ačiū visoms už pagyrimus
tą rėmelį tai nukoviau už 15lt teko pasitrumpint, bet viskas pavyko
Labas vakaras visoms! Visi Jūsų darbeliai labai gražūs, originalūs; matosi, kad siuvinėta kruopščiai ir su meile norėčiau ir aš pristatyt savo smulkmenas:
Rotveileriukas
Arabų arklys- monochrome
Katės- dar neįrėmintos
Vidurinės Azijos Aviganis
Rotveileriukas
Arabų arklys- monochrome
Katės- dar neįrėmintos
Vidurinės Azijos Aviganis
EGOiste- darbai šaunūs, bet tuos popierėlius dovaninius tai mesčiau lauk- yra pilna nebrangių paspartų rėminimo salonuose- iškart atsigautų darbai...
Egoiste darbelio daug ideta Man taip pat uzkliuvo margi popiereliai. Pakeisk juos
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 16, 00:58)
- yra pilna nebrangių paspartų rėminimo salonuose- iškart atsigautų darbai...
bet merginos ne visuose miestuose yra tie reminimo salonai....pvz pas mane ner..nu ir ka man daryt?remeliu perku pas viena meistra per muges ir reminu pati..aisku jum net nerodau nes aisku beabejo nera tobula bet man gerai:)
Dziuljeta- tokiu atveju visai be pasparto tvarkingai rėmint, bet nedėt betko.
As bandyciau ieskoti kartono ar storesnio popieriaus
Dziuljeta, neslepk ir pasirodyk
Dziuljeta, neslepk ir pasirodyk
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 16, 09:26)
bet merginos ne visuose miestuose yra tie reminimo salonai....pvz pas mane ner..nu ir ka man daryt?remeliu perku pas viena meistra per muges ir reminu pati..aisku jum net nerodau nes aisku beabejo nera tobula bet man gerai:)
Pasportu buna foto studijose ar foto prekiu parduotuvese. Gal tokiu yra jusu mieste?.Jei ne, tada ir as reminciau be pasporto, arba daugiau darbeliu sukaupus, kada prie progos nuvezciau i kita miesta iremint.
RELAX Kaledine dovana vyrui. Tik dabar nupaveikslavau
Si karta remintojai po stiklu paliko tris siuliukus ir medzio drozles gabaleli. Pasportas ispjautas istrizai. paklaida 1-2mm O ir sumokejau manau brangokai...Kita karta bandysiu savanoriuose gal ten bus pigesni remai
Si karta remintojai po stiklu paliko tris siuliukus ir medzio drozles gabaleli. Pasportas ispjautas istrizai. paklaida 1-2mm O ir sumokejau manau brangokai...Kita karta bandysiu savanoriuose gal ten bus pigesni remai
Ir ką vyras tokią dovaną gavęs . Maniškis tai nesuprastų juoko ir gal net supyktų
QUOTE(rituker @ 2013 01 16, 12:08)
RELAX Kaledine dovana vyrui. Tik dabar nupaveikslavau
Na va kaip puikiai įrėmintas Na ir kaip patiko vyrui dovanėlė? Manajam tai patiko kai šposus supranta
Patiko I toki paveiksla paziurejus sypsena atsiranda.
Tik, nesutariam kur kabinti. Tai guli spintoj
Tik, nesutariam kur kabinti. Tai guli spintoj