tai ir as tos spalvu makalynes niekaip nesuprantu dar ir audinys labai skyletas[retas]
man atrodo kad pagal schemute lengviau siuvineti
InDovi- kokios gražios rožės Pažadai vykdomi- vis po truputį krapštau tas lepšes
vasarė viską teisingai atsakė. Buvo įdėta net po 4 adatas Medžiaga ne skysta, krašteliai dar ir apmėtyti, kad nerykštų, įdomu kaip bus su siūlais- nes neaišku kokio gamintojo.
QUOTE(zerutis @ 2013 01 14, 23:13)
o tai cia piesiniai ant audinio ?
QUOTE(vasarė @ 2013 01 15, 12:43)
cia gi neispiesta, cia rinkiniai, kuriuos sudaro medziaga (balta), schema ir siulai.
vasarė viską teisingai atsakė. Buvo įdėta net po 4 adatas Medžiaga ne skysta, krašteliai dar ir apmėtyti, kad nerykštų, įdomu kaip bus su siūlais- nes neaišku kokio gamintojo.
labai grazus darbelis ir remelis labai idomus, man nematytas.
bet be stiklo as manau labai sudulka,kaip toki priziuret
bet be stiklo as manau labai sudulka,kaip toki priziuret
QUOTE(zerutis @ 2013 01 15, 14:11)
tai ir as tos spalvu makalynes niekaip nesuprantu dar ir audinys labai skyletas[retas]
gal jis skirtas siuvinėti kokiu vilnoniu siūlu?
arba paprastu, bet PILNU? t.y. ne 2 gijom? kaip pradedantiesiems argi jie mokės gijas atskirti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 14:36)
Kaip pažadai laikosi? aš jau savąjį įgyvendinau
vau
aš ištesėjau pačiai sau duotą pažadą nesiimti siuvinėjimo, kol neišsiurbsiu kilimų taigi kilimai jau švarūs, tai ramia sąžine jau galiu sėst karpyt audinio
mano darbelis stringa kai reik su metalika s.siuvinet jau nervinti pradeda ,bet niekur nedinksi vistiek pabaikt reikes
QUOTE(Katusik @ 2013 01 15, 13:55)
nesutinku su tokia nuomonę
man rodos, kaip pradedantiems KAIP TIK ir nebus aišku, kas ir kaip.
bent jau sprendžiu pagal save. daug kartų žiūrinėjau tuos pieštus siuvinėjumus, galvojau, kad va, jau dabar imsiu ir siuvinėsiu. bet kai pradėjau nagrinėti piešinius labiau - visiškai nesupratau (ir iki šiol nesuprantu), kaip juos siuvinėti. nes juose pilna tokių vietų (kryželių), kur susieina kokios 4 spalvos - ir siuvinėk tu, kaip nori
man rodos, kaip pradedantiems KAIP TIK ir nebus aišku, kas ir kaip.
bent jau sprendžiu pagal save. daug kartų žiūrinėjau tuos pieštus siuvinėjumus, galvojau, kad va, jau dabar imsiu ir siuvinėsiu. bet kai pradėjau nagrinėti piešinius labiau - visiškai nesupratau (ir iki šiol nesuprantu), kaip juos siuvinėti. nes juose pilna tokių vietų (kryželių), kur susieina kokios 4 spalvos - ir siuvinėk tu, kaip nori
tai juk ir paprastam vadinamam counted siuvinejime buna visokiu variaciju. Ir pusiniai, ir daliniai, ir dar visokie kryzeliai.
Iki pazengusiu siuvinejime man asmeniskai dar oi kaip toli, bet turejau omeny, kad daugeliu atveju profesionalumas atsiskleidzia, kai darbas yra smulkus, subtilus, o tie piestiniai turbut 11ct stambumo , nereikia nieko skaiciuoti, imi spalva ir ja uzsiuvineji paskirta vieta
QUOTE(zerutis @ 2013 01 15, 14:11)
man atrodo kad pagal schemute lengviau siuvineti
ziurint kokia ten kur prasideda kitokios rusies kryzeliai, kur isipina karoliukai ir pan. tikrai atsiranda kur kas didesnis poreikis demesingumui, kruopstumui.
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 14:36)
aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau.
labai graziai ziurisi
tokiu dar neuztikau,bet ir tikrai nesiimciau siuvinet man[zioplei] butu per dauk sudetinga
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 15:36)
Kaip pažadai laikosi?
Rozes
Del pazadu...machera is mamos pasiimsiu savaitgali. Nenoriu pirkt kai galiu gaut uzdyka
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 15:36)
Kaip pažadai laikosi? aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau. Be stiklo. Dar pagalvosiu, ar man jo reik
DFEA "Duc de Wellington"
DFEA "Duc de Wellington"
Puikios rožės ir rėmelis visai nematytas bet gražus ir tinka šiam darbeliui
Aš tai galima sakyti pabaigiau siuvinėti moterį, bet deje pritrukau siulo , o buvau jau dasipirkusi bet nemažai išėjo tai va teko pauze padaryti, o atrodo tiek daug nesugadinsiu o va sugadinau juodos spalvos 60m. jei skaičiuojant perskirimus.... tai teko pasiimti kita darbelį siuvinėti kol nusipirksiu reikiamos spalvos... Rytoj pasirodysiu ka siuvinėju ir ka atidėjau šonan dėl pritrukusio siulo....
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 16:36)
Kaip pažadai laikosi? aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau. Be stiklo. Dar pagalvosiu, ar man jo reik
DFEA "Duc de Wellington"
DFEA "Duc de Wellington"
Su pabaigtuvėm įrėminimas įdomus ,ir tinkantis
Labai tinkamas parinktas ROŽĖMS rūbas...gražu