26)
bet merginos ne visuose miestuose yra tie reminimo salonai....pvz pas mane ner..nu ir ka man daryt?remeliu perku pas viena meistra per muges ir reminu pati..aisku jum net nerodau nes aisku beabejo nera tobula bet man gerai:)

Pasportu buna foto studijose ar foto prekiu parduotuvese. Gal tokiu yra jusu mieste?.Jei ne, tada ir as reminciau be pasporto, arba daugiau darbeliu sukaupus, kada prie progos nuvezciau i kita miesta iremint. biggrin.gif
Atsakyti
RELAX biggrin.gif Kaledine dovana vyrui. Tik dabar nupaveikslavau ax.gif
user posted imageuser posted image
Si karta remintojai po stiklu paliko tris siuliukus ir medzio drozles gabaleli. Pasportas ispjautas istrizai. paklaida 1-2mm doh.gif O ir sumokejau manau brangokai...Kita karta bandysiu savanoriuose gal ten bus pigesni remai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 16 sausio 2013 - 11:09
Ir ką vyras tokią dovaną gavęs bigsmile.gif lotuliukas.gif . Maniškis tai nesuprastų juoko ir gal net supyktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 01 16, 12:08)
RELAX  biggrin.gif Kaledine dovana vyrui. Tik dabar nupaveikslavau  ax.gif
Si karta remintojai po stiklu paliko tris siuliukus ir medzio drozles gabaleli. Pasportas ispjautas istrizai. paklaida 1-2mm  doh.gif O ir sumokejau manau brangokai...Kita karta bandysiu savanoriuose gal ten bus pigesni remai  ax.gif

Na va kaip puikiai įrėmintas 4u.gif Na ir kaip patiko vyrui dovanėlė? mirksiukas.gif Manajam tai patiko kai šposus supranta
Atsakyti
Patiko biggrin.gif I toki paveiksla paziurejus sypsena atsiranda.

Tik, nesutariam kur kabinti. Tai guli spintoj doh.gif
Atsakyti