Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

tai ir as tos spalvu makalynes niekaip nesuprantu dar ir audinys labai skyletas[retas] ax.gif g.gif
man atrodo kad pagal schemute lengviau siuvineti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 sausio 2013 - 14:19
Kaip pažadai laikosi? biggrin.gif aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau. Be stiklo. Dar pagalvosiu, ar man jo reik smile.gif
DFEA "Duc de Wellington"

user posted image

user posted image
Atsakyti
InDovi- kokios gražios rožės wub.gif Pažadai vykdomi- vis po truputį krapštau tas lepšes biggrin.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 01 14, 23:13)
o tai cia piesiniai ant audinio ? g.gif

QUOTE(vasarė @ 2013 01 15, 12:43)
cia gi neispiesta, cia rinkiniai, kuriuos sudaro medziaga (balta), schema ir siulai.

vasarė viską teisingai atsakė. Buvo įdėta net po 4 adatas biggrin.gif Medžiaga ne skysta, krašteliai dar ir apmėtyti, kad nerykštų, įdomu kaip bus su siūlais- nes neaišku kokio gamintojo.
Atsakyti
labai grazus darbelis thumbup.gif ir remelis labai idomus, man nematytas.
bet be stiklo as manau labai sudulka,kaip toki priziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 01 15, 14:11)
tai ir as tos spalvu makalynes niekaip nesuprantu dar ir audinys labai skyletas[retas] ax.gif  g.gif

gal jis skirtas siuvinėti kokiu vilnoniu siūlu? g.gif
arba paprastu, bet PILNU? t.y. ne 2 gijom? hihihi.gif kaip pradedantiesiems biggrin.gif argi jie mokės gijas atskirti hihihi.gif

QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 14:36)
Kaip pažadai laikosi? biggrin.gif aš jau savąjį įgyvendinau

vau bigsmile.gif

aš ištesėjau pačiai sau duotą pažadą nesiimti siuvinėjimo, kol neišsiurbsiu kilimų biggrin.gif taigi kilimai jau švarūs, tai ramia sąžine jau galiu sėst karpyt audinio thumbup.gif
Atsakyti
mano darbelis stringa kai reik su metalika s.siuvinet cry.gif jau nervinti pradeda lotuliukas.gif,bet niekur nedinksi vistiek pabaikt reikes
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 01 15, 13:55)
nesutinku su tokia nuomonę  schmoll.gif

man rodos, kaip pradedantiems KAIP TIK ir nebus aišku, kas ir kaip.
bent jau sprendžiu pagal save. daug kartų žiūrinėjau tuos pieštus siuvinėjumus, galvojau, kad va, jau dabar imsiu ir siuvinėsiu. bet kai pradėjau nagrinėti piešinius labiau  - visiškai nesupratau (ir iki šiol nesuprantu), kaip juos siuvinėti. nes juose pilna tokių vietų (kryželių), kur susieina kokios 4 spalvos - ir siuvinėk tu, kaip nori  unsure.gif

tai juk ir paprastam vadinamam counted siuvinejime buna visokiu variaciju. Ir pusiniai, ir daliniai, ir dar visokie kryzeliai.
Iki pazengusiu siuvinejime man asmeniskai dar oi kaip toli, bet turejau omeny, kad daugeliu atveju profesionalumas atsiskleidzia, kai darbas yra smulkus, subtilus, o tie piestiniai turbut 11ct stambumo g.gif , nereikia nieko skaiciuoti, imi spalva ir ja uzsiuvineji paskirta vieta 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 01 15, 14:11)
man atrodo kad pagal schemute lengviau siuvineti  g.gif

ziurint kokia mirksiukas.gif ten kur prasideda kitokios rusies kryzeliai, kur isipina karoliukai ir pan. tikrai atsiranda kur kas didesnis poreikis demesingumui, kruopstumui.

QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 14:36)
aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau.

labai graziai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
tokiu dar neuztikau,bet ir tikrai nesiimciau siuvinet schmoll.gif man[zioplei] butu per dauk sudetinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 15:36)
Kaip pažadai laikosi?

Rozes thumbup.gif

Del pazadu...machera is mamos pasiimsiu savaitgali. Nenoriu pirkt kai galiu gaut uzdyka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 15:36)
Kaip pažadai laikosi? biggrin.gif aš jau savąjį įgyvendinau, rėmelį turėjau, iškart ir įrėminau. Be stiklo. Dar pagalvosiu, ar man jo reik smile.gif
DFEA "Duc de Wellington"

Puikios rožės 4u.gif ir rėmelis visai nematytas bet gražus ir tinka šiam darbeliui mirksiukas.gif
Aš tai galima sakyti pabaigiau siuvinėti moterį, bet deje pritrukau siulo , o buvau jau dasipirkusi bet nemažai išėjo tai va teko pauze padaryti, o atrodo tiek daug nesugadinsiu o va sugadinau juodos spalvos 60m. jei skaičiuojant perskirimus.... tai teko pasiimti kita darbelį siuvinėti kol nusipirksiu reikiamos spalvos... Rytoj pasirodysiu ka siuvinėju ir ka atidėjau šonan dėl pritrukusio siulo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 15 sausio 2013 - 15:57
QUOTE(InDovi @ 2013 01 15, 16:36)
DFEA "Duc de Wellington"

Su pabaigtuvėm 4u.gif įrėminimas įdomus ,ir tinkantis smile.gif
Atsakyti
Labai tinkamas parinktas ROŽĖMS rūbas...gražu 4u.gif
Atsakyti